Kesinlikle Mennan şahin (Diksiyon konusunda), Kadir mısıroğlu (Tarih konusunda ama vefat etti) Ahmet şimşirgir (Tarih konusunda), Said Ercan (Dijital zeka ve toplum) Naim zallow (Tarih ve Filistin hakkında), Ebubekir Sofuoğlu (Toplum hakkında aile hakkında), Bahadır yenişehirli oğlu (Kitapları ve hayata bakış açısı hakkında) , Elisya Royal (ünlü değil ama yazar Güz sayhası kitabı hakkında) Kenan İmirzalıoğlu (Hayata bakış açısı hakkında), Selçuk bayraktar (teknoloji hakkında), Mete gazoz (okçuluk hakkında) Yusuf dikeç (eğlenceli biri gibi sohbet etmek isterdim) Barış Manço da olsaydııı🥺🥺🥺
tabi kizimmm italyanin en ünlüsünüde getirsek o bizim köylü teyzelerin övgüsüne mazur kalacak yani kaçarı yok daha damat lokumu yedireceğim henry caville 🤭🤭
Okudum, aklıma kazıdım... Soruda hangi ünlü isimle bir gün geçirmek istersin diye sorulmuş... Ben de yazılarını okuduğum insanlardan biriyle diyorum... Ayrıca sadece kitapta yazılanla kısıtl kalmak istemiyorumdur belki. Sohbet çok farklı bakış açışı katabilir...