William Shakespeare kafasında olan ve bizim bilmediğimiz o kadar güzel tanımlar var ki ben bunları duymak istiyorum. Düşünce tarzı ve hayata, insanlara bakış açısı muazzam. İşte bu yüzden bu adam ile bir gün takılmak benim için 100 yıllık tecrübe olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Scarlet jahson olabilir
Aynı özelliği yarışlarda da gösterse keşke ric.
Birisi bunu söyleyecek ama kim diyordum meğer senmişsin 😂😂
Lec, Ric, Perez ve Sainz
Bunları görürsem acımam, gömerim.:D
Charles gene hepsinden iyi yani öyle deme
Yok be. Bana kalırsa aralarındaki en büyük balon. Bariyer canavarı.
Sen onu bide kızlara sor ama cidden yarış değil ama mütevazilik ve eğlenceli taraf olarak dan iyi yani seviyorum karakter olarak 😂
Siz kızlar öyle seviyorsunuz. Biz erkekler Schumacher gibi sert, gerektiğinde garaj basan yarışçılar seviyoruz. :D
Hala komada mı ya biraz cahilimde 😂
Komadan çıkalı baya oldu da, eskisi gibi değil. Konuşamıyormuş, hareket edemiyormuş. Göz ile iletişim aşamasında
Niye komaya girmişti
Kayak yaparken kafasını kayaya çarpmıştı. Bunlar zaten böyledir. Hızdan ölmüyoruz bari başka bir şey deneyip öyle ölelim kafasındalar. :D
Harbiden ha o konuda haklısın adama bak ya ölümle burun burunayken bir şey olmuyor saçma sapan birşeyden oluyor 😅
Su testisi bazen su yolunda kırılmıyormuş işte, böyle de bir saçmalık var. :D
Bence hiç biri ünlü sevmiyorum geneli bir şey sanıyor kendini
Bence düşündüğün gibi değil
Çok az vardır öylesi. Gerçek hayatta bile insanlar kendini bir şey sanıyor ünlülerin tavırları hiç çekilmez
Mahmut tuncer
Ahahaha çok ilginç 😂
Buda mı ülkcüymüş. Aslanım benim
Haykırıyorum ya 😂
charles leclerc olabilirdi cok havali biri
Ahhh ölüyorum yaaaaa bende bende 😂
😍😍
Scarlett Johansson
Acun abey bi kapak atsam ona tamam
Ne kapağı 😂
Survivor ı sundursa bana yeter
Ahahahah 😂
Jay Park
Acun
İrem Derici yaaa
Ahahaha evet ya bir yönden bende onunla vakit geçirmek isterdim 😂
Çok kafa kadın onunla sokaktan geçen herkese bir şeyler bulur insan
William Shakespeare
Baya eskiler ha
William Shakespeare kafasında olan ve bizim bilmediğimiz o kadar güzel tanımlar var ki ben bunları duymak istiyorum. Düşünce tarzı ve hayata, insanlara bakış açısı muazzam. İşte bu yüzden bu adam ile bir gün takılmak benim için 100 yıllık tecrübe olur
Afra Saraçoğlu
julia rabırts
Selena gomez
Elon Musk :D
Muhammed Ali
Angelina