Icardi ve Wanda Nara Instagram hesaplarından duşta ateşli öpüştükleri videoyu paylaştılar. Henüz dakikalar olmasına rağmen video olay yarattı. Siz ne düşünüyorsunuz yorumunuz nedir bu olay hakkında?

Icardi ve Wanda Nara Instagram hesaplarından duşta ateşli öpüştükleri videoyu paylaştılar. Henüz dakikalar olmasına rağmen video olay yarattı. Siz ne düşünüyorsunuz yorumunuz nedir bu olay hakkında?

Onların doğup büyüdüğü kültür gelenekler için çok normal bir paylaşım sizin için normal olup başka kültürler için de ahşak dışı olan şeyler var mesela doğulu bir tanıdığım var iş sebebi ile eşinin kendi başına markete gitmesi bile ahlaksızlık şimdi bu bize göre nasıl saçma ise bu adama göre de buna ahlak dışı demek saçma gelir.
🤍 🤍
Eee bunlar zaten oluyor bunu yapan bir tek bunlarmı da bu kadar ses çıkmış sosyal medya da neler neler dönüyor hatta bu sitede KS de neler neler dönüyor ortalık zaten çok düzgün 4 4 lük bunlar ortalığı bozuyor sanki bu türk toplumu zaten bozuk bir toplum yeni de bozulmadı uzun zaman önce bozulmaya başladı hatta en bozuk toplum türk toplumudur öpüşme eger sorun oluyorsa türk toplumu bunun alasını yapıyor zaten
Klip olduğu için zaten bütün dünya görecekti. teaser yapmak istemiş bu kesitle. Zaten aşırı rahatlar açık bir ilişkileri var o yüzden topluma marjinal gelse de onlar için sıradan.
Cevap
43Cevap
Adam Müslüman bile değil kimseyi alâkadar etmez ne yaptığı gadası
Evet ileri gitmiş genişler
Bence onlar için normal. Bizim ahlak kültürümüze uygun değil diyeceğim ama daha geçen gün tv de üvey oğluyla kaçan anasını gördük. Bir de yayına çıktılar 😅😅
icardinin yaptığı bir ikon olarak eleştirilebilir. Eleştiriler haklı da olabilir. Ama onu eleştirenlerin ahlaklı olup olmadıkları bile aşikar. Türkiye’nin ahlaki yapısı zaten bozukken neye dayanarak ağır eleştiri yapıyorlar anlamıyorum.
Özel hayat Türkiye'de neler yapıp Allah kitap dilinde eksik olmayan insanlar var cidden bunu görmüş biri olarak kimse masumlu değil evli 10 yıllık karısı çocuk tacizleri ve benzeri gündemde olsa belki birşeyler düzelir bilmiyorum biraz bu olaylarla ilgilense üstü kapanmasa belki bu tür olaylar azalır
Yanlış Bi durum bizim çocuklara kötü örnek özel mahrem durumlarını bütün insanlarla paylaşmak göstermek kötü ernerjiyi de çekiyorlar aslında akıllı insan bunu yapmaz
Bence gayet normal
Mesela dizilerde öpüşmek abest ya da ayıp karşılanırken kafaya sıkmak çatır çatır adam öldürmek normal karşılanıyor cvbım bu kadar.
Arabistan Ronaldo yu transfer etmek için şeriat kanunlarında kişiye özel düzenlemeler yapti :)
Bu uygun veya degil bunu da en iyi icardi ailesi bilecektir :)
Kardeşim icardiye gelene kadar gündüz kuşağı programındakiler çokmu uygun ya :) Adam kaldı ki ona göre yetişmiş birisi bizim gibi yetişmemiş ki onlarda böyle şeyler normal..
Onlara göre değil ama biz kocamızla yapsak cinayet çıkar :D
Akrabalar ne der sonra 😃
Ben yanlış bir şey görmüyorum yapılan paylaşımda. Bana ne kafasında olduğum için böyle paylaşımlar ilgimi çekmiyor..
Onların kültüründe son derece normal ve sıradan ama bunları gördükçe bizimkiler de özeniyorlar sorun o.
Arkadaşının sevgilisini alan adam sonuçta , neye şaşırdınız
instagram rezalet bir yer ya. benim sadece film bloğum var. aktif instagram kullanan bir kızla asla olmam
Adam Avrupalı bunların yaşam tarzı böyle kendilerini ilgilendirir evine ekmek et alamayan fakirler sevişmelerini durmadan dile getiriyor
Ne var ki bunda, klibe varana kadar adamın eşinin Instagram hesabına baksınlar demek ki böyle mutlular ve kimseyi takmıyorlar.
Kendinin canım olduğunu düşünüyorum. Aklı başında olan ve bir topluluğa hitap eden bir insan bu gibi paylaşımlar yapması doğru değil
Gündemde kalma çabası rezil ediyor insanı be 😂 ya bu adamı bir türlü sevmiyordum şimdi sebep çıktı 😂
Adam net tipsiz kadın desen vücuttan başka olayı yok Nasıl gündemde kalacaklar şaşırmıyorum o yüzden😂
Bu insanlar ne türk nede müslüman neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Bambaşka kültür ve inanıştaki insanlar onlara göre normal
Ecnebi takımı rahat oluyor açtım baktım çokta absürt değil onlara göre.😀😀
Adamlar freee 😃
Direk dansından sonra boyle gündemde kalmaya çalışmış canım İkardicim jdhshf
Maalesef artık kimse böyle şeylere tepkide vermiyor. Allah bizlere hidayet versin.
