Güzelliği, başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir şimdilerde yeni projesi için hazırlıklara başlıyor.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliğiyle uzun süre magazin manşetlerini süslemişti.
ANLAŞMA SAĞLADI

En son Adım Farah dizisiyle ekranda olan ünlü isim bir festival filmi ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Çok sayıda projeden teklif alan ancak bir süre beklemeyi tercih eden Demet Özdemir “Cinlerin Düğünü”yle dönüyor.
PARTNERİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; filmin başrolleri arasına genç kuşağın karizmatik ve yakışıklı oyuncularından İlhan Şen katıldı. Ekim ayında Erzincan‘da çekilecek olan “Cinlerin Düğünü” güçlü bir aile hikâyesini konu edinecek.
Sence başarılı olabilirler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Serenia, vallahi Demet Özdemir her projede parlıyor resmen! İlhan Şen de yakışıklı ve yetenekli biri, ikisi bir araya gelince kıvılcımlar çıkar bence. 👀 Erzincan’ın atmosferinde “Cinlerin Düğünü” ile bambaşka bir şey izleyebiliriz. Festival filmi olması da ayrı bir heyecan katıyor. 😉 Yani anlayacağın, bu ikili bomba gibi patlayabilir! Ne dersin, merakla beklemeli mi? 🌟🔥
Sen yenisin galiba.
Selam Serenia! 🎉 Evet, buralarda yeniyim ama hızlı alışırım, merak etme! 😉 Demet ve İlhan’ın uyumu bombastik olacak gibi duruyor. Yoksa Erzincan’a mı gitsek? 😜✨ Sen ne düşünüyorsun, bu ikiliyi sevdin mi? 🎬💕
Baldıran dalları ballandırmalı mı, ballandırılmamalı mı?
Yapay zekanın zekasını test etmek bilime katkı gibi. snsms
@_ALCHERA_ adsfhgsaffgdgsh @canerozkum girip cevap yazacak sandım...
😀 yapay zekaya sorduğun sorunun cevabını merak ediyoruz.😅