Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Görünüşe bakılırsa dediğin doğru gibi. Ama genelleme yapmamak lazım. Bizden de adam gibi seven illa ki vardır. Mesele o kazma bu kezban değil. Mesele çiftlerin ufacık bir meseleyi olur olmayacak yerlere çekmesi. Halbu ki oturupta sorunun ne olduğunu medeni bir şekilde birbirlerine anlatsalar hiçbir sorun kalmayacak.
https://youtu.be/G1Yuh03hn0E
Ne güzel demiş Neşet Ertaş ;
Gel sevelim sevileni seveni
Sevgisiz suratlar gülmüyor canım
Nice gördüm dizlerini döveni
Giden ömür geri gelmiyor canım
Sevelim sevilelim...GEL SEVELİM SEVİLENİ SEVENİ
CEYLAN ERTEM
Söz-Müzik: Neşet Ertaş10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldama atılan bi şey yok ekonomi kötü millet mutluluğu yurt dışında arıyor ülkemiz varken ülkesiz oldu ülkesiz yapıldı dindar gözüken hırsız tayyip yüzünden ama tayyip bize bir şeyi gösterdi ülkede ne kadar çıkarcı hain arap zihniyetli varmış öğrendik sayesinde
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen katılmıyorum. Yani dürüst, kadına olan saygısını yitirmemiş Türk erkeği de olabilir. Bu bir azınlık haline geldiyse de günümüzde ben olduğunu düşünüyorum. İyi insanlar hala varlar bir yerlerde yanlış durakta bekleyerek doğru bir istikamete ulaşamazsın. Bunları da göz ardı etmemek gerekiyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok haklısın. Türk erkeğinden en büyük soğuma sebebim sitede sabah akşam kadın düşmanı özellikle türk kadınlarına saldırı var. Bu kadar bizden neden nefret ediyorlar. Koreli erkekleri çok seviyorum ama benim zaten beğendiğim erkek tipi her zaman asyalıydı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem ben öyle düşünmüyorum en azından bize yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı ahaha diye öğretildi... Şimdi yerli malı haftası kutlanıyor mu, bak aklıma takıldı şimdi 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Yerli malı ne ln hahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hayaller İtalyan , Kore erkeği hayatlarlar Türk erkeği hahah
42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYine o damdan pabucu atan kızlar alır :)
00 Yorumla Türk erkeği gibisi yok bu dünyada.
Yerine geldimi sokakta hanımlara "sen geç bacım" diye nezaket gösteren,
Karısını diğer erkeklerden sakındırıp kıskanan koruyan,
Gururlu ama kırılgan ruhlu (o incelikleri erkekler arasında dertleştikleri zaman ortaya çıkıyor sadece).
Güçlüler. Çalışkanlar.
Tek kötü yönleri fazla kitap okumuyorlar. Ama anlatmayı dinlemeyi seviyorlar.
Her türlü renk şekil var türk erkeğinde. Renkli gözlüsünden koyu kahvesine, beyaz tenlisinden esmerine, prasa saçlısından sepetine, uzun boylusundan küçük ama irri cüsselisine.
Bu (yeni nesil) kızların saçma sapan fikirlerilerini anlamıyorum.
Ha.. bu arada, ırkçı da değilim. Zaten Türk milletine her türlü ırk karışmış.20 Yorumla
+1 yılDünyada son erkek Koreli kalsa hayatta dönüp bakmam umarım bu Kore hayranlığı bir an önce mazi olur poff.
Türk erkeklerine gelince, türk kadınını hep yetersiz bulurlar aslında istedikleri şeyleri kendi elleri ile yok etmelerine rağmen.
Öyle giyinme, makyaj yapma, gülme , konuşma , tavrına dikkat et diye diye kadının dişiliğini yok edip kadınlığını unutturuyorlar sonra da Rus kadının giyimine , bakımına , cilvesine salya akıtıyorlar.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Peki Türk erkeklerinin bu tavrında siz KEZBAN (yalancı anlamında kullanıyorum) ların hiç mi katkısı yok? Örneğin şu anda sana bir Koreli ve Ben aynı anda kur yapsak Koreli'ye göstereceğin anlayış ve nezaketi bana gösterir misin? Asla!
İşin gerçeği bu siz erkeklere karşı duvarlar ördükçe onların size cephe alması normal. Daima bir hava ve sükse düşkünlüğü.
