Güncellemeler
1 yıl
Oooh ne guzelll hayat ona guzel vallaa, umarım içinde manken veya mankenvari kızlar dolu o lüks yatıyla en yakın zamanda yine tatile çıktığında yatı batsın okyanusun ortasında dicem de 😄 gerci batsa bile bu sefer kendini ve lolitalarını helikopterle kurtarır bu züppe, dün gece de bunu dusundum durdum zaten 😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne haberi
isterseniz size atabilirim, sitede gördüm de cevırısi de doğru mu diye çok merak ettim
At bakalım
Şu yabancı magazin haberinin çevirisine bir bakabilicek? ↗
Haber bu idi👆 dedıgım gibi siteyi tararken magazın kategorisinde denk gelmistim de birisi sormus bir kız da yanıtlamıs çeviri yapmıs yani ama dogru mu cevirmis turkceye acaba diye sormak istedım bu soruda da ya, kusura bakmayın sizde belki magazın hele yabancı magazın ilgi alanınıza gırmıyor olabılır ama baya merak ettım ben de diye
Bence yorumdaki Kız doğru çevirmiş
hadi ya bir içime su serpilseydi keşke 😅 illa kıskanıym m
haberı soran dahi kıskandm dems ztn 😒
kusura bakmayın sizi de karşı cins olarak boyle bir haberle alakadar ettıgım ıcın
tekrar merhaba , izninizle birsey ıtıraf edebılır mıyım
demem lazım cunku
söylemiycektim bunları ama itiraf ediym bari: bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama haberi oku tam bir, düşün 24 mi 25 mi ne yaşındaymış daha üstelik bu haberin öznesi çocuk, yaşamına bakar mısın 😮 egzotik hayatı, mega yatlar, kızlar, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile erkek oldugum halde duyularımı kışkırttı (afedersin) sen erkek olsaydın neler düşünürdün🤔 bunun haberiyle karşılassaydın, o gözle bak, normalde sölemiycektim de bunları işte itiraf ediym dedim, başını ağrıttıysam kusura bakma tekrar, bunları da demem lazımdı
Son bir sorum olucaktı buna da cevap verır mısınız rıca etsem , bu haberdeki cocuk kendinin bu tarz uçlarda yaşamına surekli devam eder mi sizce yoksa bı yerden sonra bırakır mı, gece de sırf bu konuyu dusunmekten pek uyuyamadım da yaa 😒
Devam eder uslanmaz
neye dayanarak böyle bir çıkarımda bulundunuz ki 😤