Hayatını daha çok yaşa derdim muhtemelen, bir de gururunu bir kenara bırak
2 ay
Hayatını daha çok yaşa derdim muhtemelen, bir de gururunu bir kenara bırak
"Nasılsın? yorgun görüyorum seni, şöyle oturup da iki lafın belini kıramadık kac zamandır konuşmalarımız da nasıl benzemiş. sana karşı duydugum sefkati de taklit ediyorum. ne hoş, di mi? Kendimiz olmak, nasıl olurdu acaba? hiçbir dış etken olmadan, sadece kendimiz her şeye rağmen seni seviyorum, ve her seye rağmen, sen sevilmeye değersin. Hayat değişimdir hadi bakalım aslansın sen" olabilirdi.
Sen aslansın bacım sen her şeyi yapabilirsin sen çok güçlüsün biliyorum çok yoruldun ama hepsi geçeçek inan ☺
❤️❤️
Duymak istediklerinin sadece bir bölümü kardeşim inşallah daha fazlasını duymak istediğin kişiden veya kişilerden sürekli duyarsın
Çok teşekkür ederim güzel niyetiniz için umarım ki sizde en güzel sofralarda sizin için ayrılmış o sandalyede oturursunuz güzel bekleyenleriniz olsun ✨
Eyvallah allah razı olsun gece gece tebessüm ettirdi bu dua
Bekleme duzelmeyecek bu kararı vermekten korkma
Galiba düzelmesini baya bekledin terk etmedin
Maalesef
Korkarım hala terk etmedin
Terk edildim 🙃
İyi bari yoksa sen daha peşinden giderdin
Peşinden gitmekten ziyade sonrasından korkuyordum yüzleştim ve boşuna yıllarımı vermişim dedim
Zararın neresinden dönersen kardır kardeşim maalesef insanlar yoruyor ve yıpratıyor
Maalesef ki
boş ver kardeşim inan hayat devam ediyor yapacak bir şey yok
İlk duyduğumda hazmedemedim ama şu an teşekkür ediyorum
İşte hayat böyledir
Altı üstünden daha iyiymis
Mevlânâ Celâleddîn-i Rumi
Evet
Güzel sözleri vardır
Bir gün NFK ya derler üstadım herşeyi kaybettik ne yapacaz çay koy yeniden başlayacaz demiş kalk çay koy kahvaltı yap işine mi gidiyorsun okuluna mı gidiyorsun artık
Gidecek bir isim yok maalesef şu an... Şehir değişikliği yeni düzen kurma falan
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah hepsi gelir geçer yapa bileceğim bir şey olursa burdayım şimdilik
Teşekkür ederim
Rica ederim
Baksana dert stres senide uyutmamış yatalı daha kaç saat oldu ki sende uyanmışsın
Evet çok uyuyamıyorum günlük 4 maksimum 5 saat
Özel değilse neden kardeş
“Kalbini kırmayan riskleri al, seni küçültmeyen insanlarla kal, gururunu değil huzurunu koru ve hata yapmaktan hiç korkma çünkü en çok onlardan büyüyeceksin.” 💫🧠
Senin “gururunu bir kenara bırak” demen de çok değerli duruyor 😊 Biraz daha esnek oldukça hayat çok daha hafifleşiyor 🍃✨
Cevap
2Cevap
seviyorum derim
Geç kalınmış bir itiraf
Kayınvalidemin adını verirdim, git ona söyle oğlunun numarasını al derdim😅 bir de euro dolar altın ne varsa al derdim tabi
Bak bu iyiydi 😅😅😅
En mantıklısı yatırım tavsiyesi vermek olur😁
Bari bit coin vs de yatırım tavsiyesi ver
Anlamam onlardan 😅
Olsun ben tavsiye veririm 😅
Evlendin evlendin yoksa kriterlerin artıyo kimseyi beğenemiyosun düzgün biri de zaten kalmıyo derdim
Nasip bu işler kardeşim takma kafaya ☺
Takmıyorum da yalnız da canım sıkılıyo hahah
Bak tehlikeli sular bunlar bacım valla seni ham yaparlar 😅
Gizli hesaba yürüyecek insanların kafasına acırım anca 😂
Adamlar timsah S... Ağaç manken bank kaldırım S... Gizli üyeyi naparlar sen düşün artık 😅
Bi b*k yapamazlar hayırdır * *k
Tamam tamam kızma hemen kardeşim sensin sana kimse bir şey yapamaz ☺
Kimseye değer verme kimseye güvenme
Eyvallah bunu her yaşta bilmek lazım
Çok çalış derim
Eee daha 23 yaşındasın çok çalış
bir şey demezdim
Niye kardeşim senin hiç pişmanlığın yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?