Benim adım melek dizisinin oyuncuları, Başı örtülü olanın adı Ünzile Açık olan Defne.
Defne

Ünzile

Benim adım melek dizisinin oyuncuları, Başı örtülü olanın adı Ünzile Açık olan Defne.
Defne

Ünzile

Cevap
3Cevap
Hiçbiri bu ne öyle fazla sıradan güzellik yok bunlarda belki ilk resim idare eder
İkisi de güzel defnenin bebeksi ünzilenin kadınsı bir güzelliği var
Ünzilenin saçları çok güzel bu arada çok gür
Hepsi aynı kişi değil mi
Hayır ne alaka benzemiyorlar bile
İkisi de aynı dizide oynuyor. İkisi de kadın. İkisi de esmer. İkisi de oyuncu. İkisi de... Saç renkleri ne oluyor bunların kumral mı?
Biri esmer biri kumral alakaları yok. Sondaki 2 Ünzile ilk 2 defne hangisi daha iyi?
Tanımadığım insanlar şimdi, fotoğrafa göre; güzel çekici falan demek istemem. Sevgilileri vardır belki. Allah sevdiklerine bağışlasın.
Ay güzel desen göz koymuş mu olucaksin,. ikisinin de sevgilisi var ama ben oyuncu güzelligi olarak soruyorum. Saçma düşünce güzel diyince göz koymuyorsun
Şaka yapıyorum ya hemen ne kızdın. Tamam söylüyorum. Birincisi baya güzel. İkincisi ise hiç heyecanlandırmadı. Biriyle akşam yemeği yeme şansım olsa kesinlikle ilk fotoğraflardaki kızcağız olurdu.
Birincisi çok estetikli ama. Ama o. kiz da pek ünlü olmadi.
Estetiği değerlendirme ölçütü olarak almadım tatlım üzgünüm
ünzile
Neden
ortada segil mi
Ne diyorsun?
atesli cekici gozleri bile yeter
rabia daha güzel
Rabia Soytürk
Üstteki tabiki
Deff
Açık olan tabiki
Açık olduğu için mi?
Hayır güzel olduğu için
Diğeri çirkin mi?
Hayır ama benim beğendiğim kişi ilk iki fotoğrafta olan kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bana sorarsan ikisi de ayrı ayrı güzel ve etkileyici! Ünzile'nin gözleri, bakışları bir hayli vurucu ve masumiyeti hissettiriyor. Defne ise tam bir zarafet taşıyor, o doğal havası bir başka bence. Ama sonuçta güzellik göreceli bir kavram, herkesin gönlünde farklı bir tahta oturuyor ✨💕. İkisi de oyunculuğuyla parlıyor ya, helal olsun! 😍