Buda ünlü oldu diye sçtgını bile izletecek ilerde millete
Yetiştirilme tarzı bide kültür farkında var ondan bize garip geliyo
Çok uygunsuz tabi ki. Neden böyle bir ahlaksızlığı yapmış acaba
Dizlerdekinden pek farkı yok tek fark biri yapmacık biride gerçek onlar için normaldir
Özelini paylaşmalarını hiç anlayamıyorum insan bunu yaparken bile rahatsız olur bence çok yanlış 😑
Bu kız icardenin teyzesi gibi duryor sanki banamı öyle geliyor baya büyük yaşı sanki
Ben fanatik bir Galatasaray lı olsam da ICARDI yi sevsem de bu paylaşımını yanlış buluyorum.
Bu adam ecnebi bizi takar mı? Tartışma konusu olması bile saçma
Bir insan öpüşürken nasıl video çekmeyi düşünür ya bana mı garip geliyor sadece
Ya isteyen izler isteyen izlemez. Neresi uygunsuz olsun yaw
Elin adamı bizim örf adetlerimize uymak zorunda değil gözünüzü kapatın bakmayın
Ulan millet of sekssss videolarını paylaşıyor bu ne ki
Bunu meşrulaştırmayı nasıl başarıyoruz anlamıyorum. Yakında p*rn0 sektör olarak başa oturacak ülke de, dizilerde herkes birbirini miker RTÜK de küfre ceza verir
@TayyarRA O kadar absürt bir zamandayız
@TayyarRA sorma birde icardi furyası var adama sevişmeyi öğretiyor diye ödül verecekler diyanette tık yok
Sanırım (eşi) paylaşma ihtiyacı duymuş. Elaleme bu benim demenin başka bir yöntemi
İsteklerini yapabilirler buna laf söylemek bize düşmez
Eee şimdi bunların özeli kaldı mı gereksiz buluyorum
Yıllarca televizyonlarda onca iğrenç seyreder iken ses yok da icardiye mi var 😀
Bence hoş bı davranış değil ya. Mahremiyet diye bir şey var her şey paylaşılmaz. Ayıp
Az önce gördüm, ve bir Galatasaraylı olarak şunu söylemek istiyorum İcardi abimiz çok hızlı Wanda yengemiz neler yaptırıyor çocuğumuza
Simge bunu kıskandı 😅
Bir kez daha karaktersìzliğini konuşturdu picardicik😂bide bunu Edin Dzeko ile kıyaslıyorlar her konuda solda sıfır bırakır bunu.
Olum arjantinliler ne bekliyonuz yabancı ülke serbestler onlar onlara gore gayet normal bisey ama bizde degil bizde normal olmayan seyler onlarda normal boyle dusunun ve adamı bos bos linclemeyin tüm yabancılar aynı çünkü
Ne olursa olsun bizim burdakilere kötü örnek oluyor türk futbolunda da böyle biri olması bence yanlış
Yabancı bir kültürden geliyorlar neticede, doğal karşılamak lazım.
Elin adamıyla üst üste olduğu fotoyu paylaşıyor kadın adamda beğeniyor bu mu absürd geldi yani işte bu sebeple Messi goat icardi ga*at
Tinder kullanıyor diye beşiktaşlı futbolcuyu def etmişlerdi adalet herkese eşit olmalı mk
Biri abazalık yapıyor diğeri eşiyle öpüşüyor az mantıklı yorum yap
Herkes yapıyor sorun o zaten ikiside gözümüze sokuyor zaten icardiyi kackere boynuzladı eşi umrunda degil adamın
Çok gereksiz bence. Bazı şeyler özel kalmalı
İşin bilmem neyini çıkartmada üstüne yok bu ikisinin
adam senin ülkene göre bir şey yapmıyorki onlar için zaten sıradan bir şey umursamazlar bile
Tv de onun gibi ne diziler var
İcardi mi mu dert oldu
Yaknda cinsel ilişkiye girdikleri anı da paylasrlar
Kime göre neye göre
Kimse kimsenin etik anlayışıni yaşamaya mecbur değildir. Ve dayatmayada değildir
Bence gayet normal şarkı klibinden görüntü paylaştılar sadece yani buna normal karşılanabilir 🤷
Yakında bısanır bunlar wanda cok fena tam mahalle dilberi
evi barkı yok :D
Görmemişin şeyi olmuş, o da şaapmış.
Fenere uygulayacağı tarifeyi paylaşmış fkkfkd
Ne hoş, sevişmek isterse yakarız. Müptelamız olur.
Klip falan mı çektiler acaba?
Olabilir
Ateşli bir klip gibi herhâlde.
Uygun gördüyse uygunudr
Kadın erkeğe benziyor memesı olmasa erkek yani
Karısını çıplak paylaşan adam bu yani :d
bunu neden tüm millet gördü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?