AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Turkiyeye yakismayan mi? Tam pedofili manyaklarin merkezinde yasiyorsun icinde bulundugumuz ulkenin ne oldugunun kaniti niteliginde daha cok
Iyi yapmis. Boyle sapiklar ifsa olsun ki herkes uzak dursun.
turkıyeye yakışmayan? tıımsaha tecavuz ettıler bu ulkede tımsaha
Senin yorumların niye hep komik denk geliyorum kaç seferdir :D
ülke elverişli :D @emeklivampir
şu tipin vücudun neyine güvenipte böyle işler yapıyorsun orası ayrı bir konu
ingiltereden soyunarak kız düşüreceğini sanacak kapasitede birine az bile.
olacağı buydu... gülüp dalga geçmeden ciddi bir şekilde utanmaya davet ediyorum herkesi.
Yurt dışı , içi farketmiyor. Minicik bebeklere çocuklara hayvanlara cansız cisimlere hallenen insanlarımızı duydukça şaşırdımmı bu habere? hayır !
Sırf türkler böyleymiş gibi yayıldı yine dünya medyasına. Tebrikler orsp cocu 👏🏻👏🏻👏🏻
İyi de bu tek haber değil ki. Yıllardır yabancı kızlar da dönüyor zaten " türk erkeği abaza " lafı
@emeklivampir bunlar yüzünden işte. sanki dünyadaki tüm tecavüzleri, tacizleri biz yaptık anasını satiyim. emin ol yurtdışında yapılan bu olayların üstü örtülüyor milletlerine laf gelmesin diye ama türkler yapınca tüm dünyaya yayıyorlar.
Bunlar yüzünden derken kimi kastediyorsun? @SimonPaula
Hem o dayıyı hem de sosyal medyaya iyice yayılmasına izin veren 1m üzeri takipçisi olan primci kesimi
Adam kaslı ve yakışıklı olsaydı durumun farklı olacağını biliyorsunuz. Tacizci olmayacaktı o zaman.
Kesinlikle savunmak için söylemiyorum.
Kendi ülkelerinde bunlardan çok var. Onlar ne olacak?
bunlar taşlanarak öldürülmediği sürece daha çok utanacağız malesef bunlar hep laikçi sistemin sonuçları
kiz kudurmuştur adamı hiç güvenmiyorum böyle tip kızlara
Bu aslında her yabancıyı namussuz gören ama kendisine en namuslusunu aramaya çalışan zihniyetle aynı.
Birds polismis ya. Ayisii turkiyeninde ya insanimiz bile insan digil
Hayır o kıza başka ülkelerden daha kötü tacizler geldiğine adım gibi eminim de özellikle bizim ülkemizi seçmesi çok sinirimi bozuyor. Şu uçkuruğunuza da bir sahip çıkın artık a q abazaları ya.
bu kızında başkasına çıplak resim atmadığ ne malum ülkemizi kötülemek adına yapılmış bir haber ingiltere gibi sömürgeci katil bir ülkeyi savunacak değilim
ş*refsiz açığa alınmış hakkında soruşturma başlamış
Adamdaki hanzoluga bak kiza bak ne igrenc cok iyi omus
İyi yapmiş kız. Ders olur o sapıka ve birdaha yapmaz
Ne zaman "Hormon adam" tiplerinden uzaklaşıcaz? onu çok merak ediyorum.
turkiyeye yakışmayan haber mi? türkiyenin yarisi bu dayilarla dolu...
sanki ingilterede yok şu an tek umudum bir Türk kızının ingilizlere misilleme yapmasıdır.
Sizin gibi yabancı kız için annelerini memleketlerini satıcak erkekler için mi yapıcaz yok daha neler
@Sharpaquos yabancı sapıkları teşhir etmenin ne gibi götürüsü var anlayamadım
Türklerden ala sapık mı var öyle birşey olsa sizin için değil kendimiz için rezil ederiz o insanı
@Sharpaquos kaç sene yaşadın ingiltere de? Arada sırada lokal gazetelerini takip et.
mesele türk olması değil mesele şerefsizlik ama ben bu kızın facebook hesabına da baktım hiçte alelade 16 yaşında bir masum sübyan gibi değil
Kız zaten 19 yaşında, hani o kadar zorlamış ki adam başından sağmak için 16 yaşındayım demiş.
