+1 yılÇıldıracağım artık ciddi manada yeter!!! İçeriye aldığinizi bırakın ki millet ne de olsa birşey olmuyor diyerek kadını öldürsün yav daha ne yapması lazım içeriye alınması için? Gözünüzün önünde mi kadın kessin öldürsün ne istiyorsunuz.. bunun gibi şerefsizleri saliyorsunuz artık kadınlar 8 de bille dışarı çıkmaya korkar oldu Allah'ın belaları... KIZLAR ACİK VE NET DİYORUM BUNDAN SONRA YANINIZDA SİLAH BIÇAK BİBER GAZI herşeyi taşıyın yasak da olsa taşıyın ne de olsa öldüren suçsuz yargılanıyor bize de hiiiç birşeycikler olmaz merak etmeyin taşıyın yanınızda.
#jin Jîyan azadî...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle insanların kökü kurumaz zaten.. her şeyden önce bu adamla böylesine dengesiz ve aşağılık bir adamla ilişki kuracak kadar saf bir insan olmamalı kızda da suç var ne yazıkki söyleyecek şey bulamıyorum cidden.
40 Yorumla
Adalet vermese de belasını Allah'tan bulacak!
40 Yorumla
adalet nerde
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılTamam adam cok kotu ve gaddar. Ama kadin da o kadar gundem olduktan sonra sevgili mi olmus? Ama belki zorlama falan vardir belki iliski yoktur ortada gercekleri de bilemeyiz
48 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olduklarına dair bir şey yoktu geceyi birlikte geçirdiği ifadesi geçiyordu haberlerde
- +1 yıl
@OlsunNapalım he sevgili degil yani. Haberde oyle yaziyo da. Geceyi birlikte gecirmesi de yanlis tamamen uzak durmasi gerek. Ya tabii ki aptal gibi kadini suclamiyorum. Kesinlikle katilin tutuklanmasi gerekiyo. Objektif bakmaya calisiyorum
- +1 yıl
Bakın siz burda buna rağmen onunla birlikte olan kız suçluymuş gibi bir ifade kullanınca sanki tüm suç o kızdaymış gibi bir anlayış gelişiyor öldüğü yetmezmiş gibi bir de üstüne öldüğü için suçlanmış olması ya da böyle bir ifade ile anılması çok üzücü belki zorla birlikte oldu belki kız büyük bir hata yapıp gece onunla kaldı vs vs ihtimaller çoğalabilir ancak ne olursa olsun bu o kızı suçlu yapmaz suçlu ona işlemeyen TC adaleti ve buna güvenerek cinayeti işleyen kişilerdir
- +1 yıl
@OlsunNapalım ya bakin ben tamamen kizi suclamiyorum katil zaten suclu. Katil zaten tutuklanmali. Ben katili savunmuyorum laflarimi carpitmayin. Ama bir de oteki boyutu var. O kadar gundem olmus bi adamla gece de takilmazsin yani. Zorla olmus olabilir ama haberlerde gece takildi yaziyor. Demek istedigim şu, maalesef bazi kadinlarimiz siddet yanlisi erkeklerden hoslaniyor. Ve sonuc husran. Gitti gencecik kiz. Katilin Allah belasini versin de kiz da goz gore gore muhatap olmus.
- +1 yıl
Nerden biliyorsunuz kızla zorla birlikte olmadığını? Belki kızla zorla birlikte oldu ve o yüzden kızı itiraf etmemesi için öldürdü. Bu kadar çok ihtimal varken kızı suçlamanızı doğru bulmuyorum kadınlar olarak birbirimize kenetlenmemiz gereken kadın cinayetleri konusunda bile bunu yapmayın lütfen
- +1 yıl
@OlsunNapalım zorla da olmus olabilir. Ya ben katili her turlu sucluyorum zaten. Size dedim ki katili savunmadim. Objektif bakmaya calisiyorum katil her turlu suclu zorlamis da olabilir. Kadin siddet yanlisi erkekten de hoslaniyo olabilir. Her ihtimali goz onunde bulundurmak gerek. Katil her turlu tutuklanmali zaten orasi ayri. O suclu.
- +1 yıl
Bunu anladım zaten benim sizde asıl takıldığım mevzu olayda kadından suçluymuş gibi bahsetmeniz
- +1 yıl
@OlsunNapalım kadin sucluymus gibi nerde bahsettim? Kadini sorguladim sadece. Adam bu kadar katil, goz gore gore niye takiliyo diye. Bu suclamak degil
+1 yılarkadaş sorun ne biliyor musun bu uyuşturucuyu üreten insanlarda devlet bir atsa maalesef devletimiz Allah zeval vermesin para kazanıyor bu tür yerlerden iste dediğim gibi bunlara geçit vermese otu uyuşturucuyu hap üreteni direk idam etse bak bakalım artık böyle şeyler olacak mi ülkede para için anasını babası öldüren var bu ülkede bu ülke gelişirse dünya alem benim gtüme koysun iş çığırından cikti bunları durdurmazsa daha çok ölümler olacak ama kimin umurunda herkes yan gelip yatıyor.
00 YorumlaBu herifte ne buluyorlar sevgili oluyorlar anlamış değilim.
Kız çok güzel ben yatmak isterdim.
Böyle kişilerle sevgili olarak hayatını riske atıyor acı ve gerçek. Bir sürü efendi erkek var iken bunlarla yatarlar11 YorumlaKadınların azıcık aklı başında olsa. Katil bir adama yaklaşmaz bile. :)
64 Yorumla- +1 yıl
Katiller hapishanede olur dışarıya çıkmasına göz yumulan bir ülkede demek ki adalet yok kızda suçu aramak doğru değil suç işlemeyen adalet sisteminde
- +1 yıl
Kimse öldürülmeyi hak etmez kaldı ki ne yaşandığını bilmiyoruz cinayet gibi bir olayı meşrulaştırmanıza mı üzüleyim hak etmiş diye karayı aklamanıza mı bilemedim dilerim hemcinslerinizle ilgili böyle konuşmamayı öğrenirsiniz
+1 yılÜlkede adalet olmayışına güvenmiş diğerleri gibi. Kime kızalım Ümit Can'a mı yoksa onun serbest kalmasını sağlayan TC adaletine mi?
46 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar buna rağmen onunla birlikte olan kız diye bir şey yok bu durumda ölen kişiyi suçlamak doğru değil ölmüş birinin arkasından bu şekilde konuşmak doğru değil evet belki hata yapmış ama burda asıl suçluyu aklanmış gibi oluyor asıl suçlu olan işlemeyen adalettir ölen kız değil şunu bir kabul edelim
- +1 yıl
Ya bacım bırak bırak bu kız sevgili olmuş diye suçlayanları babası doğurmuş belli o kadar zekasızlar ve bunu yazanların kadın olması o kadar üzücü bir durum ki ya öldürülmüş arkasında duracağınıza niye dedikodu arıyorlar bilmiyorum bunları diyenler benim gözümde Umitcan kadar suçludur çok net diyorum
- +1 yıl
Haklısın bacım ne diyeyim ben şeyi düşündüm bir de kızla belki zorla birlikte oldu ve kız karşı koyduğu için öldü böyle bir durum yaşandıysa bunu bilmeden bu şekilde konuşmaları gerçekten çok üzücü
- +1 yıl
Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum. millet takmış yok sevgilisiydi niye oldu sevgili diye sanki yanlarindaydilarda konuşuyorlar valla zekasızlar sinirlerim oynuyor bunları görünce
- +1 yıl
Kadının kadına yaptığı gerçekten beni çok üzüyor bizim birbirimize destek olmamız gereken birbirimize sahip çıkmamız gereken şu zamanlarda bile ölmüş kadının arkasından konuşuyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle valla boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diye
- Gündem konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBu kılığını ziktiğimin ruh hastası kekosuyla sevgili olan kıza da... Bunu elini kolunu sallayarak gezdiren devlete de... Bunlarla tuhaf ilişkiler içinde olan o kele de...
20 Yorumla E yine serbest bıraksınlar madem ne kadar 'altın çocuk topluma hayırlı bi genç çok kıymetli ya' salsınlar yine üçüncü vaka da olsun beşinci de.
311 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseyi düşürmez NATO ordularının gücü yetmez fhşe olmayan Bi kızı yapmaya. Mesajları çıktı kız kendş yazıp gidiyor 2 erkek ile alkol madde aşırı doz alıyor eglence sonrası biraz fenalışıyor iyileşince katil ile yatak odasında ikisi sabahlıyor uyandığında ölmüş. Bi deneyin katillere verme arxunuzu engelleyin tuyunuxe zarar gelicek mi. Gidilen yol yol degil kusura bakma. Kız zevk şehvet yapıcak zevkten madde den ölünce tüm erkekler aynı katil yemezler artık
- +1 yıl
@birumut39 yalnız kendi yorumlarınızı okuyorsunuz herhalde. uyuşturucu bağımlısının ne kafası ne hali yerinde olmaz dedik o an onu kümese ahıra getirseler orda da yatar. Öte yandan hadi diyelim oğlan pişman tövbeli her insan gibi hayatnda ikinci şansı haketmiş düzelmek istemiş ona bunu tanıyan kadını da kınayamayız. Bizim gözümüzle bakamaz ona çevresi arkadaşı onu sevenler. evet bizim için pislik adi katil ama onu başka türlü tanyıp sevenler için ne yapsa yine de severler. Ki olay başka. Burda sevgiden bahsedemeyiz bağımlılık problemi olan kızın akıbetinden bahsediyoruz. Muhtemelen o da biliyordu sonunun kötü olacağını. Hem onun öldürdüğünü bilmiyoruz yanında ölü bulunmuş bu aşırı doz sonucu da olabilir. Yani bu herife selam bile verilmemesi için onu dışarı salmamaları lazımdı sorunun ve yorumların özü bu yoksa diğer şeyler teferrüat.
- +1 yıl
O kızları tuzaga düşüren hayvan erkek lerin Allah belasını versin kardesim. Ama Bn kızlara kızıyom bu bela sevdası yüzünden kendi zevkleri yüzünden şiddet ölüm bu piçler yüzünden yazık. Sonra algı sosyal medyada tüm erkekler katil bu haksızlık. Ben savaş a gidersem ölürüm şikayet hakkım olmaz dimi
- +1 yıl
@birumut39 hepsi katil değil potansiyel katilleri çok. hepsi katil değil şerfsizlri çok. hepsi fiziksel katil değil ruhsal katili çok. kızmayın kardeşim kimseye kadının doğasında her çöpü sevmek var annelik içgüdüleri var içinde 'belki pişmandır belki düzlelirleri 'var da var yani. ama bu olayda kız zaten uyuşturucu belasına düşmüş birey yani konu uzatmayalım boşuna başka yere gitmsin mevzu. Lafınızı soru sahibineyse buyurun yorumunuzu kendiniz yapın benle tartışmak boşuna yani cevaplarımı verdim. İnşallah bu vaka son olsun diyelim hayırlı akşamlar!
+1 yılÜmitcan Uygun' un ailesi Süleyman Soylu ile tanişiyorlarmiş. Ee yani bu ülkede suçlu sayilmaman için makamli bir tanidigin olmasi yetiyor demek ki. Yaziklar olsun bu ülkeyi bu hâle getirenlere...
Keşke şu mahluk müebbet yese de ölene kadar cezaevinden hiç çikmasa.10 Yorumla
+1 yılAdaleti olmayan bir ülkede olursak seneryo böyle oluyor işte.
Kıza gebersin diyenler var sizin de yarın çocuğunuz olacak bunu unutmayın bizim insanımız olmayan adaletten beter.10 Yorumla
+1 yılHapisten çıkıyor ve sadece 18 gün sonra birlikte olduğu bir kadın daha ölü bulunuyor. Ne diyelim ki.
40 Yorumla
+1 yılŞimdi gördüm bunu twitterda, eğer bu sefer de içeride tutmazlarsa yuh artık yani.. diyebilecek bir şey yok insanların katledilmesine göz yumuyorlar
20 Yorumla
+1 yılBu adamın babası Süleyman soylunun arkadasiymis bu adama adalet işlemez zaten babası da burhan kuzuya adli tıp raporunu değiştirmesi için para vermiş
10 Yorumla
+1 yılO kadar şeye içeri girmemesinin sebebinin torpil olduğunu düşünüyorum. Adalet bu ülkede sadece sarayların ismi o kadar. Çok üzücü...
10 Yorumla
+1 yılTaksimin orta yerinde sallandırmak lazım ipte bu manyağı ulan yine mi bu ya niye tutuklanmiyor bu ya bunu yargılayan hâkimler kim merak ediyorum ya
10 Yorumla
+1 yılArkası sağlam çünkü. İstediği kadar cinayet işlesin içeri atmazlar. Tipini s... tiğimin evladı
20 Yorumla- Gündem konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu adamın sevgilisi falan değil. Uyuşturucu, şantaj yoluyla etrafında tuttuğu kızlardan biriydi.
20 Yorumla
+1 yılBurada ele alacağımız konu önce Türkiyedeki adalet olmayan adalet. Sonra bunun tutuklanıp tutuklanmama sorunu çünkü muhtemelen tutuklamayacaklar. Son olarak da bir kız neden önceden adı katil olarak yayılmış bir insanın evine gider?
35 Yorumla- +1 yıl
Hazir ol knk 2 duyarci orspu duyar kasmaya gelecek simdi
- +1 yıl
Çünkü gerçekler acıtır😂
- +1 yıl
Allahim sonunda beyni olan birisi sukurler olsun sana Yarabbim.
- +1 yıl
Ahh o kadar az kaldık ki beynini kullanabilen kızlar olarak o yüzden yediğimiz bu linçler alışalım😂
- +1 yıl
Kuduran kudursun salla😆
+1 yılAfedersiniz de onun koynuna girene de ne demeli, ne işin var orda, sonra din ahlak deyince kızıyorlar, usulüne uygun olmalı derken boşa denmiyor, ne düzen kaldı ne haya, ne de merhamet, bu erkekleri canileştiren yine kadınlar
20 YorumlaKadın lardan talep var bu katil canlı yayın yaptı milyon larca evli bekar kadınlar aşkııım o kız ölümü hakketti boşver bizide düz sıraya al diye yalvardı silkerkn öldür diye yalvarıyor lar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adalet sistemi ile zor. Maço erkek seven kızlarında sonunun ne olacağı belli, bir an önce akıllarını başlarına alsınlar
10 YorumlaHukuk sistemi bir ülkenin medeniyet seviyesini gösterir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnca şeye rağmen içeri atmadıkları sürece kurtulamayacağız maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKatilin (Ümitcan Uygun) bile kız arkadaşı var. Ama benim hiç sevgilim olmaz 20 yıldır yalnızım artık dayanamıyorum millet nasıl kız arkadaş bulabiliyor çok şaşıyorum ya aşırı derece bunalımdayım yakında intihar edeceğim 😭😭
10 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılbu pisliği at içeri içeride temizlerler ama öyle güzel bir adalet sistemimiz var ki ifade alıps serbest bırakıyor !
00 Yorumla
+1 yılKızın hiç mi suçu yok?
23 Yorumla- +1 yıl
Bu ne saçmalık! Sadece biri de değil 2 kiş
- +1 yıl
Kızın da erkeğin de suçu var. Biri katil diğeri de önceden adı katil olarak yayılmış bi adamın evine giden düşünemeyen bi kız. Kıza üzüldüm.
- +1 yıl
@Psikologhanım5 bundan bahsediyorum, kiminle görüştüğüne dikkat etmeliydi.
- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu ne biçim adalet?
20 Yorumla Birşey olmaz haketmiştir aferin umuta.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun hiçbir kadını hiçbir erkek canından edemez.
+1 yılyok sanmıyorum hine serbes kalır o
20 Yorumla
+1 yılÜf bıktım bu adamı görmekten
10 Yorumla
+1 yılYahu hapse atmıyorlar ki
11 YorumlaNeyse ya açık konuşacam sonra taraf alacak millet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye kurtulmak istemiyor bunlardan belki de
20 Yorumlabu zihniyetten kurtulmadikca kurtulamaz
00 Yorumla
+1 yılBiri sıksın kafasına
10 Yorumla