Güncellemeler
1 yıl
haber yabancı bir magazin haberi bu arada gencolar
Sitede bir haber gördum de soruyu soranın sorusuna istinaden dogru mu çevrilmiş acaba. Merak ettim de? Haberi isteyene atabilirim bu arada. Akşam akşam aklıma takıldı bide ya dıe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hangi dil at bakalim
Şu yabancı magazin haberinin çevirisine bir bakabilicek? ↗
Haber bu idi 👆 ingilizce işte dedıgım gibi siteyi tararken magazın kategorisinde denk gelmistim de birisi sormus bir kız da yanıtlamıs çeviri yapmıs yani ama dogru mu cevirmis turkceye acaba diye sormak istedım bu soruda da ya, sizde belki magazın hele yabancı magazın ilgi alanınıza gırmıyor olabılır ama baya merak ettım ben de diye
Doğru gibi
hadi ya bir içime su serpilseydi keşke 😄 illa kıskanıym m
haberı soran dahi kıskandm dems ztn
kusura bakmayın sizi de karşı cins olarak boyle bir haberle alakadar ettıgım ıcın
tekrar merhaba , izninizle birsey ıtıraf edebılır mıyım
demem lazım cünkü
söylemiycektim bunları ama itiraf ediym bari aradan 1 gün geçmesine rağmen kızın cevirisine Doğru gibi diye teyit etmenizden sonra, belki bir kız olduğunuz için tam manasıyla empati yapamıyor olabilirsiniz ama haberi okuyun tam bir, düşünün 24 mi 25 mi ne yaşındaymış daha üstelik bu haberin öznesi çocuk, yaşamına bakar mısınız yaa 🤯 lüks yatlar ve tatiller (mega yat dedigi kısım ve karayipler kısmı) kızlar, lüks villası (süper villa dediği kısım orası da) çılgın partiler, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Oooh ne guzelll hayat ona guzel vallaa al tam kıskançlık sebebi uçlarda birisi yaniii 😤 Tam çocuğu haşlamalık (hatta haşlama az kalabilir diyim) egzotik ve skandal hayatı var. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile erkek oldugum halde duyularımı kışkırttı (afedersiniz) Ne diyicegimi bilemedım özetle 😒 Fena şanslı ya bence iste, siz erkek olsaydınız neler düşünürdünüz bunun haberiyle karşılassaydınız. Normalde hic sölemiycektim de bunları işte itiraf edip içimi dökmek istedım, yoksa icimde kalıcaktı
Pek umrumda değil
ne degil
söylediklerimin hepsini gördünüz bide dı mı itirafımı bide 👆
Yalan haber gibi
Beni rahatlatmak icin öyle soyluyorsanız sanırım ama 😒 yabancılarda pek yalan haber olmaz ztn, bide haberi soran cocuk da teyit etmisti
ben normalde sitenin direkt bağlantısını atıcaktım da işte bilgisayar benim tıklama geçmişini otomatik siliyor bu yüzden ekran görüntüsü koymuştum de pişman oldum sorduğuma :DİYE DEMİS YA
cevabınız?
ben internet tarama yöntemleriyle bu ekran görüntüsünden detaylara ulaşırdım da cesaret edemedim yaaa şimdi daha fazla moralim bozulmasın diye 😒 karsıma malum şeylerden daha cıkmasın, sevmiyorum bu haberdeki cocuk ve onu andıran yasamları ya, banane yani 😒
turkiye olsa neyse derdim d yabancı oldugu icin onlar öyle sallama mallama haberler yapmazlar yani 😒 camiaları az çok takip ettigim için bilgim var , haber doğru maalesef yaa iste (ülkemı kotulemiyorum bu arada yanlış anlasılmasın, sadece olanı belirttim)
bu arada keşke yalan haber gibi demeseydiniz bana iyi gelmedi 😒 sanki çok daha uzak durulması gereken bir şey gibi algıladım da, zaten uzaktı , o ayrı da
Yani haber öyle iğrençvari ki bak bu yalan haber gibi buna inan demek istiyorsunuz gibi geldi , oysa gercekler öyle değil 😒
şey
gizli üyeye geçtiniz de
Bişey mi dicektiniz dıe
beni rahatlatmak için mi yalan haber gibi dediniz gerçekten çok merak ettim son olarak bunu da diyebilir misiniz , daha yazmam zaten isterseniz, neyse onu diyin
cevap vermediniz için cevabınızı evet kabul ediyorum , rahatlatma vs. amaclı peki , iyi aksamlar