Adimiz cikti bir kere adamin yaptigina hic sasirmadim zaten boyle seyler bizden cikiyor iğrencler 😏
Bende interpalste asılan ingilizleri ifşa edeyim mi şimdi
Et tabi ki. Hakkın
Keşke sansur koymasalardi rezil olsaydi sokagaçikamasaydi
Musluman millete yakismayan bir sey. Turkiyede alisilmadik bir olay degil.
bu kızın kendine bakacağını düşünen abazayı nobele aday gösteriyoruz
trye yakoşmayan demişsin ama bu sitedeki erkeklerin %50si öylr
Bu " yakışmıyor " gerçeğini değiştirmez bence
Bilmiyorum yani yapıyorlar sonuçta suçlular yani
Türkiyeye yakışmayan haber mi. Zaten nezman iyi anılabildik ki.
😞😞
Şimdi konuşmaları da biraz incelemek lazım bikaç yıl önce hatırlıyorum haberde çıkmıştı genç yabancı kız babasıyla tatil bölgesine geliyor. Barmen çocukla tam birliktelik yaşıyacakken sapık tecavüzcü diye basıyor cırlıyor olaya polis giriyor. Sonra yazışmalardan çıkıyor ki kız çocuğu kendine çekmiş hatta çocuk başlarda baya olmaz demiş kız üstelemiş. Bu olayda adamın yaptığı doğru manasında demiyorum ama kızda pir pak gibi görülmüyor adam zannedersem polismiş hemen durup dururlen bu resimleri yüzünü gösteren resimleri atacak değil ya
Kız bütün yazışmalarını ifşa etti. Adamdan kurtulmak için 16 yaşındayım demiş. Ama hâlâ yazmaya devam etmiş ve evlenme teklifinde bile bulunmuş çıplak resimlerini göndermiş 😑
ozman başka, olaya bakıldığı zaman biraz saçma gibi geliyor yüzü açık resimleri flan ama Türk olduğu gerçeği olunca tabi beyinsizlikte pekde saçma gelmemesi lazım konular ama ne bileyim yani
Ya ülkeyi yerin dibine soktunuz yeter 😑😑
Kime yeter? 😐 Soru sorduğum için bana mı? Adama mı?
Adama kiz 😀
Kız taviz vermese adam da buna yeltenmezdi kız kendi adını duyursun diye pislik yapmış. Türkiye ye yakışmayan bir haber diyemicem nice olayları gördük bu onların yanında ne ki
Güncellemeyi okuyabilirsiniz...
Şimdi gördüm !
kusura bakmayın ama kız kaşar olmasa bu hıyar orasını burasın açıp poz veremezdi.
Şimdide işinize gelmediği için yabancılara kaşar diyin verelim mi size iyi olabilmek için.
Kız kaşar olsa bu fotoğraftan rahatsız olup ifşa etmezdi
@KsHiloş isteyen istediği eksiyi versin böyle kızlar o herife yüz vermese bile rollete denen leş sitelerde dolanmıştır yoksa bu herif kıro bile olsa bu kadar düşüncesiz davranamaz.
İsteyen istediği siteye girer bu o adamın taciz edeceği anlamına gelmez. kanka seni. >:(
@emeklivampir dediğimi dedim bu herif Türk polisini rezil ettiği için kızda Türkiyeyi rezil ederim diyerek gerekeni yapmış olay çok açık.
O zaman düşmeyin bu tuzağa.
@KsHiloş kendi işine bak kızım sanalda olsa gerçekte olsa yabancı kızları çok iyi bilirim. Bu kerize açmıştır oda karşılığında açmıştır. Polisin yüzü kapalı. Eğer taciz etseydi direk ismi verilirdi. Sansür olması görevine layık olmadığı düşünüldüğü içindir.
Ya he hep öyle oluyor zaten siz masumsunuz tüm kadınlar ananda dahil hepimiz orrrrrrpu yuz.
@KsHiloş ben tüm kadınlar tüm erkekler masum ya da suçlu demedim ama olayı çok açık görüyoruz. O hanzo polis olduğunu söylemese o kadın bunu neden şikayet etsin ki?
Bende diyorum ki kanmasinlar polisler de polislik önemli yakisamayacagin işi yapmayacaksin ya da işine uygun bir hayat yaşayacaksın.
@KsHiloş neyse sadece fikrimi söyledim bu derece ucuzsunuz
Kaşar peyniri ağır laf.
Türk kızı olsa engel atar bu kızda yüz vermiş demek ki
Türk kiz da ingiliz tacizciyi ifsa etsin sapikligin sapkinligin milleti yoktur
Türkiyeye yakışmayan derken? Tr de çok normal bir durum bu
Lanet olası pislikler, o pislik kızında ne işi var cam şov sitelerinde, bence burda bir ipnelik var
Birde polisim demiş bu şeref. siz Türk polisi böyle küçük düşürücü şeyler yapmaz...
Türkiye'ye yakışmayan bir haber mi? Bu ülkede bebeklere, çocuklara hemde kadın-erkek ayırt etmeden tecavüz edilirken bu haberin Türkiye'ye yakışmıyor denmesi bence çok saçma..
Ya sadece bir haber üzerinden değerlendirme yapmanız da saçma. Genel olarak yakışmıyor diyoruz
bir haber değil ki. Tecavüz olayı nerdeyse hergün çıkan bir haber oldu. Taciz hergün duyduğumuz bişey oldu. Ben mi yanlış ülkedeyim yoksa?
Evet sen yanlis ulkedesin
Alışmış olmanız ne kötü @Pompei1
Savunduğum şey sadece şu.. Artık yakışmıyor denmesi. Çünkü o kadar ahlaksız bir toplum oldu ki insanlarımız maalesef gerçek bu. Ve bu artık yakışmayacak denecek kadar olmayan bir olay gibi gösterilmesi.
@PrettyNaz1 sen benim ne söylediğimi anla öyle gel abisi.
Anladimmmmm 🙈🙈🙈
@PrettyNaz1 peki bende sana kızmaktan vazgeçiyorum..
Tesekkur ederim
@PrettyNaz1 rica ederim..
S*ktir git mk cahili Türkiye tecavüz oranı düşük bir ülke çok özendiğiniz Avrupa'da tecavüz Türkiye'nin 1.5 katı. Boş yorum yapmayın.
@ScreamofTheNight bn bisey dmedim 😯🙊
@PrettyNaz1 Sana demedim vatanımı aşağılama derdinde olanlara dedim.
@ScreamofTheNight ya bir s*ktir mk. Avrupa'yı savunan mı var mk yerinde
Ulan genelde bu tip insanlar o kafada oluyor heryerde olan bu haberler sanki Türkiye'de fazlaymış gibi konuşuluyor. Heryerde var tecavüz ve Türkiye'de oranı az o yüzden evet yakışmayan bir haber.
@ScreamofTheNight oran az veya değil bebeğe tecavüz edilmedi mi ördeğe tavuğa edilmedi mi insanlar hergün tacize uğramıyo mu artık yakışmıyo demek küçümsemek demek bilmem anlatabildim mi. Herkese ayrı mı anlatıcaz
Yakışmıyot demek küçümsemek değil yakışmıyor Türk uludur. Bu tipler tabikide yakışmıyor Türk'lere. Bunun aksini iddia edenin zihniyeti sıkıntılı.
@ScreamofTheNight bak hala anlamıyosun oran düşük bilmem ne beni ırgalamaz yakışmıyo denmeyecek boyutta benim için yükseldi bu oran kim ne dersin bu ülkede hiç olmamalı böyle şeyler. Hiç olmamalk
Bence de hiç olmamalı ama oluyor diye yakışmış mı oluyor? Sen anlamıyorsun. Bu olayların hiçbiri yakışmıyor bize. Oranda falan da değilim.
Kötü bir şey ama onlar önce kendilerini düzeltsin ne haltlar yediklerini 5 yaşındaki çocukları bile biliyor böyle bir abazanın yaptığı şey ile bu ülke notlandırılamaz.
Ingiliz erkeklerinide gördük... Icip icip kadinini baskasi ile paylasan..
ülkenin adı çıktı iyice ya yakında almayacaklar bizi avrupaya adım atamıcaz diye korkuyorum
Avrupaya zaten almıcaklar ülkenin şuanki halinden dolayı yeterince uzaklaşıldı avrupa hedefnden
@RanaT avrupa birliğini kastetmedim bayan, şahsi olarak dedim gitmesi zor olacak diye
Avrupaya almayacklar diyemi korkuyosun😂 sen avrupayı gozunde çok buyutmuşsun onlar bizim duşmanımız şahsen ben girmemizi istemem zaten girmiyozda. Birde şöyle birşey var kendi ulkelerindeki pislikleri hiçbir ülke geçemez
@farketmezcanımya kafa mı buluyorsun bacım onlardaki pislikler bizi geçti falan derken, adamlar medeni ve her şeyden önemlisi insana insan hayatına değer veriyolar kusura bakma ama biz 3. sınıf ortadoğu ülkesinden farklı değiliz almamakta da haklılar
😂 allahım yarabbim yaaa medenimii? Bence bir araştır derim sonra konuş başka yerde deme gulerler sana
@farketmezcanımya he canım he onlar medeni değil biz medeniyiz tamam. hiç haber filan izlemiyorsun galiba sen veya bir dışarı çık eğer kızsan erkeklerin nasıl baktıklarını bir gözlemle ülkedeki taciz tecavüz oranlarını incele ondan sonra konuş derim
Ben bu ülke medeni ya da tacizlerin olmadığını söylemiyorum diğer ülkelere yani batı ulkelerine bakaraktan bizim ülke bin kat iyi. Dışarı çıkıyorum evet geneli bakmıyo bile
@farketmezcanımya şimdilik şansın yaver gitmiş diyelim biz ona, yarın öbür gün metrobüste şort giydiğin için senin de tekme yemeyeceğinin hiçbir garantisi yok zira.
Xper puanım olsaydı link atardım ama yok en azından kopyaladımda kafana bilgi girsin. Medeniyetle dolu Avrupa'nın beşiğindeki bu ülkede her yıl 85.000 kadın tecavüze uğruyor. İngiltereden bahsediyo kayank haberself. Gerçi internete yazdan her sayfada ingiltere yazıyı olmanya Amerika yazıyı saece araştırmak lazım 😉
@farketmezcanımya cinsel açıdan bastırılmış bir toplumda her zaman taciz olayları daha fazladır bunu unutma. senin dediklerin o tacizleri yapanlar ruh hastalarıdır bizdekiler evli bile olabiliyor adam uçkuruna düşkünse gençken de hevesini alamışsa seks konusunda potansiyel bir tacizcidir, var sayılarını sen hesap et..
@farketmezcanımya kaç avrupa ülkesi gezdin bilmiyorum ama gerçekten kurallarla zapdedilen ve inanılmaz medeni ülkeler var gezerken insanın imrendiği hayat tarzlarına bakınca tam bizm ülkemizde olması gereken şeyler dedğimz çok şey var.
Bende ingiliz kizlari ifsa edicem or. spi gorsunler
😂😂😂😂😂 bir vurursam görersin diyorsun yani hahaha
@emeklivampir Safjgk 😂😂😂 omeglede gitar falan caliyorum son zamanlarda yabanci kizlarin neler yaptigina inanamazsin 😜
Memleketin yüz karası ya! Polis olacak bir de!
O kadar tecavuzler olurken, insanlar katlediliren bunu cok onemli bir seymis gibi buraya tasimak zaman kaybi.
Hepsini tek tek yazmamı mı beklerdiniz? O zaman buraya sığmazdı heralde. Güncellemeyi okursanız Genel olarak kastettiğimi anlardınız
Tamam da bunun neyini tartisalim? "Ooo aman tanrim bu nasil olur " desek hic olmaz. Vasat otesi.
Görüş paylaşma o halde. Bu kadar basit.
Kafan mi guzel? Ulu orta paylasmissin isteyen istedigi gorusu belirtir.
G. tümüz yese biz de ederdik...
Türk erkeklerine bir ders oldu bence😊
sapıklıkta ön sıralardayız ve adaletsizlikte...
Bide polismis tipini... tigim
Ulan hahah kesinlikle o kızda bozukluk yoksa garanti omeglede tanıştılar sonra muhabbet ilerledi karşılıklı soyunmalar falan
İyi yapmış helal olsun
iyi yapmış aferin kıza
Pislikler :/ utansınlar, utanabiliyorsalar..
Oh iyi yapmış rezil olmus abaza.
Türk olduğumdan utandım şu an
Herkesi kendi günahı utandırır . AHBAP HESAP TEK VERİLİR..
tacizin her türlüsü kötü..
cezasını buldu..
ünümüz yayılıyor helal olsun Türkiye!
İyi yapmış kart pezoya
Ne karaktersiz insnalar var ak
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!