Güncellemeler
1 yıl
Benim fikrim ikisi de güzel değil bence oyuncu olanın ağzı Bering boğazı gibi gep geniş yüzü de yaşlı döner spiker de erkeksi yüze sahip fizikleri de yok ikisi de çelimszii bu site b*ka bile güzel diyecek seviye de
Güncellemeler
1 yıl
İksii de çirkin siz b*ka bile güzel diyorsunuz burada 🤣🤣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç biri güzel değil
bunlara çirkin diyenler yeryüzündeyken ben nasıl dışarıda dolaşabiliyorum acep desim yuhhh yaa Allah'tan korkun😂😂😂😂😂
İkisi de estetikli, sıradan Türk kadınların her yerde bunlardan dolu zaten
yüzü herkesin güzel bence de fiziği de düzgün olan insanlara da haksızlık edilmesin eztetikse katılırım evett e
İkisi de vasatın altı köle bile olunmaz bunlara
Esmerler diye mi galiba sarışın seviyorsun
Yok güzel esmerler de var ama Seksi değil bunlar
Alttaki çirkine yakın ama üstelikinin aurasi var bence ama öyle seksi değil sadece havası var
Ben seksi veya tatlı severim kuru aura olmuyor
üstteki karı boğa
alttaki karı yay
tabiki üstteki, venüs etkisi var her tarafında
koptumd sksjdj
@bisolukk sen de mi boğasın :P
yokk
@bisolukk nesin peki
Altaki çok güzel kaşları kötü keşke ayar çekse
Ağzı genis ama elif daha güzel
Gözleri dünyaya bedel bence
Sıradan göz, küçük ve sehla. Gapcik ağızlı bence çirkin biri elif Özkul suları bide diğeri etkisiz elaman hep yan karakterler de 🤣
Zevkler renkler diğer kız bakımı bıraksa tamamen kezban olacak bir yüz ifadesi 😀
Bana Kezban vibi veriyor zaten 🤣 üsteki kadın da aşırı güzel değil ama kadının bir. aurasi var ya onun da gözleri güzel kara göz bebekleri büyük resimde belli olmamış sadece aama aura başka
Bilmem bu resimde kötü yağmur daha güzel
Onunda kaşlar kötü çene ufak ama diğerine göre güzel
Bana Kezban vibi veriyor. Diğeri asiil, auralaie Instagram hesaplarına bak elif daha güzel Bana sorarsan sıradan güzeller sokakta kimse dönüp bakmaz bunlara
O kadar da karalama güzel ler gene sokağa baksana vala ben bir ilçe deyim genç kızlar bile dana gibi bakımsz burada. Birde bana zayıf diyenler vardı kendiler ı bakımsız o nedenle guzel geldi bana bakımlılar gene fizikleri iyi
Sen nerde yaşıyorsun, Mağara ortamın damı ben Eskişehir de yaşıyorum öyle güzel kızlar var ki bunlar gelip yolda yürüse suratlarına bakan olmaz hepsi taş gibi bebek yüzlü bunların yüzü erkeksi bide Eskişehir, İzmir, İstanbul suratlarına tükürmesler ama doğu da ya da küçük iller de prenses mualemesi görürler
Doğuda değilim akdeniz deyim
Üsttekiyle sabaha kadar
elif güzel
elif özkul taşmış
ğsttekı
Üsteki