ben bu konuya ithafen erasmusla ingiltereye giden bir arkadasımın alattığı olayı anlatıyım ; mekana gitmişler eğlenmişler kızlar kendi arasında sonra foto cekilmişler,8o zamanlar selfie falan yok telde cok iyi foto cekmiyo) neyse ingiliz birinden rica etmiş cocuk tamam demiş penisinin fotosunu cekmiş arkasını dönüp kıza vermiş makinayı...
birde marmarise vs git barlar sokağında g*tünü açıp eğlenen erkekler ingilizlerden baska bişi görmezsin...
demem o ki tacizin ahlakın türkü ingilizi almanı vs yok o kişinin kendisine ait bir eylemdir adını sen koy...32 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'nin bu konuyla ilgili gündemde olması hoş mu? Bunu anlatmaya çalışıyorum bir anlamadınız gitti ya
- +1 yıl
tabiki hoş değil bunun önüne geçemezsin onların medyası bu yönde buna benzeyen türkiyeyi ve türkleri aşağılayan haberler yapıyorlar hala Türkiye yi develerle gezilen bir arap ülkesi olarak bilenler var yurt dışında ya da seks yapılmayan alkolün olmadığı bir ülke olarak bilen var.. bunun dışında bizim medyamızda bizi aşağılayan bu tip haberleri habercilik olarak algılar ve yayınlar ama siyasi vs konularda tek bir kalem kımıldamaz
En İyi Cevaplar
Bu ülke de bebeğe tecavüz ediyorlar kardeşim..
Ayrıca cevapsız bir soru ancak zamanla bir kuşku, bir endişeye döküşürken, sorusuz bir cevap ortaya çıktığı andan itibaren büyük bir kaosa eşdeğerdir.
Bunu neden mi söylüyorum. Bireysel problemlerimize toplumsal yanıtlar vermeye o kadar alıştık ki artık herkesin her duyduğu her cümle birer yanıt nitelikli.00 Yorumla
+1 yılOhooo bu ne ki. Omegle 'da türklerin adı çıktı penis atıyorlar diye. Rusya 'da platform acılmıştı f-book üzerinden " türk erkeğine ihtiyacımız yok " diye. Artık kaç türk erkeği " rus kızı bİze hasta " tesellisiyle çıplak fotoğraf attıysa kızlar dayanamayıp platform açtı, inanmayan baksın habere
63 Yorumla- +1 yıl
odatv. com/rus-kizlar-sonunda-isyan-ettiturk-erkeklerinin-ilgisine-ihtiyacimiz-yok-0404081200_m. html
- +1 yıl
@nabion ;) ;)
bizim ülkenin adamları bayanların açık giyinmesinden yakınır fakat kendi organlarını gelen geçene atmaktan zevk alır , bence çok iyi olmuş.. sarkıntılık etmesini geçtim sübyancılığı da var kendi kızı yaşında bir kızı nasıl olur da o gözle bakabilir? aklım almıyor..!
11 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri dünyanın en o. rospu erkek ırkı maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
+1 yılBence bu bizim kızlara da örnek olmalı..
Korkmadan ifşa etmeliler..
Buna sığındıkları için erkekler rahatlıkla taciz ediyorlar.. Hatta tehdit edip daha büyük hata yaptırıyorlar..
Sineğin ısırmasından kaçıp, timsah ağzına gidiyorlar..
#Vesselam21 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ancak türkiye 'de öyle bir algı var ki objektif olarak değil kadına suçlu gözüyle bakıp dinliyorlar olayı 1 - 0 yeni başlıyoruz yani. " Adam çıplak foto gönderdiyse kadın cesaret vermiştir , kadın en başta eklemeseydi tanımadığını , kadın mesaja cevap vermeseydi o zaman , vs " böyle yani. Özgecan 'a mini etek giymeseydi diyenler ver
+1 yılBen tacizcinin ifsa edilmesini destekliyorum. Bence de ifsa edilio resil edilip herkese gosterilmeli. Bu ina ders olmasinin yani sira baska insanlarin ona karsi daha dikkatli olmasini ve ona karsi kendini ve yakinlarini, sevdiklerini koruyabilmesini saglar. Ama farkli yerelere cekmelerini, isi tr-isid iliskisi gibi alakasiz mevzulara yonelmeleri ve butun ulkeyi boyle ilan etmeleri hic his olmadi. Adam sapik. Ne alaka turk olmasiyla sapigin milliyeti mi olur her milletten sapik var.
10 YorumlaBurdan oraya kızın "kaşar" olduğunu tespit edip, kızın hakettiğini düşünen zihniyet ; "Ya bir hadi ordan git şu ülkeden ya!"
91 Yorumla
+1 yılbir kez daha türkiye halkın seks sorunu oldugunu gördük bu ülkenin ciddi manada cinsellik problemi var sebepleri de namusu iki bacak arasında görmemiz ne zaman sexe ihtiyaç olarak bakıcak bu millet merakla bekliyorum
40 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Düşünecek ne var.. Burası Türkiye.. Hani çoğunun bu toplumun bir parçası olduğu için gururlandığı ülke. İşte o toplumda ahlak olmadığı gibi zeka da yok. Kendi pisliğimizde debelenip durur ama alemin en soylu, medeni halkı sayarız kendimizi.
40 Yorumla
+1 yılAbazalar işte heryerde ellerinde gezdiriyorlar. Türklerin yüz karaları..! Burada bile aynılar. Şaşırmadım. Selam veriyorsun hamile bırakmaya kalkıyorlar.
5 parmağın 5 ide birmi sorusu gelebilir, hayır değil ama 4 dü bir!!!30 YorumlaÖyle konularda utanan da bir biz varızdır. Bir İngiliz böyle birşey yapsa başka bir İngiliz asla utanmaz.
Bana ne kardeşim ben neden utanayım? Benle ne alakası var bu sapığın?
Kızın gönderisinin altına tonla onursuz yalaka özür dileyen yorumlar yazmış.
Yazıklar olsun.15 Yorumla- +1 yıl
@Wilfried Valla kızın amacı ilgi çekmek midir nedir bilemeyiz ama ne sebeple olursa olsun 16 yaşında olduğunu söyleyen bir kıza (aslında kimseye) bu şekilde fotoğraf atılamaz.
Kıza bakire misin demiş, kız evet demiş, o da good demiş memnun olmuş.
Burda tartışılması gereken kızın kabahatinin olup olmaması değil, adamın her halükarda sapık ve sübyancı olması.
Açığa alınması ve ifşa olması iyi olmuş, böyle şeyler ifşa olsun ki insanlar bunları yapmadan önce bir kez daha düşünsün. - +1 yıl
Pasaracım... Bu sosyal medyanın bu kadar popülerlik kazanması benim gibi adamlar için sonun başlangıcı oldu.
Bu yaratıklar yüzünden kadınların psikolojisi hepten gitmiş. Gündelik hayata da yansıyor.
Kızla normal bişey konuşsam bile bazen ters ters laflar duyuyorum, sonra haddini bildirmek zorunda kalıyorum. Kısaca kadınlarla ilişkilerime zararı var.
Çok sorun değil benim için ama bu tarz adamların ifşası bana az geliyor.
O idam gelse ne sevinirim biliyo musun
+1 yılBu abazaya sorsak "İngiliz kızları bize hasta yaa, Rus kızları gibi" diyecektir. Ülkemizin prestijini mahvettiniz pis adamlar. Türk düşmanlarının eline malzeme veriyorsunuz sapıklığınız ve hayvanlığınızla.
40 YorumlaGündem konusunda 302 cevap paylaştı. haberı okudum. ulke adına abaza akılsız ımaj olmus. ama cok da problem degıl bence. erkekler yapar bunu. dunya bole. gencken cogu erkek sanal alemöde atmıstır saga sola fake hesapla bu ıse yuzu cekmıs bıraz saf
10 Yorumla
+1 yılKendi içimizde alıştık artık bunlara da dünyaya karşı bir Türk olarak Türkiye vatandaşı olarak utandım medyalarına bizleri lekelemek için yeni bir mal daha verdik işte ve bu adam bir polis memuru yazık canım ülkeme çok yazık
10 Yorumlanolmuş ki olayda nasıl ifşa etmiş? bu arada keşke bizim kızlarda ifşa etse. bitsin şu sapıklar
111 Yorumla- +1 yıl
Bütün yazışmaları paylaşmış sayfasında. Keşke
- Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'ye yakışmayan mı?
Yahu, devletin resmi kurumlarında kız ve erkek çocuklarının istismar edilip yine devlet tarafından korunduğu, kız çocuklarının gelin yapıldığı, kadınların sokaklarda öldürüldüğü, tecavüzün hak sayılıp iyi halden yırtıldığı bir ülkeye bu mu yakışmıyor?
Siz kendi ülkenizin gerçeklerini ya bilmiyor ya da bir kadın olarak yeterince takip etmiyorsunuz!62 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak yakışmıyor zaten sadece bu konu değil.
- +1 yıl
Ulan Türkiye'de tecavüz oranı Avrupa'nın yarısı kadar. Norveç'te tecavüz edilen kadın hapis cezası alıyor millet hala kendi ülkesini yerme derdinde.
- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yıl9aylik bebege tecavuz eden imamin yasadigi ulke Türkiye. Bence iyi bir dera olmustur ancak bu isin sonu yok sapik dolu heryer. Seref. sizler
40 Yorumla Şoyle şerefsizleri bir yer yapip içine atıcan. Bir daha da çıkartmiyacan. Takılsinlar beraber. Ama bu sadece bizim ülkeye ozgü bir sey değil. Amerikalısı da yapıyor Rusu da vs vs.
20 YorumlaBu polis memuru icin direk islem yapip meslekten atsinlar.
50 Yorumlabenim görüşüm bir bayan olarak en güzeli yapmış. utanç verici bir haber evet doğru ama hangi ülke hangi şehir olduğu hiç farketmiyo bu sapıkların. sadece Türk diyip lekelemek yanlış olur. o sadece sapık bir erkek türk kızlaruda aynı şekilde davrandığı bir adama aynısını yapmalı...
10 Yorumla
+1 yılkız iyi yapmış. mesajları okudum kız dio da bunlara son vermezsen ifşa ederim seni diye. türkiyedeki sapıklar bitti bir de yurtdışında türk olup sapıklık yapanlar başladı. sonumuz hayır değil
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmış helal olsun kıza.
Bu bütün erkeklere ders olsun, böyle şeyler yapmanın nelere mal olacağını artık az çok gördüler.
Buna rağmen yaparlarsa kendileri bilirler. 😏10 Yorumla
+1 yılŞu kamera karşısında orasını burasını açanlar o kadar zavallı ki gerçekten siz dünyaya bu mallıklar için mi geldiniz?
İnsan kendini neden bu kadar küçük düşürür beyinlerini uçkur ele geçirmiş mk.10 Yorumla
+1 yılBence bu bizim kızlara da örnek olmalı..
Korkmadan ifşa etmeliler..
Buna sığındıkları için erkekler rahatlıkla taciz ediyorlar.. Hatta tehdit edip daha büyük hata yaptırıyorlar..
Sineğin ısırmasından kaçıp, timsah ağzına gidiyorlar..
#Vesselam10 Yorumlaİyi yapmış helal olsun. Yetti yav elalemin memleket Yeni üretilen makinalarla anılıyor bizimki eşek s*ken rafet agalarla ne hallere düştük
40 Yorumlahepsini tesir ediceksin insan icine cikamaz olsunlar
40 Yorumla
+1 yılKeşke Türk demeseydi. Hayvan falan deseydi de Türk demeseydi. Bizi de o domuzla aynı kefeye koydu şimdi...
20 Yorumla
+1 yılTürkiye'de zaten bu tarz insan çoğunlukta. İnanmıyorsanız facebook hesabı açın ve 14-15 yaşında kız fotoğrafları koyun,40 yaşındaki adamlar bile çocuğu yaşındaki kızlara neler yapıyorlar. sapıklar
70 YorumlaAbazaları bir evde toplucaksın kitleyeceksin naparlarsa yapsınlar bu ne ya sapık herif
40 YorumlaAdam erkeğin canısı tamam. Peki onu o şekilde soyunduran bayanın bunu kasıtlı yaptığı belli. Peki kataktersizleri tüm ülkeye mal ederek kendi ülkesine çamur atanlarda bunlar kadar karaktersiz.
30 YorumlaIyi oldu halkediyor serefsiz bizim cogu turk erkekler hakkediyo bunu
30 YorumlaOh çok Güzel yapmış o. c. bize böyle yabancı kadınlar lazım helal olsun hemcinsime. :) ♥ ♥
30 Yorumla
+1 yılAferin kıza. Tüm sapıkları böyle ifşa etsek bu kadar kolay yapamazlardı bu iğrençlikleri.
30 Yorumla
+1 yılelin gavuru hakli malesef. ulkemizde ki serefsiz sayisi cok fazla. Derhal agir cezalar yaptirimlar uygulanmali.
10 Yorumla
+1 yılTiksiniyorum böyle mahluklarla aynı ülkede yaşamaktan. Kıza laf söyleyenler hırsızın hiç mi suçu yok fıkrasından fırlamışlar.
10 YorumlaHaklı yapılması gerekeni yapmış adam evlilik falan teklif etmeye calısmıs birde. Beyin belden aşşağıda olunca daha cok böyle haberler görürüz
10 Yorumlasonra da türkler neden yobaz olarak görülüyor mesleğimden dolayı bir iki tane yabancı arkadaşım vardı ama sanırım artık yoklar 😑
13 Yorumla
+1 yılSanki kendi ulkeleri çok temiz ortalık yerde s*vişiyolar. Kızda kesin turk düşmanı kendi ülkelerinde bin katı var bunlardan bilerek ifşa etti ama tabiki böyle erkekler bizim ülkemize yakışmayan şerefsizler
40 Yorumla
+1 yılkız en doğrusunu yapmış abaza kopege iyi bir ders olmuştur
20 Yorumla
+1 yılNasıl iğrendim anlatamam. Başka biri adına utanmanın dibini yaşadım.
20 Yorumla
+1 yıliyi yapmış hell olsun türk kızları ailelerinin korkusundan yapamıyo bu tarz şeyler
20 Yorumlacinsel açlığın afrikasıdır türkiye diye bosuna dememsler
30 Yorumla
+1 yılBizimkiler olsa korkudan hiçbir şey yapamazlar. İfşa edeceksin böyle kahpe evlatlarını.
50 Yorumla
+1 yılAdımızı kötüye çıkaran bu tipleri diri diri yakmalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Ve keşke güncellemeyi yazmasaydın.
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Çünkü Türkiye'de sandığınız gibi tecavüz oranı yüksek değil gayet düşük.
Bunun gibi o cocuklari zaten imaji yerlerde olan bir ulkenin iyice adini cikariyor. Ne diyelim haysiyetsiz.
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmış kesinlikle, tebrik ediyorum. Umarım o salak da akıllanır, çeker cezasını
10 Yorumla
+1 yıliyi o halde
aklı başına gelirmi adamın
sanmıyorum10 Yorumla- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılUtanç verici evet. Ama bu haberlerin yapılması lazım ki bunların bir sonu gelebilsin! Utanç verici olayların olması daha utanç verici!
