☹️o mutlu ve seni izliyor bulutlara belkide yıldızlara uzanmış seni izleyerek gülümsüyor hem belki dileğin gerçek olur ki ben birkere tüm gün dua ettim rüyalarıma geldi 1 hafta
• Geçen yıl bir kaç ay flörtümdü sonradan arkadaş kalmaya karar verdik. Yaşadığım şehirden mezun olduğu için İstanbul'a gitmişti orada çalışıyordu hatta. Biz her gün konuşmasak da 5 6 güne bir mutlaka konuşuyorduk. Son zamanlarda intihar fikirleri varmış gibime geldi kaybolmadan önce benle konuşmuştu gece sabahına ortadan kayboldu wp ve telegram son görülmesi hâlâ o günde kalmış. Instagram tw wp hiçbir yere girmiyor. Aradım defalarca telefonu servis dışı çıkıyor. Tanıdık ortak kimsemiz yok ailesini de tanımıyorum. Arkadaşlarından bazılarına sordum bilmiyorlar en yakın arkadaşı vardi ona yazdım o da cevap vermedi. Kızlar ne. Olmuş olabilir nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım: (
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim ilkim olan yarımım "H" Son konusmada 5 dakika konuşmuştuk
🤔h mi o kim hayatım
L ile bitiyor sonu bitti o artık
Atatürk, sigmund freud ve stefan zweig aklıma gelen ilk üç isim.
Senle sanırım çünkü çok kibar nazik birisine benziyorsun rica etsem bana mesaj atar mısın söz veriyorum uygunsuz bişi demicem
Fatih Sultan Mehmet
Hmmm mantıklı
Çok sevdiğim biri ❤️🩹
Hmmmm
Bunu dayanamam ölürüm 5 dakika sonra daha iyi
Hcikimseyle istemem konuşma fırsatı falan
Atatürk
Bende onla konusurdum 😅
Kayıp olan arkadaşımla 🥺
☹️o mutlu ve seni izliyor bulutlara belkide yıldızlara uzanmış seni izleyerek gülümsüyor hem belki dileğin gerçek olur ki ben birkere tüm gün dua ettim rüyalarıma geldi 1 hafta
Ölmedi belki de 🥺 yüreğim dağlandı bu sözlerinle. Ama yine de içten dilemek önemli sen dua etmişsin rüyada gelmiş ben ederim belki hayatıma gelir🥲
☹️ dilersen anlatabilirsin iyi gelir belki
Profilimde sorular kismimda paylaştım belki bir umut ulaşabilirim ona diye
Sorular kısmında görünmüyor niyeyse soru 🙁
Aa neden
Bilmiyorum ki sorulae kısmın bomboş
Hmm peki o zaman
Gizli kullanıcı olarak mı sordun 🙁
ya da o soruyu kopyalayıp atabilir misin
Hatırlamıyorum ki
Hmmm kısaca anlatma ihtimalin var mı peki
Evet gizli sormuşum
😅o zaman göremem
Kopyalayıp atsan olur mu özelden
Tamam
Teşekkür ederim
• Geçen yıl bir kaç ay flörtümdü sonradan arkadaş kalmaya karar verdik. Yaşadığım şehirden mezun olduğu için İstanbul'a gitmişti orada çalışıyordu hatta. Biz her gün konuşmasak da 5 6 güne bir mutlaka konuşuyorduk. Son zamanlarda intihar fikirleri varmış gibime geldi kaybolmadan önce benle konuşmuştu gece sabahına ortadan kayboldu wp ve telegram son görülmesi hâlâ o günde kalmış. Instagram tw wp hiçbir yere girmiyor. Aradım defalarca telefonu servis dışı çıkıyor. Tanıdık ortak kimsemiz yok ailesini de tanımıyorum. Arkadaşlarından bazılarına sordum bilmiyorlar en yakın arkadaşı vardi ona yazdım o da cevap vermedi. Kızlar ne. Olmuş olabilir nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım: (
Mesaj olarak göndermedim
Okuyunca silerim yorumlardan
Muhtemelen hattını değiştirdi o yüzden servis dışı ve yeni hat kullanıyor olabilir en yakın arkadaşı erkek mi
Ama neden hiçbir sosyal medya hesabinda aktif değil. Evet erkek
Hiç kimse
Doktorla :)
Napcan ki doktoru
Etkilendim ondan. :D
😅heeee o anlamda diyosun bende korktum hasta mı tedavisi mi yok diye
Evet işte doktorun hastasıyım. :D
inşallah bulursun iyileştirir seni 😅