• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Yeni bir Ümitcan Uygun Vakası. Türkiye Bu adamdan kurtulamayacak mı?

Bizden_Söylemesi
Bizden_Söylemesi Takip Et
Master Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
Yapay Zekaya Sor
#dediykodu #gündem
Yeni bir Ümitcan Uygun Vakası. Türkiye Bu adamdan kurtulamayacak mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Çikolatalısutunuzz
    Çikolatalısutunuzz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çıldıracağım artık ciddi manada yeter!!! İçeriye aldığinizi bırakın ki millet ne de olsa birşey olmuyor diyerek kadını öldürsün yav daha ne yapması lazım içeriye alınması için? Gözünüzün önünde mi kadın kessin öldürsün ne istiyorsunuz.. bunun gibi şerefsizleri saliyorsunuz artık kadınlar 8 de bille dışarı çıkmaya korkar oldu Allah'ın belaları... KIZLAR ACİK VE NET DİYORUM BUNDAN SONRA YANINIZDA SİLAH BIÇAK BİBER GAZI herşeyi taşıyın yasak da olsa taşıyın ne de olsa öldüren suçsuz yargılanıyor bize de hiiiç birşeycikler olmaz merak etmeyin taşıyın yanınızda.
    #jin Jîyan azadî...

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• mysticalstarfish
    mysticalstarfish Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Böyle insanların kökü kurumaz zaten.. her şeyden önce bu adamla böylesine dengesiz ve aşağılık bir adamla ilişki kuracak kadar saf bir insan olmamalı kızda da suç var ne yazıkki söyleyecek şey bulamıyorum cidden.

4
    0 Yorumla
  • ankkizi
    ankkizi Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Adalet vermese de belasını Allah'tan bulacak!

4
    0 Yorumla
  • cedoooo
    cedoooo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

adalet nerde

1
    1 Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Adalet katil zanlısı na kendini düzdürmek için evine giden madde alıp aşırı dozdan ölen kadını nasıl durdurabilir gitme olsun bitsin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

14

Cevap

• KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Tamam adam cok kotu ve gaddar. Ama kadin da o kadar gundem olduktan sonra sevgili mi olmus? Ama belki zorlama falan vardir belki iliski yoktur ortada gercekleri de bilemeyiz

4
    8 Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Sevgili olduklarına dair bir şey yoktu geceyi birlikte geçirdiği ifadesi geçiyordu haberlerde

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@OlsunNapalım he sevgili degil yani. Haberde oyle yaziyo da. Geceyi birlikte gecirmesi de yanlis tamamen uzak durmasi gerek. Ya tabii ki aptal gibi kadini suclamiyorum. Kesinlikle katilin tutuklanmasi gerekiyo. Objektif bakmaya calisiyorum

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Bakın siz burda buna rağmen onunla birlikte olan kız suçluymuş gibi bir ifade kullanınca sanki tüm suç o kızdaymış gibi bir anlayış gelişiyor öldüğü yetmezmiş gibi bir de üstüne öldüğü için suçlanmış olması ya da böyle bir ifade ile anılması çok üzücü belki zorla birlikte oldu belki kız büyük bir hata yapıp gece onunla kaldı vs vs ihtimaller çoğalabilir ancak ne olursa olsun bu o kızı suçlu yapmaz suçlu ona işlemeyen TC adaleti ve buna güvenerek cinayeti işleyen kişilerdir

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@OlsunNapalım ya bakin ben tamamen kizi suclamiyorum katil zaten suclu. Katil zaten tutuklanmali. Ben katili savunmuyorum laflarimi carpitmayin. Ama bir de oteki boyutu var. O kadar gundem olmus bi adamla gece de takilmazsin yani. Zorla olmus olabilir ama haberlerde gece takildi yaziyor. Demek istedigim şu, maalesef bazi kadinlarimiz siddet yanlisi erkeklerden hoslaniyor. Ve sonuc husran. Gitti gencecik kiz. Katilin Allah belasini versin de kiz da goz gore gore muhatap olmus.

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Nerden biliyorsunuz kızla zorla birlikte olmadığını? Belki kızla zorla birlikte oldu ve o yüzden kızı itiraf etmemesi için öldürdü. Bu kadar çok ihtimal varken kızı suçlamanızı doğru bulmuyorum kadınlar olarak birbirimize kenetlenmemiz gereken kadın cinayetleri konusunda bile bunu yapmayın lütfen

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@OlsunNapalım zorla da olmus olabilir. Ya ben katili her turlu sucluyorum zaten. Size dedim ki katili savunmadim. Objektif bakmaya calisiyorum katil her turlu suclu zorlamis da olabilir. Kadin siddet yanlisi erkekten de hoslaniyo olabilir. Her ihtimali goz onunde bulundurmak gerek. Katil her turlu tutuklanmali zaten orasi ayri. O suclu.

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Bunu anladım zaten benim sizde asıl takıldığım mevzu olayda kadından suçluymuş gibi bahsetmeniz

Yorumla
    • KaramelMacchiato_
      KaramelMacchiato_
      +1 yıl

@OlsunNapalım kadin sucluymus gibi nerde bahsettim? Kadini sorguladim sadece. Adam bu kadar katil, goz gore gore niye takiliyo diye. Bu suclamak degil

Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

arkadaş sorun ne biliyor musun bu uyuşturucuyu üreten insanlarda devlet bir atsa maalesef devletimiz Allah zeval vermesin para kazanıyor bu tür yerlerden iste dediğim gibi bunlara geçit vermese otu uyuşturucuyu hap üreteni direk idam etse bak bakalım artık böyle şeyler olacak mi ülkede para için anasını babası öldüren var bu ülkede bu ülke gelişirse dünya alem benim gtüme koysun iş çığırından cikti bunları durdurmazsa daha çok ölümler olacak ama kimin umurunda herkes yan gelip yatıyor.

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bu herifte ne buluyorlar sevgili oluyorlar anlamış değilim.
    Kız çok güzel ben yatmak isterdim.

Böyle kişilerle sevgili olarak hayatını riske atıyor acı ve gerçek. Bir sürü efendi erkek var iken bunlarla yatarlar

1
    1 Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Yazık etti kendine kız yazık

Yorumla
  • hilly0
    hilly0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 70%
    +1 yıl

Kadınların azıcık aklı başında olsa. Katil bir adama yaklaşmaz bile. :)

6
    4 Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Katiller hapishanede olur dışarıya çıkmasına göz yumulan bir ülkede demek ki adalet yok kızda suçu aramak doğru değil suç işlemeyen adalet sisteminde

Yorumla
    • hilly0
      hilly0
      +1 yıl

Adaletten önce, kendini sakınman lazım:) bir katille takılırsan sonun şaşmaz. Hak etmiş bulunuyor bu durumda:) daha da birşey diyemiyorum

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Kimse öldürülmeyi hak etmez kaldı ki ne yaşandığını bilmiyoruz cinayet gibi bir olayı meşrulaştırmanıza mı üzüleyim hak etmiş diye karayı aklamanıza mı bilemedim dilerim hemcinslerinizle ilgili böyle konuşmamayı öğrenirsiniz

Yorumla
    • hilly0
      hilly0
      +1 yıl

Ortalıkta gezeni kaparlar ask:)

Yorumla
  • OlsunNapalım
    OlsunNapalım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ülkede adalet olmayışına güvenmiş diğerleri gibi. Kime kızalım Ümit Can'a mı yoksa onun serbest kalmasını sağlayan TC adaletine mi?

4
    6 Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Arkadaşlar buna rağmen onunla birlikte olan kız diye bir şey yok bu durumda ölen kişiyi suçlamak doğru değil ölmüş birinin arkasından bu şekilde konuşmak doğru değil evet belki hata yapmış ama burda asıl suçluyu aklanmış gibi oluyor asıl suçlu olan işlemeyen adalettir ölen kız değil şunu bir kabul edelim

Yorumla
    • Çikolatalısutunuzz
      Çikolatalısutunuzz
      +1 yıl

Ya bacım bırak bırak bu kız sevgili olmuş diye suçlayanları babası doğurmuş belli o kadar zekasızlar ve bunu yazanların kadın olması o kadar üzücü bir durum ki ya öldürülmüş arkasında duracağınıza niye dedikodu arıyorlar bilmiyorum bunları diyenler benim gözümde Umitcan kadar suçludur çok net diyorum

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Haklısın bacım ne diyeyim ben şeyi düşündüm bir de kızla belki zorla birlikte oldu ve kız karşı koyduğu için öldü böyle bir durum yaşandıysa bunu bilmeden bu şekilde konuşmaları gerçekten çok üzücü

Yorumla
    • Çikolatalısutunuzz
      Çikolatalısutunuzz
      +1 yıl

Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum. millet takmış yok sevgilisiydi niye oldu sevgili diye sanki yanlarindaydilarda konuşuyorlar valla zekasızlar sinirlerim oynuyor bunları görünce

Yorumla
    • OlsunNapalım
      OlsunNapalım
      +1 yıl

Kadının kadına yaptığı gerçekten beni çok üzüyor bizim birbirimize destek olmamız gereken birbirimize sahip çıkmamız gereken şu zamanlarda bile ölmüş kadının arkasından konuşuyorlar

Yorumla
    • Çikolatalısutunuzz
      Çikolatalısutunuzz
      +1 yıl

Aynen öyle valla boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diye

Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.

Bu kılığını ziktiğimin ruh hastası kekosuyla sevgili olan kıza da... Bunu elini kolunu sallayarak gezdiren devlete de... Bunlarla tuhaf ilişkiler içinde olan o kele de...

2
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl

E yine serbest bıraksınlar madem ne kadar 'altın çocuk topluma hayırlı bi genç çok kıymetli ya' salsınlar yine üçüncü vaka da olsun beşinci de.

3
    11 Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

En az 1 milyon kız kadın sırada aşkım bizide düz o kız ölümü haketti sıraya al bizi diye yalvarıyor çocuga

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@birumut39 öyle değil. İşin içinde uyuşturucu alkol falan var. Yani bağımlılar için karakter önemi yok. Bunu kızı kınadığnız için dedim. Ama yorumu o herif için yaptım cezalar sert olsa böyle olmazdı. aha çok canlar yakacak...

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Valla yanacak kızlar alkol madde şehvet seks para için bunlara köpek olmasa ne cinayet ne şiddet olur

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@birumut39 o saydıklarınıza ilk erkekler düşüyor peşinden de kızları düşürüyorlar maalesef.

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Kimse kimseyi düşürmez NATO ordularının gücü yetmez fhşe olmayan Bi kızı yapmaya. Mesajları çıktı kız kendş yazıp gidiyor 2 erkek ile alkol madde aşırı doz alıyor eglence sonrası biraz fenalışıyor iyileşince katil ile yatak odasında ikisi sabahlıyor uyandığında ölmüş. Bi deneyin katillere verme arxunuzu engelleyin tuyunuxe zarar gelicek mi. Gidilen yol yol degil kusura bakma. Kız zevk şehvet yapıcak zevkten madde den ölünce tüm erkekler aynı katil yemezler artık

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@birumut39 yalnız kendi yorumlarınızı okuyorsunuz herhalde. uyuşturucu bağımlısının ne kafası ne hali yerinde olmaz dedik o an onu kümese ahıra getirseler orda da yatar. Öte yandan hadi diyelim oğlan pişman tövbeli her insan gibi hayatnda ikinci şansı haketmiş düzelmek istemiş ona bunu tanıyan kadını da kınayamayız. Bizim gözümüzle bakamaz ona çevresi arkadaşı onu sevenler. evet bizim için pislik adi katil ama onu başka türlü tanyıp sevenler için ne yapsa yine de severler. Ki olay başka. Burda sevgiden bahsedemeyiz bağımlılık problemi olan kızın akıbetinden bahsediyoruz. Muhtemelen o da biliyordu sonunun kötü olacağını. Hem onun öldürdüğünü bilmiyoruz yanında ölü bulunmuş bu aşırı doz sonucu da olabilir. Yani bu herife selam bile verilmemesi için onu dışarı salmamaları lazımdı sorunun ve yorumların özü bu yoksa diğer şeyler teferrüat.

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Öldürülmüş bile olsa kızda hata o çocuk vahsi ve cinayet zanlısı. Gece evine kendi arzusu ile kapanmak nedir

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@birumut39 beleş uyuşturucu abi. iyi akşamlar.

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

O kızları tuzaga düşüren hayvan erkek lerin Allah belasını versin kardesim. Ama Bn kızlara kızıyom bu bela sevdası yüzünden kendi zevkleri yüzünden şiddet ölüm bu piçler yüzünden yazık. Sonra algı sosyal medyada tüm erkekler katil bu haksızlık. Ben savaş a gidersem ölürüm şikayet hakkım olmaz dimi

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@birumut39 hepsi katil değil potansiyel katilleri çok. hepsi katil değil şerfsizlri çok. hepsi fiziksel katil değil ruhsal katili çok. kızmayın kardeşim kimseye kadının doğasında her çöpü sevmek var annelik içgüdüleri var içinde 'belki pişmandır belki düzlelirleri 'var da var yani. ama bu olayda kız zaten uyuşturucu belasına düşmüş birey yani konu uzatmayalım boşuna başka yere gitmsin mevzu. Lafınızı soru sahibineyse buyurun yorumunuzu kendiniz yapın benle tartışmak boşuna yani cevaplarımı verdim. İnşallah bu vaka son olsun diyelim hayırlı akşamlar!

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Bak kardeşim düşme yok yıllardır bu tip kadın larla yasadım kimse düşürmez içleri öyle. O yolu bilerek seçiyor lar milyon erkek kurtarsa kurtaranı diker harcar öyle kadın dikeni kollar. Yol bozuk o yolda hersey var kendi sectigi yol için bizleri suçlamaya kimsenin hakkı yok

Yorumla
  • özgürlüğeuçankuşlar
    özgürlüğeuçankuşlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Ümitcan Uygun' un ailesi Süleyman Soylu ile tanişiyorlarmiş. Ee yani bu ülkede suçlu sayilmaman için makamli bir tanidigin olmasi yetiyor demek ki. Yaziklar olsun bu ülkeyi bu hâle getirenlere...
    Keşke şu mahluk müebbet yese de ölene kadar cezaevinden hiç çikmasa.

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Adaleti olmayan bir ülkede olursak seneryo böyle oluyor işte.
    Kıza gebersin diyenler var sizin de yarın çocuğunuz olacak bunu unutmayın bizim insanımız olmayan adaletten beter.

1
    0 Yorumla
  • MezunOlamayanKız
    MezunOlamayanKız Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Hapisten çıkıyor ve sadece 18 gün sonra birlikte olduğu bir kadın daha ölü bulunuyor. Ne diyelim ki.

4
    0 Yorumla
  • Che__Guevara
    Che__Guevara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Şimdi gördüm bunu twitterda, eğer bu sefer de içeride tutmazlarsa yuh artık yani.. diyebilecek bir şey yok insanların katledilmesine göz yumuyorlar

2
    0 Yorumla
  • Cegos_hitler
    Cegos_hitler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Bu adamın babası Süleyman soylunun arkadasiymis bu adama adalet işlemez zaten babası da burhan kuzuya adli tıp raporunu değiştirmesi için para vermiş

1
    0 Yorumla
  • gizlibiryıkık
    gizlibiryıkık Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

O kadar şeye içeri girmemesinin sebebinin torpil olduğunu düşünüyorum. Adalet bu ülkede sadece sarayların ismi o kadar. Çok üzücü...

1
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Taksimin orta yerinde sallandırmak lazım ipte bu manyağı ulan yine mi bu ya niye tutuklanmiyor bu ya bunu yargılayan hâkimler kim merak ediyorum ya

1
    0 Yorumla
  • ÜzülmedimKiii
    ÜzülmedimKiii Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Arkası sağlam çünkü. İstediği kadar cinayet işlesin içeri atmazlar. Tipini s... tiğimin evladı

2
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 484 cevap paylaştı.

Bence bu adamın sevgilisi falan değil. Uyuşturucu, şantaj yoluyla etrafında tuttuğu kızlardan biriydi.

2
    0 Yorumla
  • Psikologhanım5
    Psikologhanım5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Burada ele alacağımız konu önce Türkiyedeki adalet olmayan adalet. Sonra bunun tutuklanıp tutuklanmama sorunu çünkü muhtemelen tutuklamayacaklar. Son olarak da bir kız neden önceden adı katil olarak yayılmış bir insanın evine gider?

3
    5 Yorumla
    • Belanizgeldiamk
      Belanizgeldiamk
      +1 yıl

Hazir ol knk 2 duyarci orspu duyar kasmaya gelecek simdi

Yorumla
    • Psikologhanım5
      Psikologhanım5
      +1 yıl

Çünkü gerçekler acıtır😂

Yorumla
    • Belanizgeldiamk
      Belanizgeldiamk
      +1 yıl

Allahim sonunda beyni olan birisi sukurler olsun sana Yarabbim.

Yorumla
    • Psikologhanım5
      Psikologhanım5
      +1 yıl

Ahh o kadar az kaldık ki beynini kullanabilen kızlar olarak o yüzden yediğimiz bu linçler alışalım😂

Yorumla
    • Belanizgeldiamk
      Belanizgeldiamk
      +1 yıl

Kuduran kudursun salla😆

Yorumla
  • Yinemiyenimi
    Yinemiyenimi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Afedersiniz de onun koynuna girene de ne demeli, ne işin var orda, sonra din ahlak deyince kızıyorlar, usulüne uygun olmalı derken boşa denmiyor, ne düzen kaldı ne haya, ne de merhamet, bu erkekleri canileştiren yine kadınlar

2
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Kadın lardan talep var bu katil canlı yayın yaptı milyon larca evli bekar kadınlar aşkııım o kız ölümü hakketti boşver bizide düz sıraya al diye yalvardı silkerkn öldür diye yalvarıyor lar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu adalet sistemi ile zor. Maço erkek seven kızlarında sonunun ne olacağı belli, bir an önce akıllarını başlarına alsınlar

1
    0 Yorumla
  • IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Hukuk sistemi bir ülkenin medeniyet seviyesini gösterir..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Onca şeye rağmen içeri atmadıkları sürece kurtulamayacağız maalesef

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Katilin (Ümitcan Uygun) bile kız arkadaşı var. Ama benim hiç sevgilim olmaz 20 yıldır yalnızım artık dayanamıyorum millet nasıl kız arkadaş bulabiliyor çok şaşıyorum ya aşırı derece bunalımdayım yakında intihar edeceğim 😭😭

1
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.

bu pisliği at içeri içeride temizlerler ama öyle güzel bir adalet sistemimiz var ki ifade alıps serbest bırakıyor !

0
    0 Yorumla
  • PetroSexual
    PetroSexual Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Kızın hiç mi suçu yok?

2
    3 Yorumla
    • tskzlrsryr
      tskzlrsryr
      +1 yıl

Bu ne saçmalık! Sadece biri de değil 2 kiş

Yorumla
    • Psikologhanım5
      Psikologhanım5
      +1 yıl

Kızın da erkeğin de suçu var. Biri katil diğeri de önceden adı katil olarak yayılmış bi adamın evine giden düşünemeyen bi kız. Kıza üzüldüm.

Yorumla
    • PetroSexual
      PetroSexual
      +1 yıl

@Psikologhanım5 bundan bahsediyorum, kiminle görüştüğüne dikkat etmeliydi.

Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 688 cevap paylaştı.

Yahu bu ne biçim adalet?

2
    0 Yorumla
  • SHEKAU
    SHEKAU Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Birşey olmaz haketmiştir aferin umuta.

2
    1 Yorumla
    • Psikologhanım5
      Psikologhanım5
      +1 yıl

Ne olursa olsun hiçbir kadını hiçbir erkek canından edemez.

Yorumla
  • sweetdreams25
    sweetdreams25 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

yok sanmıyorum hine serbes kalır o

2
    0 Yorumla
  • BeşiktaşlıHatunn
    BeşiktaşlıHatunn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Üf bıktım bu adamı görmekten

1
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yahu hapse atmıyorlar ki

1
    1 Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Kızlar kendi yalvarıp evine gidiyor. Kendileri seks şehvet için aşırı doz madde alıp srvişirken ölüyor madde den

Yorumla
  • SooN1TürK
    SooN1TürK Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Neyse ya açık konuşacam sonra taraf alacak millet

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Türkiye kurtulmak istemiyor bunlardan belki de

2
    0 Yorumla
  • hhyynn84
    hhyynn84 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 76%
    +1 yıl

bu zihniyetten kurtulmadikca kurtulamaz

0
    0 Yorumla
  • TengriciTürkKızı
    TengriciTürkKızı Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Biri sıksın kafasına

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

bu tip adamların bitmesi lazım

0
    0 Yorumla
  • asude1212
    asude1212 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Çok zor

1
    0 Yorumla
  • destunai3
    destunai3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Zor biraz

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Yeni bir Ümitcan Uygun Vakası. Türkiye Bu adamdan kurtulamayacak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye günün birinde bu, gürcü Arap sevici adamdan kurtulur mu? 10 cevap verildi
Artık Türk erkeğinin pabucu dama mı atılıyor? 171 cevap verildi
Türkiye"nin sonu nasil olacak haberleri goruyorsunuz neler oldugunu atatürkün bize biraktigi... 9 cevap verildi
Celal şengör türk milletine gerizakali diyor ya olabilir mi? 5 cevap verildi
Türkiye'nin en sadık erkeği hangi ilimizde daha fazla? bilgisi olan yorum yapsın? 24 cevap verildi
Turkiyede bulunan multeciler kolay Ehliyet. Aliyor mu? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