TikTok sizce kaldırılmalı mı?

Bence kaldırmak yerine sınırlandırılma gelmeli böyle dilenen insanları yaşı tutmayan çocukları orasını burasını açıp erkeklerden para toplayan insanları bu platforma sokmamak lazım
En çok kaldırılması gereken uygulama bence. İnsanlar benliklerini kişiliklerini kaybetti
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu saçmalıkları yapanları eleştirirken onlara para atanları unutmamak lazım. Bu toplum komple olmamış ya simülasyon baştan başlasın.
Tiktok kaldırmak en büyük cahil Tiktoktan öncede bunlar böyleydi Tiktok sadece bunları gün yüzüne çıkardı saçmalamayın hanım efendi
Güzel kardeşim kaldırılmalı diyoruz bu hiperaktif muhafazakar delinin çocukları da Tiktok dan öncede böyleydi sorun Tiktok değil ülkenin insanlarında
Kapatılsa keşke. Yasaklanmalı. Ülkede ne kadar saçma sapan insan varmış
Kaldırılmalı beyinsizlikten başka bir şey değil bu uygulama ya da beyinsizligi mimlenmeli hepsinin
Kaldırılırsa bizim varoş Kezban kızlar nerde yayın yapacak? Orasını burasını nerde pazarlayacak demi. Böyle vasat insanlara tiktok gibi leş bir ortam yakışır zaten. Kaldirilmasin bence.
Tiktok s@laklaştırmadı kimseyi. Sadece s@lak insanları ortaya çıkardı.
Keşke kaldırıldı sevgilimde sürekli tiktokta bıktım artık
Sapitana saplamak lazım yapRagi
Çözüm bu Honazli 😝
Ya böyle bazı tipler görüyorum yemin ederim şöyle yere yatırıp suratlarına s*çasım geliyor.
Bence tamamen kapanmalı ve yasaklanmali sadece tiktok değil
Bence acilen kaldırılsın
Sen neler paylaşıyorsun onu de bakim :))
Sen sapıtırsan haber ver 😁
Hic merak edip indirmedim bile. Umurumda degil
Evet çok boş bir uygulama
Filtre gelmeli bence. Bu kapatilsa oburu acilid
isteyen indirir isteyen indirmez yasaklanmamali bence
Hiç kullanmadım kullanmayacağım da
Yoo burada ki amcalar kari kizi nerden izliycek
Kaldırılmalı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş