Magazin Bir ünlü ile bir gün geçirme şansınız olsaydı kim olurdu ve neden? 52esrq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neden onuda yazın ama Bir ünlü ile bir gün geçirme şansınız olsaydı kim olurdu ve neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl en zeki ünlü ile birlikte olmak isterdim ki bilgisini alayım. bu okan bayülgen olabilir, acun olabilir, müjdat gezen olabilir, haluk bilginer olabilir vs gibi. 0 2 Yorumla Sezginyılmaz +1 yıl T. opmusun Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl @Sezginyılmaz topun en önde gideni olduğun çok belli. gel kol gibiyi ciğerine kadar sokayım. Allahın m@lı. Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Cr7 bir gün boyunca nasıl bir hayat sürüyor, Ne kadar çalışıyor neler tüketiyor neler yapıyor yakından görmek isterdim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İmkansız şeylerle hayal kurmaya gerek yok fghf 0 0 Yorumla
buse_ly00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Semicenk çünkü çok kafa adam çok eğlenceli bir gün olurdu diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Deniz can aktaş nedeni çok basit bir gün geçirmek isterim onunla ajznsjsjns 0 0 Yorumla
Serdar3556 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tolga cevik olurdu ondan mizah ogrenimi isterdim 0 0 Yorumla
Fetiş1deli Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Aslı Enver olurdı onla berber olmak istiyorum hep hayal ediyorum ordulu güzel 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Baris Akarsu iyi biriydi Nur Icinde yatsin 0 0 Yorumla
koltuksevdalısı Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Rollo Tomassi. 0 1 Yorumla koltuksevdalısı +1 yıl Çünkü benim gibi o da kral adam. Yorumla
Masörmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Serenay Sarıkaya 0 1 Yorumla Masörmete31 +1 yıl Çok fena çekici geliyor bana. Boynu çok etkileyici. Fizik olarak çok hoş mini etek çok yakışıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
en zeki ünlü ile birlikte olmak isterdim ki bilgisini alayım. bu okan bayülgen olabilir, acun olabilir, müjdat gezen olabilir, haluk bilginer olabilir vs gibi.
T. opmusun
@Sezginyılmaz topun en önde gideni olduğun çok belli. gel kol gibiyi ciğerine kadar sokayım. Allahın m@lı.
Cr7 bir gün boyunca nasıl bir hayat sürüyor, Ne kadar çalışıyor neler tüketiyor neler yapıyor yakından görmek isterdim
İmkansız şeylerle hayal kurmaya gerek yok fghf
Semicenk çünkü çok kafa adam çok eğlenceli bir gün olurdu diye düşünüyorum
Deniz can aktaş nedeni çok basit bir gün geçirmek isterim onunla ajznsjsjns
hadise olurdu ne guzel sabaha kara skkrdim :D
Tolga cevik olurdu ondan mizah ogrenimi isterdim
Aslı Enver olurdı onla berber olmak istiyorum hep hayal ediyorum ordulu güzel
Baris Akarsu iyi biriydi Nur Icinde yatsin
Acun, her haltı ona aldırırdım :D
Anfisa letyago aşığım bu kadına
Seninle. Hoşsun bence 💕
Rollo Tomassi.
Çünkü benim gibi o da kral adam.
Barış Manço
Serenay Sarıkaya
Çok fena çekici geliyor bana. Boynu çok etkileyici. Fizik olarak çok hoş mini etek çok yakışıyor
Fatih terim
Ayça Ayşin turan
mr beast
Acun ılıcalı
Ünlü istemem.
hadıse
Hadise