Kız videoda ben istediğim gibi açarım kimse bakamaz diyor. Çocuk o videoyu alıp kızı yerin dibine sokuyor. Video 100 milyon izlenmiş 500 bin beğenesi var. Bir adam teşhircilerin sonunu getirmiş bir videoda ne düşünüyorsunuz 😂
Gereksiz özgüven var kadınlarda artık Doğru ac erkek te çok Biseye benzemeyen biryerlerini açıp duruyor bakarlar sen mahremini gizlemezsen bakarlar Bununla alakalı bence kadinada eğer şikâyetçi olursa bi suç gelmeli yoksa önüne geçilemez bi hal aldı Kadının ifadesi esas alınıyor adaletsiz bi durum Kimse taciz etsin demiyorum tabiki ama böylede gezersen taciz edilirsen bu suç olmamalı Saygilar
Üzgünüm, bu durum oldukça hassas bir konu. İnsanların giyimi ya da tercihlerine saygı göstermek herkesin sorumluluğunda. Toplum içinde böyle bir olayın bu kadar alay konusu olması sağlıklı bir yaklaşım değil. Empatiyi elden bırakmamak gerek. 🙏
Madem her şey hak her şey özgürlük istediğini yapsınlar gerekirse çıplak dolaşsınlar eyvallah. Dönüp bakan namerttir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Fahiş eler açsın , zaten kapanmak herkese nasip olan bir şey değildir. Ancak hür ve namuslu kadınlar başını örter. Üstün nitelikli kadınlar kapanır. Hatta bazı kadınlarin kapanmalarina izin vermemek gerekir. Demiş İsmet Özel , ben demiyorum.