30 Yorumla
+1 yılTürkleri aşağılamak için yapılmış bir şey. Onların gözünde "yobazlar" olarak tanınıyoruz. Aynı şeyi bir İtalyan yapsa gıkları çıkmaz emin olun.
30 Yorumlabunlar kediye bile tecavüz eden , akillari seyinde pis zihniyetli yaratıklar.
20 YorumlaBide polis Di mi bu adam vatanı milleti koruyacak gerekirse namusumuz canımız bu zihniyete emanet ha
12 YorumlaArtık sınırları ne kadar zorladıysa , bizim kızların verdiği tepkiyi vermiş :D
10 Yorumla
+1 yılAl işte ancak bunlarla gündeme geliyor ülke. Böyle sapık iğrençç mahlukatlar yüzünden rezil oluyoruz
30 Yorumla
+1 yılYabancı kızlar size hayran di mi nsmsmsdlofkssd ahahhahaha onlar zaten biliyordu bunu ama son zamanlarda gına geldi kızcağızlara belli
10 Yorumla
+1 yılKardeşim karalama olamazmı sormazlarmı adama senin Türkle ne işin var diye bu kadar yakınmıydınki fotoyu paylaşyon hemde kıçını başını açan avrupa medeni oluyor bizmi olmuyoruz...
02 Yorumla- +1 yıl
Ha haber kanalları paylaştı internette yayıldı. Benim bunu burda sormam olay oldu öyle mi? Konuyu saptırmayın.
- +1 yıl
Ben sana demiyorum ifşa etmiş ya ona diyorum
+1 yılşimdi aklıma şu geldi: belki kız ırkçı ve Türk düşmanıydı da konuyu cinselliğe çekip bu noktaya taşıyıp teşhir etmiş olamaz mı. hadi normal kızların erkekleri keriz yerine koymasını anladık da milletler arası olunca yemezlerrr
01 Yorumla- +1 yıl
Evet olayı çözdün sherlock seni pistten alalım
+1 yılŞrefsiz işte bunlardan binlerce var ülkede yoksa kızlar bu kadar ön yargı olmaz. Bir insan nasıl bu kadar yanar aklım almıyor.
10 Yorumla7'den 70'e sapık var ülkede ahlak olarak eskiden daha iyiydik sanki
10 Yorumla
+1 yılGördüm bunu baya güldüm bu amcaya :D bildiği en fazla 5 cümleyle ingilizlere yürümeye çalışmış.. Açıkçası türkiyeye gayet yakışan bir durum böyle bolca insan var toplumda.
00 Yorumlagayet güzel bir davranış ifşa olması şart böylesi pisliklerin. buradaki pislikler içinde geçerli!
10 Yorumla
+1 yılrealde cinselliğini yaşamayanlar... ülke dışına taştılar... hemde tarzancayla birşeyler yapmaya çalışıyorlar...
yazık ki ne yazık...20 YorumlaNeden turkiye ye yakışmıyor diyorsun? Ülkecek sapkın değil miydik? Her gün farkli bir haber çıkıyor sort giydi diye tekme yedi, gece yalniz geziyo diye tecavüzü haketti falan. Türkiyenin gerçekleri bu. Bence de yakışmıyor ama durum bu
21 Yorumla- +1 yıl
hadi gel azcık oynaşalım dm'de :) sen de özlemişsindir göğüslerimi. burdan cevapla nolur :) mesaj da at tabi.
+1 yıliyi yapmış kız. aynı cesareti Türk kızlarından da bekliyorum. İfşa olma korkusuyla sapıklıklar azalır belki. Burada yapanın yanına kar kalıyor.
20 YorumlaAhahhaa ya bu Türkler bir alem ya tutamiyorlar kendilerini hemen zevke geliyorlar 😀😀
42 Yorumla- +1 yıl
Bunun Irkla alakası yokki
- +1 yıl
@Parthurnax öyle ama insanımız hep böyle boşuna cinselliğin afrikasi demiyorlar bize
- Devamını Gör (136)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar