Ben gelecekteki eşimle konuşmak ve onu nerede bulabileceğime dair sorular sormak, gönlünü nasıl kazanabileceğimi öğrenmek isterdim.

Gelecekte ki cocugumla konuşmak isterdim eğer olursa, ama yaşı biraz büyük haliyle iyi bi anne baba, aile olabildik mi öğrenmek isterdim
Kendimle konusurdum neler basardigimi /basaramadigimi ne degisikler oldugunu sorardım
Ricalar
Cevap
5Cevap
Gelecekteki hayat arkadaşıma 😅
Ne söylerdin ona, ne konuşurdunuz
Kimsenin seni üzmesine izin verme, ben geliyorum 😃
👍🏻👍🏻👍🏻
kendi geleceğimle konuşmak isterdim sadece
Ne konuşurdun kendinle
Ben gelecekteki kocama lütfen kim ve nerde olduğunu söyle derdim ona göre yerini garanti edip rahat olurdum artık jdjxjxjxjjcjxjx
Kendimle konuşmak isterdim yanlışlarım hatalarım varsa söylesin ki onlari yapmayayım daha mutlu olayım 😂
Gelecekteki eşime ne zaman geleceğini nasıl biri olduğunu sorardım sanırım ✨🍀
Yaşlı halimle konuşur hatalarını ve keşkelerini öğrenirdim gençliğimi ona göre yaşardım
Benim yerime cevap vermişsin zaten 😂 aynı şeyleri istiyorum bende
Gelecekte ki eşimle konuşmak istedim. şu an kimle konuşuyorsun da beni bulmuyorsun diye sorardım
Gelecekteki kocam varsa eğer onunla konuşurdum derdim ki uslu dur ben gelene kadar
Kimseyle konuşmak istemezdim
Gelecekteki kendime sormak istediklerim var
Ne sorardın mesela
Bilmem aklıma kimse gelmedi
Kocamla. d
Ne sorardın kocana
HZ Muhammet
Aga soruyu nerenizle okuyorsunuz gelecekten birisiyle diyorum. Peygamber Efendimiz geçmişteki bir insan, gelecekte hayatta olan birinden bahsediyorum ben.
Kemal sunal
Kemal sunal gelecekte yaşamıyor. Gelecekten birini soruyorum.
Hiç kimse ile 💅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar