Oyuncu Beren Saat, 2004 senesinde trafik kazasında kaybettiği çocukluk aşkı Efe Güray’ın doğum gününü sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak kutladı.
Kenan Doğulu ile sık sık ayrılacakları yönünde çıkan iddialarla gündeme gelen Beren Saat, trafik kazasında kaybettiği ve unutamadığı çocukluk aşkı olan Efe Güray’la birlikte olan bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Saat, yaptığı paylaşıma ise kalp emojisi koydu.(Habertürk)
açıkçası eski sevgiliyle anılara her zaman saygım vardır, eminim güzel anılar yaşamıştır Beren eski sevgilisiyle. Eski sevgilisini genç yaşta kaybetmesi de oldukça üzücü bir durum. Ama Beren in şunu düşünmesi lazım o evli bir kadın , Kenan ile arası açık olsa bile eski sevgilisiyle olan resimlerini paylaşması etik değil asla, ve Kenan'a saygısızlık bence. Sonuçta sen evlisin ve eski sevgilinle olan resimlerini sosyal medyada paylaşıyorsun, eşini psikolojik olarak aldatmak gibi birşey bu, ayrıca ona saygı duymamak. Artık geçmiş geçmişte kaldı çünkü sen şu anki hayatına bakacaksın, ha boşanınca istediğin resmi paylaş ama evliyken paylaşman çok büyük saygısızlık eşine. Kenan olgun biriymiş yine de , ne diyelim.
Senden duydum. Henüz okumamıştım. Çok şaşırdım. Çok yanlış bir hareket. Her ne kadar ölmüş olsa da eski sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp onun doğum gününü kutlarsa bence zaten o evlilik bitmiş demektir. Çünkü kanaatimce evlilik sadece aynı çatı altında yaşamak değildir. Ruhen, kalben de birlikte olmak gerekir. Ben bu ruhen ve kalben birlikteliği Beren Saat'te göremiyorum. Kenan Doğulu, kendisiyle değil. eski ve unutulmaz eski sevgilisiyle birlikte ruhen yaşayan bir kadınla evli.. Onun adına üzgünüm.. Konu kıskançlık boyutunun dışına çıkmış. Acilen Beren Saat'in psikolojik destek alması lazım diye düşünüyorum..
Sevebilir, unutamamış da olabilir, kendi içinde yaşar ve birlikte çekildiği fotoğraf paylaşmadan da kutlayabilir. Evli bir kadın olarak gereksiz durum. Herkes empati yapmalı, kendiniz böyle bir şeyle karşılaşsanız, çevrenize mahcup olmaz mısınız?
Çoğu kadının aklından 3-5 isim varken gönlünde tek isim varmış gibi davranıyor Beren Saat en azından içinden geldiği gibi davranmış. Bir erkeğin erkek gibi sevmesi ile bir kadının kadın gibi sevmesi arasında fark vardır işte o da bu farkı gösteriyor. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırıp sevdikleriyle sınamasın. Bu devirde kimi nasıl sevececeğini güveneceğini bile bilemiyor insan. Bu kadıncağız hem geçmişine vefalı hem de eşine sadık olmaya çalışıyor. Artık evlilik kurumu tarihe karışmak üzere bari son evlilikler dağılmasın.
Bu çok ayrı bir konu ya çok hassas sanırım Beren'in yerinde olsam bende aynını yapardım yarım kalan hiçbir şey unutulmazki.. Kaldı ki bir ölüyü kıskanmak da mantıksız. Sonuçta Kenan Doğulu bunu bilerek evlendi bu yeni bir şey değil Beren için. Allah kimseyi yarım bırakmasın ne diyebilirim ki bir an düşünüyorum, düşüncesi bile kötü gerçekten..
Şimdi burda kimi midesizlik demiş kimi şöyle böyle kimi iyi demiş.. çok ortada bir konu bu onlar aşmış olabilir bu tarz şeyleri Bnada pek hoş gelmedi tabi ama iyi bir aşk yaşamıştır saplantılı unutamamıştır.. yani ne biliyim pek sevilesi bir durum değil bence bu ama böyle insanlar var yani.. mesela bir kadın var benim tanıdığım sevdiğine vermemişler kadın intihar etmiş ölmemiş sırtında büyük bir yara izi kalmış..4sene geçmiş olayın üstüne hala bekar bu kadın evlensede ilk aşkını unutabilir mi ne kadar unutur ya da 😒
Beren'in yaptığı kocasına saygısızlık! Bunu Kenan yapsaydı Beren ne hissederdi acaba? Beren kocasının canını yakmak istiyor ve kesinlikle psikolojisi bozuk.
Efe Güray'ın Beren saat'i nereden nereye getirdiğini hatta onun uğruna can verdiğini bilmeyen yobazlar ''direkt ayrılırım yeaaa'' ''eşine hakaret'' diye yazmış okurken istifra ediyorum hepsini.. Cehalet ne büyük sen susarsın klavyen konuşur.. Bu adam beren saat için canını verdi ve çocukluk aşkı. onun uğrunda can verdi onu mutlu etmek adına hayatını verdi ve beren saat bunun değerini yıllar geçse de unutamaz unutmamalı. Yaşananlar basit şeyler değildi. O yüzden o kişi Efe'yse ve fotoğrafta asla absürt bir olay yok. sakıncalı bir içerik değil kenan doğulu'yu rencide edecek bir içerik barındırmıyor. o nedenle asla sorun teşkil etmiyor bu paylaşım. Ki bu rutin bir durumdu her doğum gününde.. Nice yaşları olsun..
Bu tamamen eşe saygısızlık. Ben kendi evliliğimde başıma gelse kabul etmem. Biriyle evleniyorsan geçmiş geçmişte kalmalı. Anıları kendisinde kalmalıydı, sosyal medyada paylaşmamalıydı. Madem unutamıyorsun, evlenmeseydin.
Bence kıskançlık yapılacak bir şey değil bu. Saygı duymak lazım. Sonuçta ölmüş ve bu kişi yüzünden o kadar acı çekmiş. Kıskançlık meselesi yapmak şöyle dursun onu daha çok mutlu etmeye çalışırdım. Ölmüş birini unutamamakla yaşayan birini unutamamak farklı şeyler. Öldü diye tamamen silip atmak o kadar kolay olmamalı buna saygı gösterilmeli
Eşimin sosyal medyada bırak böyle fotoğrafı normal sadece kendisinin olduğu bir fotoğrafı paylaşmasına bile müsade etmiyorum. çünkü nazar var, kem göz var. O fotoğrafı alıp çirkin işlerde, çirkin düşüncelerde kullanan insanlar var. Eskiye dair birşey birşey paylaşması değil düşünmesi bile beni ondan tamamen soğutur ve saniyelik bile düşünmeden ayrılırım.
Çok hassas bir konu üzerine gidilmemesi gereken bir konu sonuçta rahmetli olmuş.
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
BU adam öldükten kısa bir süre sonra başkasıyla sevgili olmuş ve bunu röportajında söylemiş bir kişilik beren saat. Yani o kdr unutamasaydı herhalde toprağı kurumadan başkasını bulmazdı diye düşünüyorum. Tamamen kocasına saygısızlık insan biraz kocasının onurunu gururunu düşünür. Feministlik filan değil bu düpedüz saygısızlık
Bir ölüyü mü kiskanicam diyenlere şunu demek istiyorum "kalbinde ve aklında yaşattığın duygular da ölü mü ki, kiskanmayayim".. ihanet sadece fiziken olan birşey midir ki!!
bence yanlis yapiyo yani ben hala onu unutamdm mesaji veriyor bide kalp koymak nedirzaten ortalikta ayrilacaklar die laflar dolanio boyle yapmasi cok yanlis ben kenan dogulunun yerinde olsam cok buyuk tepki verirdim
Okuduğum kadarıyla sevgili iken vefat etmis yani ölüm ayırmış tamam ölüye saygı duyulmali ama eşi ölen ikinci evliligini yapan birinin" ben hala rahmetli eşime aşığım " demesi gibi.. Hoş birşey değil ne yaşıyorsa içinde yaşamalı boşanma sürecine bile gelmiş olsa birlikte geçirdikleri güzel gunlerin saygısına böyle birşeyi ulu orta paylaşmamalıydı..
