Aşk İlişkileri Sizce bu iki kızdan hangisi daha güzel? ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence Rosé çok seviyorum kendisini çook tatlı Peki ya sizce kim😃 Rosé❤ Lisa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu iki kızdan hangisi daha güzel? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İkincisi daha sert daha cesaretli bakmış lezbiyen olmayı düşünseydim ikinci kızla sevgili olmak isterdim tabii o da düşünüyorsa. Xd 1 1 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Rosé daha tatlı ama Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu Kızlar Hiç Güzel Değil Bunlar Tür Kızlarının Yanında Sönük Kalır 1 4 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Ben bunların tırnağı etmem be🤣 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Yaa Kardeşim Bunlar Para İle Yüzlerini Bozuyolar Güzel Olmak İçin Değer Mi? Bi Güzellik Uğruna Bunlar Bizim Türk Kızlarının Tırnağı Bile Olamazlar Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Teşekkürler😊❤ Yorumla RıfatŞen +1 yıl ❤😊 Rica Ederim Kardeşim Saygılar 😊😇 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lisa daha iyi çekik gözlülerden pek haz etmiyorum 😂 1 1 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Çünkü o Tayland lı Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisi de kötü ama seçim yapmak zorundaysam altta ki 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Kız neresi kötü bence üstteki Yorumla çekirdek19 +1 yıl Üstte ki tatlı güzel değil ki Yorumla
Aquamarin_7 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl asyalı tipli hatun sevmem daha çok avrupalı tipli severim birazda subjektif olarak cevapladım 1 0 Yorumla
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Lisanın vücut hatları daha iyi ama Rosenin saçları ten rengi falan daha güzel 1 0 Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ikiside güzel ama rose daha etkileyici geliyor bana. 1 0 Yorumla
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl lisanın çirkin fotosunu bilinçli mi koydun tgdyhsuxjaıLalisaaaaaaaaaaa 0 0 Yorumla
sendeye27 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Lisa tabiki. Güzel olmak ayrı seksi olmak ayrı ama Baska seyler 1 8 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Seksi olan kim Yorumla sendeye27 +1 yıl Danika mori. Ama bu resimlerde alttaki Lisa hem seksi hem güzel Yorumla sendeye27 +1 yıl Danika mori instagram ına Bi bak yüzü güzel degil at suratlı ama müthiş Bi kadın Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Rosé nası peki Yorumla sendeye27 +1 yıl Beyaz ten bebeksi surat hiç güzel gelmez bana. 20 yıl yasayım bir kere ilişki aklıma gelmez. Esmer zayıf at suratlı kız fit olan güzel Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Yanlız lisa esmer değil😅 Yorumla sendeye27 +1 yıl 2 resim arasında güzel olan o. Güzel ve seksi olarak danika mori yazdım zaten Yorumla JennieKim96 +1 yıl Lisa Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Korelileri güzel bulmuyorum 2 1 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Lisa taylandlı Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu tipleri güzel bulmam. 1 1 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Zevksizz😂 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Birbirlerine benziyorlar, Rose daha güzel 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Kız nereleri benziyoLisa taylandlı bu arada Yorumla suumisali_ +1 yıl Benzettim 😊 Yorumla
seda2424 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Rose çirkin 😀Diğeri güzel 1 3 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Çirkin diyemezsin kuzuma🙄 Yorumla seda2424 +1 yıl Lisa ❤️❤️ Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Hıhh🙄 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dombul yanak sevmiyor ben 🥺 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Lisa dedim lo... 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Rosé de tatlı ama demi Yorumla aerolite +1 yıl He yavv o da datlu... Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lalisa 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Sende mii Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Rose güzel değil ki, tatlı sadece. Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl rose daha sevimli 1 3 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Heheyt be knkam benim de Lisa daha güzel diyolar Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl ben öyle düşünmüyorum rose ezer geçer onu Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl 😃👍 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Jennie 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Onu hiç sevmiyorumm Yorumla Mustres +1 yıl Ben bayılıyorum Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sen. 1 4 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Çok mersi de seç birini knk🤣 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Lisa daha iyi Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Bi ben mi zevksizim arkidaş herkes lisa diyo😂 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Rose tatlı ama lisa daha çekici Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl lisaa 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Rosé Yorumla Keko_01 +1 yıl yok lisa güzel Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Alttaki 2 6 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Çok mu beğendin 😑 Yorumla Boavista +1 yıl Beğenmedim sadece cevapladım 😘 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Artık profilim de hep lisayi görüceksin by gıcık 😈 Yorumla Boavista +1 yıl Lisayı misayi napayım ben bana sen lazımsın Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂🥳🥳🥳 Yorumla Boavista +1 yıl 😂😂 Gıcık Yorumla
hamyapıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İkisi de güzel değil 1 2 Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Nası yaa Yorumla hamyapıcı +1 yıl Bilmem. Bana güzel gelmediler. Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lisa güzel gibi 😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İkincisi daha sert daha cesaretli bakmış lezbiyen olmayı düşünseydim ikinci kızla sevgili olmak isterdim tabii o da düşünüyorsa. Xd
Rosé daha tatlı ama
Bu Kızlar Hiç Güzel Değil Bunlar Tür Kızlarının Yanında Sönük Kalır
Ben bunların tırnağı etmem be🤣
Yaa Kardeşim Bunlar Para İle Yüzlerini Bozuyolar Güzel Olmak İçin Değer Mi? Bi Güzellik Uğruna Bunlar Bizim Türk Kızlarının Tırnağı Bile Olamazlar
Teşekkürler😊❤
❤😊 Rica Ederim Kardeşim Saygılar 😊😇
Lisa daha iyi çekik gözlülerden pek haz etmiyorum 😂
Çünkü o Tayland lı
İkisi de kötü ama seçim yapmak zorundaysam altta ki
Kız neresi kötü bence üstteki
Üstte ki tatlı güzel değil ki
asyalı tipli hatun sevmem daha çok avrupalı tipli severim birazda subjektif olarak cevapladım
Lisanın vücut hatları daha iyi ama Rosenin saçları ten rengi falan daha güzel
Ikiside güzel ama rose daha etkileyici geliyor bana.
lisanın çirkin fotosunu bilinçli mi koydun tgdyhsuxjaı
Lalisaaaaaaaaaaa
Lisa tabiki. Güzel olmak ayrı seksi olmak ayrı ama Baska seyler
Seksi olan kim
Danika mori. Ama bu resimlerde alttaki Lisa hem seksi hem güzel
Danika mori instagram ına Bi bak yüzü güzel degil at suratlı ama müthiş Bi kadın
Rosé nası peki
Beyaz ten bebeksi surat hiç güzel gelmez bana. 20 yıl yasayım bir kere ilişki aklıma gelmez. Esmer zayıf at suratlı kız fit olan güzel
Yanlız lisa esmer değil😅
2 resim arasında güzel olan o. Güzel ve seksi olarak danika mori yazdım zaten
Lisa
Korelileri güzel bulmuyorum
Lisa taylandlı
Bu tipleri güzel bulmam.
Zevksizz😂
Birbirlerine benziyorlar, Rose daha güzel
Kız nereleri benziyo
Lisa taylandlı bu arada
Benzettim 😊
Rose çirkin 😀