Murat Boz, Burcu Özberk için "Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum" dedi. Sizce?

Murat Boz, Burcu Özberk için "Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum" dedi. Sizce?

Bu ikili hiç olmamış dediğim bir çok partner çok iyi performans sergilediler. Sanırım önemli olan gözün alışması. Şu an ilk bakışta aralarında harika bir uyum göremedim maalesef ama film çekildiğinde izleyelim, belki fikrimiz değişir.
Ne oyuncular var bu basrolu hakeden. Bu murat boz israrini anlamiyorum. Oyuncular sarkici, sarkicilar oyuncu olmak istiyor. Murat bozun akılda kalan kac sarkisi var? Bana gore yok. Zamaninda kalamam arkadas, geri donus olsa falan iyiydi baya dinleniyordu. Sonra adam akilli şarkısinin tuttugunu hatirlamiyorum. Ha hayranlari falan her sarkisini bilirler tabi. Oyunculugu da iyi degil. Sırıtıyor digerlerinin yaninda. bence artik salsa şu film sektörünü. Bu donem niye boyle bir donem oldu ya. Sarkilar anlamsizlasti, sacma sacma sozler. Youtuberlar sarki cikariyor, sarkicilar oyunculuk yapıyor, merve bogulur gibi oyincular sarkici olmaya kalkiyor. Herkes kendi işini yaptigi doneme donelim artik.
Cevap
25Cevap
Evet başarılı olurlar
Olursalar Ekim'e kadar, olmazsalar şimdii Temmuz bitiyoor, Ağustos geldi sayılır. 1 ayda ordan desek, diğer ayın ilk 3 haftası, geçtiğimiz ayın birinci haftasındaki 2 pazar gününü de kapsıyor ise, birleşim küme sembolüne aldığımız terimlerin küpkökleri eğer doğu meridyenine teğet geçiyorsa... skime kadar.
Güzel ve değişik bir partner oldu En azından Aslı’dan güzel
Çağlar Ertuğrul'dan sonra Burcu Özberk'i kimsenin yanına yakıştıramıyorum.
Filmi izleyeceğim, sabırsızlıkla bekliyorum
İkisinde de oyunculuk yok sadece güzel ve yakışıklı oldukları için filmlerde ve dizilerde oynatılıyorlar.
hep ayni kisiler belirli bir kesim hayatini yasiyor belirli bir kesim de seyretmekle yetiniyor bu durum surdurulemez
ikisi de vasatın altında oyunculuğa sahip. Bence de harika bir ikili olacakalar
Senaryo iyiyse ki türk dizilerini biliyoruz malesef… Çalışır her türlü.
Kesin bunlarda aşk yaşar İkisinden de haz etmiyorum zaten
Muratinda cani sıkıldıkca filim çekiyor ne gerek varsa sesi çok güzel zaten
Murat Boz filmlerini severim. Eğlenceli oluyor. Yeni bir film haberine sevindim. İyi partner olacağımıza inanıyorum dediyse buna inanmıştır.
İkili olur olmaz bilemem ama Murat Boz'un oyunculuğunu sevmiyorum çok donuk ve yapmacık oynuyor
Murat boz yaşlandı artık be burcunun yanına pek yakistiramadim ben
Enerjileri uyuşur gibi bilemiyorum yaz dizisi izleniyorum zaten
İzleyince anlarız
İzleyince bakcaz hayal edemedim
Murat bozdan hiç hoşlanmıyorum ya gereksiz bi tip
Zevkini alınca bırakırlar
Murati severimde
burcu cok itici bir kadin
Bu kız çok güzel bayılıyorum
Olur tatli ikiside
Sonerle daha iyiydi😃
Tamam mk , yeni aşk hayırlı olsun