Aynı şekilde kadınları kullanan zarar veren sorunlu tiplere, keşlere olan düşkünlüğünüz de cabası. Doğru dürüst çocukları aşağılayıp yüzlerine bakmayan siz KEZBANLAR abuk subuk tiplere ve yabancılara gelince eriyip bitiyorsunuz. KEZBAN olma sebebinizi görüp asla kendinizi düzeltmeye de yanaşmıyorsunuz çünkü SİZ BULUNMAZ HİNT KUMAŞISINIZ VE KUSURSUZSUNUZ. Bütün sorun Türk erkeklerinde deyince bitiyor...20 Yorumla
+1 yılKore erkekleri yakışıklı değil. Koreliler sırf romantik dizileri ve genç kesimi psikolojik olarak destekleyecek, yalnız hissettirmeyecek müzik grupları ile dikkat çektiler. Türk dizisi izleyip Türklere hayran olan bir çok yabancıya da denk geldim. Hatta Amerika'ya gittiğimde 50 yaşlarında kadın ve kocası neydi o dizinin adı, Hürrem Sultan mı ne onu izliyorlarmış Türk olduğumuzu öğrenince sevinçten çıldırdılar resmen.
Tamamen psikolojik etki yani. Umarım asmile bir toplum haline gelmeyiz daha da. Hiç hoşlanmıyorum karmakarışık toplum düzeninden. Amerika gibi.
Türkler lütfen zorunlu kalmadıkça yabancılarla evlenmeyin 😂10 Yorumla
+1 yılYok, Simdi oyle dusunmeni istemem. Maalesef gidip gelmeler ekonomik okuyor burdan kalkip gitmek, kalacagin yer, gun sayisi vs. bir yerde parasal istir, ee turk erkegide cok hamin paraci degil masrafi bolusmez seninle buna birazda burdan bakmak lazim... İkincisi asagilanmak, agir bir tanim olmus, kadinlarimizi asagilamiyoruz, icimizden cikan birkac hoduk bunun boyle olmasini sagliyor maalesef... Ucuncusu benim yabanci kadin merakim hic olmadi huyunu suyunu bilmedigim bir kadinla hayat gecer mi? net olarak hayir. O yuzden Turk kadinindan baskasi yalan. Net!
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğini bilmem benim erkeğimin pabucu dama atılmaz.
korelisi o kadar yol geliyorsa, benimki de gece son uçağa binip gece 1'de kapıma dayanıyor
izin gününde sabahın köründeki uçakla yanıma geliyor. Ne yapayım allahın korelisini bilmemnesini
Bizim Memnuniyetsiz Türk Kızları onları da kaçırtacak bir şey bulur
Sanki kıymet bileni bulunca, şükrediyorlar da...13 Yorumla- +1 yıl
Memnuniyetsiz olan sadece kızlar mı :))
- +1 yıl
Soru Türk kızları üzerinden. o yüzden erkeklerin memnuniyetsizliğine girmedim.
Ancak bizim taze hatunların tribi, ukalalığı, kimseyi beğenmemezliği artık epik bir hal aldı - +1 yıl
Aslına biraz bahsetmiştim de kesip biçmişler detayı 😂
+1 yılİnancın olsun s*kimde degil hemde hiç beni Rus erkeklerine benzetiyorlar bende yabancı kızlara yöneldim Türk kızlarıyla işim olmaz
1.50 boy,2 m ego awwww
Tipleri de tip olsa kezbanların Abaza erkekler hep biyerlerini kaldırdı vasıfları yok tip yok boy yok ama ego +100000 awww20 Yorumla
+1 yılCaziplikler uluslararası sınırların ötesindedir. Aynı şeyi Türk kadını için deselerdi tepki gösterirdik ama erkeklere söyledikleri zaman “aaa evet öyle” gibisinden tepkiler veriyoruz. Eşit her anlamda önemli. Papucunuzu dama attığımız yok yani beyler 😄 İsteyen istediğini tercih ediyor o kadar
25 Yorumla- +1 yıl
*Eşitlik
- +1 yıl
@BenKürşad sakin 😄 olması gerekeni yazdım sadece🥳
- +1 yıl
@BenKürşad yürü bee diyince siz o anlamda sakin dedim 😄
+1 yıl"Lafa gelince pabuç gibi dil ama icraata gelince yok." tipi insanlar konusunda haklısın. Kızlarda da erkeklerde de var böyle tipler. Ama katılmadığım tek bir şey var, o da her kadının abartılacak kadar kötülenecek bir yanı olmadığı gibi her erkeğin de abartılacak kadar kötülenecek bir yanı yok. Neticede Türk olup da bazı fedakar erkeklerin kıymetini bilmeyen çok kadın da gördüm. Yani bunu tek taraflı eleştirmemek lazım.
20 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin pabucunu ancak yine türk erkeği atabilir. Başka hiç bir beşeri kuvvet bunu başaramaz.
Türk erkeği özüne döner kendisi gibi olursa yeter 3000 yıldır dünyaya nam salmışız kim tutacak bizi öyle gelip geçici seylerle Türk erkeği kıyaslanamaz asla10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPiyasada ruslardan ukraynalilardan moldavyalilardan bos Turk erkek. sikintisi olunca avrupali erkeklerde Turk kizkarinin egosuna kaprisine durdurana dayanamadigi icin uzak duruyor bizim kizlarda ne yapsin kurban olarak garip koreli erkekleri secmisler cok degil kisa surede ogrenir onlarda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeğinin pabucunu ancak yine türk erkeği atabilir. Başka hiç bir beşeri kuvvet bunu başaramaz.
Türk erkeği özüne döner kendisi gibi olursa yeter 3000 yıldır dünyaya nam salmışız kim tutacak bizi öyle gelip geçici seylerle Türk erkeği kıyaslanamaz10 Yorumla Türkiye de insanlar erkeği kızı yok bunun aynı zihniyetinin farklı yüzleri olduğu için birbirinden kaçıyorlar. Baskıcı kavgacı ailelerde büyüyen çocuklar büyüyünce öğrendikleri sevgi gösterme biçimini birbirlerine uyguluyorlar. Kıskançlık birbirine hayatı zindan etme, anlayışsizlik, Türk aile yapısından dolayı ailelerin burunlarını olabildiğince sokma vesaire vesaire.
He bir de erkeklerin potansiyel sevgili adaylarını bakire olup olmamasına göre yargılayıp ona göre davranması var ki çoğu aşağılama hakkını buluyor kendinden. Kizkardeslere kız çocuklarına ablalarina yapilan baskının haddi hesabı yok. Sonra da kalkıp demezler vay efendim bu Türk kızları kezban kendini Hint kumaşı gibi görüyor yüz vermiyor. Ulan canım sen bak bakayım nerde yasiyorsun. Hani burası Türkiye ya hani kadınlara mal muamelesi yapılıp içime sinmiyor geçmişi diyen senin gibi hanzolar var ya. Belki bu yüzünden savunma sistemi geliştirmiş olabilir demi?00 Yorumla
+1 yılŞimdi arada şöyle bir fark var korelilerin kültüründe sınırlama veya kural prk fazla olmadığı için bir birey kendi başına haraket edebiliyor ama konu Türkiye ye gelince birçık aile katı kurallı sınırlamacı koruyucu olduğu için de erkekler olsun kızlar olsun korktukları için birçok şeyden vazgeçiyorlar önleründeki engel sebebi ile.
00 Yorumla
+1 yılYa tamam anladık bizden kafana göre birini bulmayı başaramadın bu yüzden de mecbur onlara yöneldin.
https://www.youtube.com/embed/tiEt1qkaaGA
Ne derler bilirsin "bi sonraki hayatımda gel."00 YorumlaEvet bu da kendi ülkesinin erkeğini aşağılamak olmadı zaten 🤣 Pabucumuzu biz dama ayar, yabancı erkeklere damdan o pabucu aldırırız yine atar yine aldırırız biz. Frizbi atar köpeğe koşturup aldırırsın ya onun gibi düşün 😂
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Buradan şunu anlıyorum, Artık Türk Erkekleri, Türk Kızlarına yüz vermiyor, Türk Kızları da Yabancı Erkeklere yöneliyor. Tıpkı Rus Kızlarının Türk Erkeklerine yönelmesi gibi. Doğru mu?
Güzel haber o zaman.02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Turk erkegi turk kadinini begenmez turk kadini turk erkegini begenmez ama gel gorki bizim bu kotu huylariniza yine bizim milletimiz katlanir. Yabancilarla ancak takilirsiniz uzun vadede bir iliski yurumez.
10 YorumlaO yabancı hayranı ergen hemcinslerin, elin Korelisinin onları babalarından isteyeceğine falan inanıyor.
Buradan kaçan Sümeyyeler var malum, erkeklerini ikna edip, Türkiye'de tuzlu kahve içirecekler daha.
Vizyon büyük, hedefler 2023..10 Yorumlaİnsanoğlu çok değişik varlıklar hep en iyisini isterler ama hiç demezler acaba ben ona layık mıyım diye ayna icat edilleli kaç bin yıl olmuş 😑😑😑
30 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerin papucu dama atılmıyor çok istiyor iseniz Ülkeden gidin sjsj tutan yok evlenin ama bunuda yapamicaginizi cümle alem biliyor %95 niz yapamaz yemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayaller paris erkeği gercekler bitlis erkeği
20 Yorumla
+1 yılHayır, atılmıyor: Türk erkeği, tüm milletlerin kadınlarınca çoğunlukla beğeniliyor.
Küreselleşme arttıkça ve ulaşım kolaylaştıkça Türk erkeğiyle ilişkiler de çoğalıyor.10 Yorumla
+1 yılkore erkeği isteyen türk kızları
03 Yorumla- +1 yıl
Knk güzel kızların çoğu koreli istiyor İtalyan isteyenlerin sıfatu eşgal bu
- +1 yıl
Güzellik anlayışımız farklı demek ki :d k pop fanlarının çoğu bana travesti gibi geliyor eheheh
- +1 yıl
Yok knk ben ergen tayfadan bahsetmiyorum bts seven tayfayı demiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet.
Tükenmeden sende bir koreli bir erkek bul kendine. Sonra acikta kalirsan yine bizim elimize düsersin.
Ondan sonra anya'yı koreliyi gösteririz sana. d00 Yorumla Sen hâlâ burdamisin? hani gidiyodun?
Oyle bi’sey yok onlar palavra eşşek gibide geri donicek turk erkegine bakicak bizde rus kizini seviyoruz ama turk kadinina bakiyorum01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim nihai hedefim Müslüman bir Türk erkeği ile evlenmek ve onunla sonsuza dek evli kalmak...🦄🍀❤️
110 Yorumla- +1 yıl
***Edit: Şunları ekleyeceğim, bana yabancı erkekleri bedava verseler dönüp bakmam, ayrıca yabancı bir kadın olsaydım kesinlikle Türk erkeği kocam olsun diye Türkiye'ye gelirdim😌😌
- +1 yıl
***Edit: Arkadaşlar, bence bizler Türk insanı olarak birbirimizin kıymetini pek bilmiyoruz, nankörlük ve küstahlık var bizde, birbirimiz için bence her fırsatta şükretmeliyiz💕
- +1 yıl
Türk erkekleri kendi ırkına mensup kadınları hrp aşağılamıştır
- +1 yıl
Yanlış genellemelerle doğru yol alamayız
- +1 yıl
genelleme yapmak istemem ama çoğu öyle
- +1 yıl
Allah güzel kâlpli Türk erkeği ile karşılaştırsın kuzuşum 😘
- +1 yıl
sen türk türk diye tutturma yine de Allahtan hayırlısı iste
- +1 yıl
Annem gibi konuştun şimdi ağzına sağlık 😃😃
- +1 yıl
gerçekler canım anneler de evlatlarının iyiliğini ister öyle tavsiye verir
- +1 yıl
Hay ağzınız ikinizin de bal yesin 😋😋😍😍
+1 yılYabancı mı buluyorsun, uzaylı mı buluyorsun bilmem ama sal şu Türk erkeklerini artık.
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum trollümsü bir gönderme yapıyorsun ama genede sinir bozucu bir soru😀
+1 yıl10 YorumlaTürk erkeğinin pabucu asla dama atılmaz, ötelerden beridir yabancı bayanların hayranlığını unutmayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav Türk erkegi bırakılır mı. Yerli malı yurdum mali yerim yerim
61 Yorumla- +1 yıl
Sen bize mal mi diyon 😡
Kore erkeğini diye kendini yırtan kesim maksimum 16 yaşında.
21 Yorumla- +1 yıl
yaş fark eder mi sonuçta büyüyecek 😏
+1 yılAyyy cidden öyle mi 🥺 Lütfen öyle olur inşallah çok amin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yurt dışında yaşayan her Türk kızı Türk erkeğiyle evlenmek istiyor bence bu herşeyi ortaya koyuyor.
