Artık ülke günden güne daha çok bozuluyor ve bundan önce cidden tiktok yokken daha güzeldi tiktok cidden iyi bir platform ama bokunu çıkardılar sizce kaldırılmalı mi
Kesinlikle kaldırılması gerekir eskiden ben çocukluk dönemlerinde hatırlarım televizyon kanallarına müstehcen içerikli bir yayın olduğu zaman o kanala ceza verirlerdi o kanal o gün başka yayın yapmaz faydalı belgesel verirdi, şimdi ahlaksızlık müstehcenlik her yere yayıldı gerçekten bunlar kıyamet alametleri ama biz hala akıllanmıyoruz
TikTok değil orada saçma video paylaşanlar kaldırılmalı bence. Ben yurtışında doğdum ve burada da yaşıyorum. Karşıma kaliteli videolar çıkıyor ve Türk ülkelerinden başka yerde TikTokun kaldırılmasını isteyen görmedim. Bence sorun oraya video yükleyenlerde uygulamada değil. Saçma videolar engellense o zaman daha kullanışlı olur.
Evet tiktok kaldırılmalı ama tiktok kaldırılmaz. Ayrıca şu açıdan bakmak lazım ki tiktokta insanları bölmeye örgütlemeye çalışan kişileri toplumun ahlakını bozan kişileri toplumdan çıkarmak lazım. Bu da çok zor. Evet bu insanlar tiktok ile daha fazla kitleye hitap ediyor olabilirler ancak bu insanlar maalesef ki aramızdalar.
Hayır kaldırılmamalı benim sürekli takip ettiğim bir çok uzman videolari var onun dışında farklı Ülkeleri gezenlerin seyahat videoları var bir çok eğlenceli kedi köpek videosu var ben keyif alıyorum bu uygulamayı kötü niyetli kullanan kişiler yüzünden biz niye kısıtlanıyoruz anlamıyorum ayrıca çok igrenç diyenlerin keşfetleri beğenilerine göre sekilleniyor Ayrıca bu mantıkla internetde kapatılmalı veya KS de kapatılsın çünkü burada da trol de olsa çok kalitesiz içerikler var ama geneli öyle değil tik tok ve internetde öyle geneli kaliteli
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.
Çin, bir çok uygulamanın yasağını ülkesine koymuş ve kullandırtmıyorken biz neden ülkemizde böylesine saçma ve toplum ahlakına aykırı video içeriklerinin üretildiği yayınlandığı insanların para uğrana hiç kusura bakmasın kimse g@tü başı dağıttığı sosyal medyaya yer verelim üstelik bütün ordu tiktokta. Nedir bu tiktok ne faydası var insanlığa? İnşallah kaldırılır.
Hiç kullanmadım, içeriğini bilmiyorum ama çok saçma şeyler gündeme geliyor bu app ile ilgili, kaldırılabilir belki ama yine de bi yolunu bulup kullanmak isteyen kullanır her türlü
bir sosyal medya olarak haksı kazanç ve kandırma olabileceği durumu istemsiz insanı korkutuyor. üretilen içerikler konusunda hepimiz alıştık belki ama aslında duygu sömürüsü ile para kazanmak modern dilencilik bence. son paylaşılan şey hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü başka bir trans birey ebeveyn olmak istediğini söylerken bu tepkiyi vermiyoruz işi şova dökene mi kızıyoruz;? değişmesi gereken başka şeyler var
Yasaklara her zaman karşı biriyim ama Tik Tok kadar saçma canım bi sey daha bilmiyorum. Bir arkadaşım sırf saatlerce aptal aptal videolar izliyor diye görüşmeyi kestim.
ne alaka ya siz saçma sapan videolar izlemeseniz keşfetinize çıkmaz benim bütün tiktok keşfetim makyaj mesela 10 yaşında falan mısın aynaya baklar falan ya ilkokul laf sokmaları onlar
@sananyebee o zaman onlara söyle yüklemeyin diye dinleyecekler mi bakalım kötü içerikler olduğu gibi iyi içerikler de olabilir evet ama o yaşta çocuklara anlatmak zordur
kullanıcı kitlesi bu kadar çok olan bir sosyal medya hesabı kapatılsın mı sorusu çok saçma sadece doğru kullanım yolunu bilmeyen kullanma zorunluluğu hissetmemeli
bence kaldırılmasın instagram da bile tiktok sesleri kullanılarak video ve reels paylaşılıyor. bu kadar çok şikayet eden kullanmasın kimsenin de kullnımına karışmasın bence