Teoman'a yazardım. Şöyle bir mesaj olurdu herhalde; ''Ayna'' adlı parçan bazı insanları hayata döndürdü. Hayatın zor olduğunu biliyorum. Ama yol ne kadar dikenle kaplı olursa olsun o şarkında olduğu gibi sakın pes etme... Şarkıların benim için sığınabileceğim bir liman. İyi ki varsın.
Yok öyle bir hayranlığım, ne çığlık çığlığa konserine gideceğim biri, ne de bana 5 dakika ayırsa kendimi daha iyi hissedeceğim biri. Hepimiz insanız. Onlar işlerini yapıyorlar. Iyi yapıyorlar üstelik. Mesela bu dışarda ünlüleri taciz edenleri de asla anlamıyorum. Yüz yüze bile bana beş dakikasını ayırsa herkesten duyduğu şeylerden farklı bir şey söylemem ki en nihyetinde. Yardımcı olacaksa Gökhan Özeni görünce “siz benim çocukluk aşkımdınız” demek isterim ama yaklaşık 30 yaşımda bunu itiraf etmenin kimseye bir yararı olmadığını düşünerek vazgeçerim, ya da Kenan Imirzalıoğlunu görsem “Abi duruşunu hiç bozmadığın için, kimliğini unutmadığın içşn ve evrensel jönü kafamda şekillendirdiğin için seni tebrik ediyorum. Ne senin, ne eşinin, ne kızlarının, ne de ailenin ayağına taş deymesin.” demek isterim ama vaktini de çalmamak için “iyi günler” diyip geçer giderim.
Ünlü kategorisine 2d karakterleride ekliyorum ve Gojo Satoru'yu istiyorum öhöm
Merhaba güzel adam, acaba bana tanışma şerefini bahşeder misin? (Lütfen la bir kere tanışak, bak harbi seversin beni yeminle. Ben de tatlı seviyorum senin gibi)
Yaa ahahhah senin beyaz saç manyaklığına ne demeli peki. Sen kanekiye de düşüyorsundur dkdjfk benim şu sıralar gözüm sylustan başkasını görmüyor adamın endamı çok başka ama zhenyaya bir çarpılmadım değil belki bunu tavsiye olarak kabul edip ona başlarım 😂 Taeju da fena değilmiş ama tam istediğim aurayı alamadım. Off sylusss!!