Güncellemeler
+1 yıl
erdoğan "bu muhalefet milli değil. milli muhalefeti de kuracagiz' dediğinde işaret fişeği atılmıştı. ümit özdağ, iyi bir operasyon yaptı akp'ye en az 2-3 ay kazandırdı, ortalığı bulandırdı. önce bahceli'nin hakaretlerini gargara etmeden yuttu, şimdi aktrolllerin kes yapıştır videolariyla muhalefete saldırdı, deşifre oldu. bu da bahçeli, tugrul türkeş, suleyman soylu, numan kurtulmuş vs. türevleri gibi yakında saf degiştirir.
Güncellemeler
+1 yıl
bak şurada arkadaş madde anlatmış zafer partisinin gerçek yüzünü. partinin yönetimi komple fetöcüler ve reisçiler'den ibaret. darısı yeni akp maaşlarının başına. memlekette ne çok satın alınacak adam varmış, hayret. bunların hepsinin ağzında da vatan millet lafları oluyor ilginç bir şekilde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2002 den bu yana erdoğanın siyasi yasağının kalkması için el kaldıran ve şu an antalya milletvekilliği yapan eski genel başkan ve kasetle chp nin başına geçmiş 13 seçim kaybeden iktidar aleyhine calışan kemal kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık sanki be mübarek akp yi başımıza bela eden chpdir
Bakalım bekleyip görecez
mantıklı cevabını göremedim ülkeyi akp ye bakanlık yapan ali babacan mı kurtaracak yoksa akp ye başbakanlık yapan ahmet davutoğlumu kurtaracak ya da erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmış aynı partide 90 lı yıllarda bulunduğu temel karamollaoğğlu mu kurtaracak şöyle başlık neden acarsınız anlamadım sizi ya vallaha
Ümit hoca gerçek bir türk milliyetcisisidir ve asla malum partiye çalışmaz. Iftiralarini kendine sakla.
Eğer 2023 de Akp kazanırsa tüm muhalefeti akp için çalışan kukla olarak görecem... Halkta öyle görecek
2023 te akp kazanırsa bu sorunu chp de ve başındaki keMAL de ara.
Eğer dediğin gibi Umit Özdağ Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül Akp nin oyunu kendine çekerse ve erdoğanı emekli ederlerse ozaman pişman olcam ve hepsinin instagram hesabına en az 100 kere özür dilerim yazcam
Fakat olan muhalefet oylarını kendilerine çekip akp den oy alamazlarsa ve Erdoğana kazandırırsa ozaman kimseye birdaha güvenmem ve ülkeden kaçmanın yollarını ararım
Bekleyip görecez kimin ne olduğunu seçim günü görecez
Senin keMAL yenileceğini bile bile sırf koltuk sevdasına kendi aday olmazsa tayyibin karşısına mansur beyi çıkarırsa zaten tayyibin işi bitti. Ama kendisi çıkarsa bil ki tayyibin asıl adamı bizzat keMALin kendisidir.
Bu solcular kafasının içinde ne yaşıyor merak ediyorum aw.
Ne gerçeği ya cidden safsiniz millet ittifakindakikere bak söyledikleri ile en çok akp ye yarayan onlar
Çalışıyorsa çalışıyor sanane
Akp gitsin de neolursa olsun
CHP gelince uzaya mekikmi göndereceksiniz Allah size akıl fikir versin adam ekonomiyi Amerika teslim edecek ona oy verilir mi ne diyeyimki baş örtüsüne çul parçası diyen kemala oy vermek akıl alır gibi değil
Şaka mı yapıyon 🤣🤣🤣
Sen git şu an ülkemizdeki kadınların taktiği örtüye 1 metrekarelik çul parçası diyen adama oy ver hadi
Muhalefetteki en iyi ajanımız Kılıçdaroğlu...
Acı ama gerçek