Bu kenan ne onursuz adam. Ben o karıyı komalık eder ertesi gün de koşa koşa boşanma davası açarım. Böyle bir kaltaakla 1 saniye aynı hava teneffüs edilmez
ölmüş adamı kıskanacak boyutta ağır hasta olan ne çok şahıs varmış dedirten ilginç olay. anmış ve erken yaşta evladını, arkadaşını kaybeden insanlara moral olmuş, acılarını paylaşmıştır.
Sen önce vicdanını sorgula bana bu sözleri sarf etmeden önce, Allah korusun ki hiçbir kimse sevdiğinin ölümünü görmesin. Şimdi sana desem ki umarım aynısını yaşarsın! Ne tepki verirsin? Bize göre normal değil, eski sevgili ölmüş ve sana da mekanı cennet olsun demek düşer. Az biraz saygınız olsun.
Ben ölmesine bişey demiyorum allah rahmet eylesin ama sen sanki çok normalmiş gibi ne var bunda demen saçma asıl. Fark ettiysen kadın evli? Eski sevgiliside olsa ölmüşde olsa bunu içinde yaşa kocana yansıtmamalı.
Adam ölmüş ya bu kadarda olmaz neyi kıskancsin ki. severken bir aradayken biseyler yarım kalmis ve atlatılması imkansız bişey saygı duymak lazım oldukça hassas bir nokta
Geçmişte kaybedilen birisinin acısına saygı duyarım ama madem bu kadar unutamadın ve her seferinde bunu herkese gösterme derdindesin benim yanımda ne işin var kadın?
Tepki gösterilecek bir şey değil sonuçta çok genç yaşta sevdiğini kaybetmiş ve şimdi de onu anma amaçlı fotoğrafını paylaşıyor ne var bunda bu kadar büyütülecek anlamadım?
Büyük saygısızlık tamam unutamamış olabilirsin ama biriyle evliyken bunj yapması düşünse karşında ki insanın ruh halini bide ünlüsün Kenan Doğulu haketmiyor ya bence
Ben kıskanılacak bir şey görmüyorum sonuçta ölmüş birisi, kadın zamanında sevmiş sonrada kaybetmiş elbette ki unutamaz bence linç edecek bir durum yok.
Eee peki birde adamın gözünden bakın olaya tamam Allah rahmet eylesin kötü bir olay ama kadın artık evli kocası var ona göre davranıp hareket etmeli bu davranış yanlış kalp emojisi felan nedir yani Kenan bostan korkuluğu felan mı yanlış hareketler bunlar
Bu kadını hiç sevmem, itici bulurum ama açıkçası bu davranışı benim çok hoşuma gidiyor onca yıla, şöhrete vs rağmen hala onun burlara gelmesine sebep olan aşkını unutmamasi bence çok güzel bir davranis.
Vefat etmiş bir insanı kıskanmam ve eşime saygı duyarım. Aynı zamanda kendimi sorgularım, onu hâlâ özlediğine ve sosyal medyada paylaştığına göre ben onu mutsuz ediyorum derim.
Salak mısınız nesiniz siz hepiniz? Ölmüş insan hatırlanır ona hürmet edilir. Bunun yaşayan kocasına saygısıyla bir ilgisi yok, yüce ulu bir saygı bu. Ancak eski insanlar bilir anlar bunu.
olabilir çocukluk aşkı sonuçta kaybetmiş anılarını yad ediyor ben olsam bende aynısını yapardım
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde hikayem buna yakın ciddi bir ilişkim vardı ve ciddi ilişkimi sevmiyodum çünkü o avuntuydu hala ölendeydi aklım çok yadeddim beren eşini sevmiyor adamı bu duruma alıştırmış bir zamanlar bende yapmıştım
Bu beren saatin tipinde farkettinizmi bilmiyorum da böyle aldatacak bir var hiç sadık birisi değil bu kadına hayatta güven olmaz kenan bununla evlenerek hayatının hatasını yapmış bana göre...
Ayıp derim ben eşine bu saygısızlık yapılmaz. Ve hayatında ki insanı zor bir durumda tutuyor ben olsan o adamın yerin de bırakırdım beren'i ayıp koca insansın sen yaşını almış bunları bilemeyecek kadar düşüncesiz olamazsın.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Beren Saat'ten yine olay paylaşım. Eşiniz eski sevgilisi ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşırsa ne tepki verirsiniz?
En İyi Cevaplar