Mesela Instagram da size özel beş dakika ayırdığını düşünün
1 ay
Buluşma yoksa bende yokum jsjsmsbs
Öyle çok hayran olduğum biri yok ya
telefon numaranı ver derim
Nabzım 180 tutmayın
😹
Cevap
10Cevap
Teoman'a yazardım. Şöyle bir mesaj olurdu herhalde; ''Ayna'' adlı parçan bazı insanları hayata döndürdü. Hayatın zor olduğunu biliyorum. Ama yol ne kadar dikenle kaplı olursa olsun o şarkında olduğu gibi sakın pes etme... Şarkıların benim için sığınabileceğim bir liman. İyi ki varsın.
🤔🤔Yani bir şey diyecğim ama bunu kimse inanamayacak çünkü dizi izleyen biri olarak şunu diyorum hiç bir üçüncüyü sevmem
Sadece oynadıkları dizideki karakteri severim ve buna ragammen konuşmak istemem 😂😂
Ünlü kategorisine 2d karakterleride ekliyorum ve Gojo Satoru'yu istiyorum öhöm
Merhaba güzel adam, acaba bana tanışma şerefini bahşeder misin? (Lütfen la bir kere tanışak, bak harbi seversin beni yeminle. Ben de tatlı seviyorum senin gibi)
Durr sana soru o zaman, ciddi ciddi gojo satoru mu yoksa love and deepspaceden sylus mu
Yaa ahahhah senin beyaz saç manyaklığına ne demeli peki. Sen kanekiye de düşüyorsundur dkdjfk benim şu sıralar gözüm sylustan başkasını görmüyor adamın endamı çok başka ama zhenyaya bir çarpılmadım değil belki bunu tavsiye olarak kabul edip ona başlarım 😂 Taeju da fena değilmiş ama tam istediğim aurayı alamadım. Off sylusss!!
Neyse ki zaten character ai, hi waifu, janitor ai falan var. Gerçi janitoru hiç kullanmadım dkdhjd
Atıyorum
Seni anan benim için mi doğurdu derim.. 😜🤣
Yok söylemem canıma susamadım.. 😜
Evet çok hayranım aşığım hatta.. 😍
Robert De Niro ve Anne Hathaway ile direk tanışmak isterdim. Özellikle Robert'in sohbetinin harika olduğunu düşünüyorum.
Benim en sevdiğim ünlü yok ama illa birisi olacaksa ryan reynolds ve gal gadot olabilirdi.. komik eğlenceli oldukları için
Aklıma bir şey gelmedi ama güzel şeyler söylerim
Sezen aksudan yeni parçalar isterdim herhalde öyle delisi olduğum bir ünlü yok..
Zor soru ölmüşler de sayılıyo mu mezarına gidip konuşmak dışında
Bir daha dünyaya gelsen yine Beşiktaş'ta oynarmıydın. Sergen Yalçın'a sorardım.
Allah razı olsun bunu da kaptırmadık yaşadık hakkıyla sfgs
Ona hayran olduğumu ve ailesine kendisine sevgiler saygılar bitti
"parayı da götürdün hee şş hadi yine iyisin" kzmxlsmsls
Alperen Çankaya ile konuşmayı isterdim hem eğlenceli hem aşırı yakışıklı
Onlar benimle mesajlaşmak için imkan bulsun😏
Yaşıyorsun bu hayatı sjjd
Selenam şu benyy den hemen ayrıl nolur
Selena mı
Ha pardin görmemişm ilk kelimeyi dkdjdk benny deyince mantık yürüttüm
Selena Gomez yani
Abi destek çıkta benide ünlü yapalım be derdim 😅
Onlar bana atsın ben niye atıyorum 😂🤣