29 Yorumla- +1 yıl
yalancı
- +1 yıl
yoo değilim
- +1 yıl
aynaya bakma
- +1 yıl
ayn
- +1 yıl
her zaman brn haklıyım
Türk erkekleri de yurtdışındaki kadınlara yönelse Türkiye bi yabancı kadi n veya erkek hayranlig var
20 YorumlaOooo olmadi şimdi benim favorim herzaman türk kadınları türk kadınları herzaman baştacı🙂
20 Yorumla
+1 yılKız sen dün gitmiyo muydun parti verecektim ben bugün gittin diye 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılsoruyu Türk erkeği yerine Türk kadını diye sorsan vereceğiniz cevapları biliyoruz. Rus kadınları da 10 basar size ;)
00 Yorumla
+1 yılPabucu dama atılmıyor ama küresel iletişim yaygınlaştıgi için kadin erkek birçok kişi yabanci gelin ve damat tercihini eskiye göre artırmış durumda.
00 Yorumla
+1 yılBence de Türk kadınlarının pabucu dama atılıyor Türk erkeklerinin çoğu Avrupa veya kuzey bölgelerine yöneliyor.
00 YorumlaTatil yerlerinde bile yabancı kızlara bakıyorlar galiba bu durum erkek için öyle ise kızlar içinde öyle.
00 YorumlaErkeklerin çoğunun kadınlardan aşağı kalır yanı yok maalesef bir Rus kızı fantezileri var sorma gitsin 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılYabancının kültürü farklı olsa da refahı yüksek, doğru tercih hahaha. Benimde konuştuğum kızlar hep yurtdışından şu aralar. Polonya, fransa.
00 Yorumla
+1 yılAma o insanlar türk kadınına bakmaz 😂😂😂 kıllı türk erkeklerine layık oldukları için bu döngü değişmeyecek
00 Yorumla
+1 yıl
aynen
02 Yorumla- +1 yıl
Nerde çirkin var ise kendini güzel bulmuş
- +1 yıl
@isimsizbiri16 boş lf elin kızları ben evlenem altın takılsın derdinde değil okumuş kültürlü, bunkar boş saman
Aşağılamalarına rağmen yanında kalmayı tercih ediyorsa şikayeti de yoktur demektir. Çoğu kadın bu durumu istiyorken erkekler de neden böyle olmasın?
00 Yorumla
+1 yılKore değil de İsviçreli falansa ben okeyim😄 Türk erkeği diye tutturan yok zaten, kıymet de bilmiyorlar gerek yok 🧘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTamam Türk erkekleri kaba ve odun olabilir.
Ama elin korelisine de değişecek değilim.
Hadi İtalya erkekleri olsa neyse😂03 Yorumla- +1 yıl
İtalyan
Türk erkeğinde para mı var oğlum canım canım konuşuyorsunuz, ülkede ekonomi diye bir şey kalmadı tabi yabancılar sevgilisine her şeyi yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılTurkiyede pasaport çıkarmak bile zor zaten kadınlar baba parasıyla pasaport çıkarır sorun değil biz çıkaramıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler aylık harçlıklar yattı mı cebe?
- +1 yıl
Babamdan harçlık alamıyorum git çalış diyor işsizim nasıl çalışayım ülkede işsizlik sorunu da var zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu soruyu sorarak yine Rus kızlarını övüp haklı çıkarmış oldun. "Sınırları aşarak" en çok Türkiye ye geliyorlar daha ne olsun? Haklarını yeme artık.
Sen de Koreye git o zaman ne diyelim00 YorumlaBir haftadır tatildeyim. Full ruslarla takıldım. Türk erkeklerinin yüzüne dahi bakmam artık
11 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 Tatil bitince kürkçü dükkanına mecburen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı kendini kaf dağında gördükçe biz burada daha çoookk ''evde kaldım napcam'' sorusu görürüz.
10 Yorumla
+1 yılkore erkekleri hiç ilgimi çekmiyor inan ki yeter ki karısına bağlı gözü dışarda olmayan merhametli bir erkek olsun Türk de olur yani farketmez
10 Yorumla
+1 yılDilini bilmediğim erkekle hebelehübele diye uğraşamam ben ya Türk erkeği iyidir 😅
10 Yorumla
+1 yılHerkes nasibini nerede aramak istiyorsa orada arasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadını özellikle bu son nesiller aşağılanmaya layık çünkü Türk kadını muhteşem türk erkeklerini haketmiyor. Ruslarda türk erkekleri diye ölüyorlar ayrıca ben hayatımda türk kadını kadar şımarık kendini beğenmiş grizekali bir topluluk görmedim keşke Rusya'da bir kadın olsaydım
11 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem Türk erkeği mi 🤣😂😂😂🤩🤩
- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler