Bu gördüğünüz kızlar 4 kişilik Blackpink adlı kore grubunun Jennie ve Rose adlı üyeleri. sadece bu iki kızdan hangisinin daha güzel olduğunu yazmanızı istedim.
Jennie

Rose

Tabikide Jennie , guzellikden baska jennie olmasa bunlarin grubu ne ya. Jenni grubu yaradan ilk uye, saygi duyun
canım Jennie mi grubun yaratanı? Daha kendi ilgi alanı olan rapi bile yapamıyor. Dans edemiyor sesi çok kötü. Sadece güzellikte değil yetenek gerektirir. Jennie de 2'si de yok
@Ne_Diyebilirim kanka sen salak mısın? Jennie'nin rap yapmamasının sebebi kendisi değil şirketi. Ayrıca kızın sesi nasıl güzel değil ya. Dans edememe sebebi de rahatsızlığı zaten. Kız isteyerek dans etmemezlik yapmıyor. Kızın rahatsızlığı var. Abi bilip bilmeden yorum yapmayın nolur ya
@Ablanız123 özür dilerim Jennie'ye karşı biraz ön yargılıydım rahatsızlık sebebini bilmiyordum şimdi Jennie'yi daha çok seviyorum bu dediklerimi silme hakkım olsa silerdim gerçekten özür dilerim Jennie gerçekten çok yetenekliymiş kıza yapmadıkları kalmadı köpeğini bile linçlediler ben gerçekten özür dilerim artık Jennie'yi daha çok seviyorum❤️❤️❤️❤️❤️
Bencede
@JennieKim96 her yerde goruyom seni
Rosé visual olarak Jennie'yi tekler. Aksini iddia edeni altıma alırım.
Ne diyo'n? Kendisi grupta ki ilk kişi diye en güzeli olamaz. Yetenek olarak en kötü üye.
Şey hepsi aynı kişi değil mi saç rengi değişmiş gibi sadece
aynı kişiler değiller söyle birini
Valla ben bir fark göremedim hepsi aynı ama poz, saç stili olarak en güzeli son fotoğraf
Hangi iki kız la?
Bi' tane çekik gözlü gızın bir sürü fotoğrafı var sadece.
ayırt edemiyosan belli etme bari onların ikiside farklı kızlar
n*h aynılar
sakin ol la xD
ayırt edemediğini söyleyip soruma cvp vermiyosun hangisi daha güzel
Yaş kaç :DDD
blackpink in playing with fire adlı şarkısında kahve saçlı jennie truncu saçlı rose inanmıyosun ya farklı kızlar olduğuna
iki kız var zaten ilk 4 foto jennie ye, ondan sonraki fotolar rose ye ait sen yinede söyle güzel bulduğunu
Cevap
8Cevap
Tabii ki Jennie prensesim o benim diğer blackpink üyeleri Rosé den güzel bi kere Rosé ye çok bayılmıyorum😐hiç kimse Jennie ye bir şey söyleyemez... Jennie rep söyleyemiyo, dans edemiyo, sesi iğrenç diyenler ise tamamen yanılıyor. Jennie o grupun en yeteneklisi. Playing with fire şarkısında Rose iğrenç oynuyor ve kendisi de çirkin. Aksine Rose makyajsız olunca esmer bir çirkin Jennie ise beyaz bir prenses. Jennie harika ama başka güzel fotolarınıda yüklemek olurdu. Ama her zamanki gibi Jennie daha güzel... Kim benimle aynı fikirde yanıt versin ve yorumu beyensin... Rosenin kafası çok uzun sadece sesi güzel.. Jennienin ise her şeyi güzel en güzel üye :
Jennie😍❤
Jisoo❤😍
Lisa❤💗
Rosé😐
ilk once turkceyi ogren dogru kelime kullanmamissin. biraz zirlayacaksin ama dunyanin en guzel kadin idolleri listesinde rosé 5. siradayken jennie listede yok :D jennieyi seviyorum basarili ve guzel ama sorun senin olmayan beyninde. sesinin guzelligi de apacik ortada golden voice
5 yasinda misin cocuk gibi konusuyosun
Tabiki Jennie beni en fazla jennieye benzetiyolar hem biasım tam bi kraliçe ya ayrıca visualde 2. Rose 3.
Tabiki de Rose daha güzel. Sesi de daha güzel. Dansı da daha güzel. Jennie daha kendi alanı olan rapi bile yapamıyor. Jennie makyajsız esmer ve çirkin Rose beyaz ve güzel. Rose tabiki hem güzellikte hem yetenekte❤️❤️❤️❤️
jennie de rose da harika ayrımcılık yapmayın ama beni jennie ye benzetiyolar o yüzden jennie benim için 1 tık önde haahhahahajhaha
Tabiki Jennie ben çok benziyorum hem biasım hemde visualda zaten 2. Rose 3.
şu fotoğraflar dan daha güzel fotoğraflar var ama bence en güzel jennie
Alttan 5. Güzelmiş hoşuma gitmedi değil yani 😂
senin seçtiğin jennie oluyo turuncu saçlı fotolar rose ye ait. jennie nin sırf sadece 1 fotosu güzel çıkmış diyemi jennie seçtin
Hepsi çirkin ama 2. Foto çok güzel
3ncü foto daki çok iyi
2. kimse o DiyorumBenツ
Jennie
Rose
1 kesinlikle
Degisik.
Alttan ucuncu
kız mı var burda
komik olduğunumu zannediyosun
alttan 2. güzel :D
Jennie