Tarkan'ın, New York'ta gerçekleşen konseri öncesinde otel yatağında üstü çıplakken çektiği fotoğraf beğeni rekoru kırmıştı.Ancak Tarkan daha sonra fotoğrafı silerek hesabından kaldırdı. Çünkü eşi Pınar Tevetoğlu fotoğrafın altına yazılan hayran mesajlarına kızıp kıyameti kopartmış! Kadın haklı! Ben olsam ben de kızardım. Siz tepki verir miydiniz? #Meczup
Tarkan'ın yatak pozu eşini çıldırttı! Eşinizin/sevgilinizin sosyal medyada fotoğraf paylaşmasına kızar mısınız?
Çok saçma ve komik:) Adam ünlü ki ünlü olmasa bile alt tarafı omuzlarının göründüğü bir fotoğraf paylaşmış. Ayrıca beline kadar açık olsa ne olur ya? Hangi yüzyılda yaşıyoruz? İşin sosyal yanı böyle. Dini açıdan bakarsak da erkeklerin kapatması gereken yer göbekle diz arasıdır. Bu yüzden de üst kısmı çıplak erkeklere en ilkel, cinsellik dürtüleriyle yaklaşan kızları oldukça komik buluyorum:) Az gelişsin şu beyinler de dediklerinizle çelişmeyin. Mini etekle gezen kıza laf atılır,"İki bacak görünce kendinizi kaybediyorsunuz."dersiniz (Buna ben de katılıyorum, yanlış anlaşılmasın.) ama kendiniz üstü çıplak bir erkek gördüğünüzde adamı direk "çapkın" vs. diye nitelendirip kız arayışında, ego tatmini peşinde diye damgalarsınız. Üstelik dini açıdan bakarsak kızın bacaklarını açması hoş karşılanmaz ama dediğim gibi, erkekler için üstlerinin çıplak olmasında sakınca yoktur. Her şeyi dine bağlayan tipler gibi de görünmek istemem o yüzden şunu da diyeyim evet, dini açıklaması bu şekilde yapılabilir ama dinden daha önemli olan bir şey varsa o da bireysel değerler ve ahlaktır. Bir insan (dindar da olsa, ateist de olsa, deist de olsa vs.) şu fotoğrafa bakıp bunu "normal" kabul etmiyorsa kendi beyninin pisliğini sorgulamalı önce.
Ulan sıradan bir vatandaş olarak Tarkan Tevetoğlu gibi bir isimle evlenmişsin, aranızda sıra dağlar aranızda denizler var, bir muhtar ile bir cumhurbaşkanı arasındaki kadar statü farkı var, utanmadan gelmişsin bir de adamın fotoğraflarına karışıyorsun.. Hadsiz karı..
Tarkan topluma mal olmuş birisi ne gerek var böyle kıskançlıklara hanımefendiye yakıştıramadım neticede popstar Tarkanla evlendi fırıncı tarkanla degil:)
Tarkanla evliysen bunlara alışacaksın. sonuçta bu adamın çok çok ünlü olduğunu bilerek evlendin. şimdi de saçma sapan kaprislerle adamı bezdirip kendinden soğutacak. hiç düşünmüyor mu bu adam kendisini sevmese evlenmeyeceğini. hele senin gibi bir paçozla.
Sen niye bu kadar ahmak ahmak sorular paylaşıyorsn VE NEDEN BÜTÜN SORULARIN GÜNÜN SORUSU SECILIYOR burdaki dayin kim? Sanane elalemin derdinden biraz mantıklı sorular sor. Sırf sitede beyinsizler takımına girmek için uğraşma. ..
Kızmazdım. Bu kadar ünlü biriyle evleniyorsam gelecek tepkilerin muhakemesini de yapmış olmalıyım kafamda. Üstelik onca hayran mesajı gelse ne olur ki adam bana bakmış benle evlenmiş. İlişkide erkek de kadın da kıskançlığın dozunu ayarlayabilmeli
Bir insan neden yatak odasında selfie çeker ki üstü çıplak? Hadi çektin ne diye paylaşır ki? Hayranlarından mesajlar gelmeseydi tepki vermeyecek miydi yani eşi? :D Tarkan'a hiç yakıştıramadım hiiç asdfg.. :D
Tarkan hala kendini bekar sanıyor herhalde. Evli birisi, böyle bir fotoğraf atmamalı. Aktör olur, film icabıdır tamam derim de bu neyin nesi? Eşi yerden göğe haklı.
bu adam ünlü sonuçta normal fotoda koysa aynısı olacaktı. kadının evlenirken bunu bilmesi gerekirdi. he eylemlerden önce karşı tarafı düşünerek hareket etmek sevgi göstergesidir doğru ancak yine de sorun kendi aralarında sonuçta
ben olsam kızmazdım. insanların bayıldığı beğendiği adam benim. ayrıca denizdede üzeri çıplak olacak o zaman denizede girdirtmesin etraftakiler görür saçma. şahsen bu beni rahatsız etmezdi
En İyi Cevaplar