Diziler & Filmler Ünlü biriyle tanışma/ vakit geçirme şansınız olsa kimi seçerdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben net Elraenn’i seçerdim. Adamı çok seviyorum ya 😃 acayip samimi geliyor. Canım sıkkın olunca direkt açıp izliyorum bütün negatif enerjim gidiyor. Güncellemeler+1 yıl Zaman geçirmekten kastım iki medeni insan gibi vakit geçirmek cozutmayın Ünlü biriyle tanışma/ vakit geçirme şansınız olsa kimi seçerdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sırf yakışıklı diye negatif enerjini alıyor ha. Bence abartılıyor iyi adam da yakışıklı diye seviliyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben genel hal tavrını beğeniyorum ama evet yakışıklı da 😊 Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Bana kalırsa bunlar hep yakışıklı olduğu için öyle geliyor yoksa herkesin konuştuğu şeyler makara muhabbet Yorumla Soran +1 yıl Evet. O makarayı da herkes onun kadar samimi yapamıyor. Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Kendini kandırıyor gibi halin var ama normal kim tipsiz kaliteli diyebilir Yorumla Soran +1 yıl Neden kendimi kandırayım Allah Allah 🤣 siz kendinizi kandırmayın bence Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Hoşuna gitmeyen biri ne kadar kaliteli olursa olsun sevmezsin gjgh normal bu arada senle çatışıyoruz hep fjg Yorumla Soran +1 yıl Evet bayılıyorsun çünkü bütün sorularıma muhalefet olmaya. Derdin ne anlamadım ki. Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Mübarek ne profilin açık ne bir şey seni görmeden yorum yapıyorum canlı yayından sana garezim yok sende beni hemen düşman ilan ettin ha Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Bunu çok beğeniyorum tek geçerim Melis Babadağ 0 0 Yorumla
hereiamagain Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Balık etli bir p*rno yıldızı yollasanız oradan fkdkkdkdkdkdkd 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Elizabeth Olsen, o kadın bir harika be... 1 0 Yorumla
şefafveduru-00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç bir ünlü ile tanışmak istemezdim 0 0 Yorumla
sadececengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Bruce lee derdimde yaşamıyo malesef 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 876 cevap paylaştı. Cem adrian😃 0 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 910 cevap paylaştı. Kenan İmirzalıoğlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sırf yakışıklı diye negatif enerjini alıyor ha. Bence abartılıyor iyi adam da yakışıklı diye seviliyor
Yok ben genel hal tavrını beğeniyorum ama evet yakışıklı da 😊
Bana kalırsa bunlar hep yakışıklı olduğu için öyle geliyor yoksa herkesin konuştuğu şeyler makara muhabbet
Evet. O makarayı da herkes onun kadar samimi yapamıyor.
Kendini kandırıyor gibi halin var ama normal kim tipsiz kaliteli diyebilir
Neden kendimi kandırayım Allah Allah 🤣 siz kendinizi kandırmayın bence
Hoşuna gitmeyen biri ne kadar kaliteli olursa olsun sevmezsin gjgh normal bu arada senle çatışıyoruz hep fjg
Evet bayılıyorsun çünkü bütün sorularıma muhalefet olmaya. Derdin ne anlamadım ki.
Mübarek ne profilin açık ne bir şey seni görmeden yorum yapıyorum canlı yayından sana garezim yok sende beni hemen düşman ilan ettin ha
Bunu çok beğeniyorum tek geçerim Melis Babadağ
Balık etli bir p*rno yıldızı yollasanız oradan fkdkkdkdkdkdkd
Elizabeth Olsen, o kadın bir harika be...
Hiç bir ünlü ile tanışmak istemezdim
Hiçbirini istemezdim.
Bruce lee derdimde yaşamıyo malesef
Dj Funky C
Zara...
Cem adrian😃
Kenan İmirzalıoğlu
Net jennie rubyjane
Ferman akgül
Sezen Aksu.
Kemal sunal
Johnny depp