Bu şöyle demek gibi oluyor..."baaak ben hamileyim, sen de bak gördün mü, pssst psst bakar misiniz ben hamileyim, iyice bakin tam gördünüz mü, heyy sen ordaki gördün mü bak hamileyim"... böyle birine ne tepki verilir..."anladik be kardeşim sanki birtek sen mi hamilesin şu dünyada" falan denir ve bunu diyenler de haklidir. velhasıl kelam gereksiz bir girişimdir, enazindan degisik gobek temalari yapmasi abes ve mantiksizdir. Koy bir tane göbeğini çok fazla ön plana çikarmayan giysili hamile bir fotoğraf, yaz altina yorumunu paylas ne şekil yapiyosun.
Çok yanlış olduğunu söylerim 1. Müslümanım günah derim 2. Çocuğu olmuyan kardeşler var ayıp olurdu 3. Sen artık annesin böyle şeyler yapma derim çok şiddetli tepki vermem Yaratıcı vermiyorken bana düşmez :)
erkelerin yorumları okudum da Paylaşamaz keserim biçerim neyse işte o değil kendi cinsel organlarını bakın cinsel organlarını paylaşmayı normal bulurken bu duruma namus meselesi diyen Namus sadece kandına özgü diyen ve kadınların elalem ne der mantığı Allah ne derin üstüne çıkmış dahada bişey denilmez buna :)
Şimsi görüşümü sunarım burda eksiler havalarda uçuşur ama bu benim düşüncem edep yönünden yanlış buluyorum. Dar giyinip göbeğini gere gere gösterirsen bebeğiminde edep yönünden eksik olucağını düşünüyorum kısaca ben giyinmem fotoğrafta atmam. Ayrıca bu işin nazar boyutuda var Rabbim korusun bütün melekleri 😇
Paylaşmam sosyal medyada hele hiç... Elin adamları küçücük çocuklardan bile tahrik oluyolar böyle karnımı görseler anneliğin ne kadar kutsal bir şey olduğunu, Allah'ın mucizesini düşünmek yerine o çocuğun yapılışını düşünürler. Zihniyetler o kadar pis ki. Paylaşmam paylaşamam eşimde istemezdi kesin
Ne var ki bunda? Hamilelik ayıp bir durum değil ki. Hamile kadına da hallenmek biraz sapıklık gerektirir. Sosyal medya hesaplarında da sapıklara yer olmaz. Denizde çekilmiş bikinili fotolar da paylaşılabilirdi neticede. O nedenle listedekileri doğru elemek gerekir.
yorum atarım böyle fotoların altına -nasıl koymuşum çocuğu karnına;) -karnında sıpası eksik değil çok şükür ama sırtında sopayı eksik etmişiz belli vs gibi tabi bunlardan sonra sağlam bir boşanma davasına gider sanırım o iş fotoğraf mı istiyor çeksin hatta ben çekeyim ama sosyal medyaya her şeyi koymak nedir arkadaş
Evleneceğin erkeği iyi sececeksin şu hayatta. Direk boşanma düşünen mi dersin şiddetle tehdit eden mi dersin bazı erkekler o kadar yobaz ki... Hamilelik kutsal birsey hamile kadına farkli gözle bakan olmaz deriz biz ama hikaye. Erkekler biliyor kendi cinslerini bu fotoğrafa bakıp insanların neler düşünecegini. Soruya gelecek olursak kesinlikle kesinlikle böyle bir fotoğraf koymak isterim ben istersem eşim de ister.
O göbeği açınca nolcak seni tanıyanlar zaten biliyo hamile olduğunu gereksiz bir foto ha bebeğin ultrason görüntüsü falan olur paylaşırsın bide yerli yersiz eleştiri hiç uğraşamam milletle zaten öyle gösteriş budalası da değilim dünyaya şah padişah falanmı doğuracan
Erkeklerin hamile fantezilerine malzeme mi verelim, kesinlikle hayır, edep gerek edep, kapalı zarf bir kişiye aittir o görür açık zarfın içini herkes, eh günümüzde görmekle kalınmiyor, öyleki zarfın sahibi, olan müsvedde bir, görmek yetmez aç bak ve hatta... Dediği bile oluyor ki maalesef çok kötü durumlar :-(
bunda kötü bir şey yok. ne eşim bişey der ne ben paylaşmamazlık ederim. kötü bir şey değil. en büyük mutluluğunu paylaşıyor. milletin ünlü bir kahve markasının logosunu göstere göstere bunu içiyorum diye paylaşmıyo. bu mutluluğu sevdikleriyle paylaşmak istemesi doğal geliyor bana. kimin nasıl paylaşmak isteyeceği de kişiye kalmış zaten. bir absürtlükte yok bunda.
Anlamadgim konu bu konuda absurt olan ne biri bana aciklasin :D hamilelik cok dogal bsy v paylasilan resimler kadinin øzguvenini gøstrir bence :D soncta o kilolara ramen paylasiyorsa takdir ederim o kadini :D ama laf atan arkadaslarimiz herhalde ulasamadiklari seye mundar dyenlerden :D
poponu keserim hatta hizimi alamam karimida o fotolarda istemeden yer almis olsada cocugumuda keserim hatta bence foto cektirip paylasan tum kadinlar ölsün neden cok gunah çünkü boyle şeyler o yuzden hepsi olsun biz gunaha girmeyelim erkek erkege cogaliriz bir sekilde artik 😂😂😂😂
Tabikide hayıv aksam ewde kavga ederiz kesin hatta daha yolda ewe gideken telde bile kavgaya baslarz yani sonuçta bişe yapamıcm için galibi o olcak belkide dayak yıcem ama olsun en azından sinirlenir senlemi uğrascam falan der hem fotoyu kaldırır hemde bida koymaz
Ne var ki bu fotoğraflarda? Nasıl bir pislik gözle bakıyorlar da onca tepki vermişler! Buna tepki gösterenler belli ki potansiyel tacizci/tecavüzcü adayı. Kişi kendinden bilirmiş işi.
Hamilelere vs de pis ve sapıkça davranan yaklaşan insanlar var. Ve bu bir teşircilik gibi. Kime ne kocaman karnından ve karnındaki bebekten. Nasıl bir haz veya zevk verebilir ki bu durum insana? Aaa bakın ben birşeyler yaptım şimdide karnımda dercesine. Özgürlük sınırında rotayı aşmamak lazım. Cıvıtıklığa lüzum yok
Yorum yazan erkeklerin cogu aldatabilecek potansiyelde. Bosuna laga luga yapmasin serepsizler. Ya bir de ahlaktan dem vurmalari, yeminle öldürüyo beni.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hamileliğini seksist görüntü ile paylaşıp da annelikten dem vuranların samimiyeti irrite ediyor beni. Gerçi bu pozlar, bahsini ettiğim tarzda pozlar değil pek ama olsun ya, her şeyi de sosyal alemde paylaşmaya gerek yok. Bazı özel şeyler de kişinin kendisine ve çevresine ait olmalı.
@niyetsizce bu pozlar için söylemediğimi belirttim. ama bazıları hamileyim ben ayağına sergilemedik yerini bırakmıyor. bir nevi çocuğu üzerinden bedenini pazarlıyor, benim tepkim buna.
@niyetsizce kadınlığını kullanıyor demek istiyorum. bunu yaparken de kadınlık olgusunun içini dolduran en değerli şey olan annelik vasfının değerini zedeliyor. kadın olarak kendi bindiği dalı kesiyor kısacası.
Görüşünü tartışmak için yazmadım. Konuyu cinsiyetçiliğe bağlayamadım farklı bir açıdan bakıyorsun diye düşünüp onu sordum. Öyle değilmiş. Yanlış kelime kullanmışsın. Bilgiyi paylaşmak güzeldir diyip kelimenin anlamını söyledim. Niyetim konuyla ilgili düşüncelerini tartışmak olmadığı için onunla ilgili bir yorum da yapmıyorum.
@niyetsizce yanlış kelime kullandığımdan nasıl eminsin? cinsiyetçilik yapmak sadece bir cinsi kendinden aşşağı görmek midir? bizzat sahip olduğun cinsi kimliğin kendine has özelliklerini, davranış ve tutumlarınla aşşağı çekmek de cinsiyetçiliğe girmez mi? demek istediğim tam olarak bu. illa ki cinsiyetçilik demek için bir erkeğin bir kadını ya da bir kadının, bir erkeği cinsi kimlik yönünden aşağı görmesine gerek yok. doğruyu kendince belirtmen güzel ama anlaşamadığımız mevzu şu ki bence ortada düzeltilecek bir yanlış yok. sadece farklı bakış açısı.
Asla izin vermem zaten böyle bişeyinde paylaşımını yapmak akıl kârı bir iş değil velevki çocuğu olmayan biri gördü kahroldu yazık günah değilmi onuda geçtim ben kaldıramam bu tarz bir paylaşım yapmasını yapım müsait değil
Sosyal medya ya verilen önemi insanlar birbirine vermez oldu artık bu nedir arkadaş ne sosyal medyaymış. Herkes artık her şeyini twitter instagramsnap swarm facebook gibi işe yaramaz yerlere değer verdikçe insanların birbirine verdiği değer azdı
benim eşim dediğim kişi bunları yapmaz. çünkü ben böyle bir eş seçmem kendime. yinede büyük konuşmamak gerek Allah nasip etmesin ama ben kendi irademle böyle bir kadını yanımda bile dolaştırmam.
2. resimde pekde bir şey yok bence zaten hesabım gizli olacaği için paylaştığim resimleride en yakınlarım göreceği için sorun olmaz diye düşünüyorum ama eşim istemesse asla koymazdım.
Asla paylaşmam! Herşeyin suyunu çıkartıyorlar. Erkek olsam eşime de asla izin vermezdim. Çok gereksiz bişey. Paylaşana da bişey demem sonuçta onun hayatı. İstediğini yapar
alttaki sıkıntı değil normal şartlarda üsttekide sıkıntı değil ama Türkiyede yaşıyoruz sapıgı manyagı bol hamileden hoşlanan haz alan sapıklar bile var paylaşmasını istemezdim
Ya normalde paylaşsa kendini bir şey olmaz da, ne bileyim yani daha doğmamış çocuğu belli etmek... Paylaşmamak gerek açık şekilde karnını, bu ayrı bir durum.
aslında mahremiyetimizi korumak gerekiyor. bu tür fotagrafların paylaşımı çokta dogru bir davranış degil. şimdilerde aile mahremiyeti diye bir şey kalmadı.
@niyetsizce çıplak resimlerinizi internette yayınlamak elbette kendi tercihiniz. saygı duyarım. sokaga çıkmakla çıplak resim yayınlama arasında nasıl bir bag kurdunuz anlamadım
çok kızarım valla ona diktatörlük yaparım interneti yasaklarım :D pc yi yasaklarım. telefonu da yasaklayabilirim. ev telefonu alırdım bir tane acil durumalrda arasın diye
Bu tarz fotoğraf çekmem, çektim diyelim sosyal medyada paylaşmam. Tanımadığım insanlarla bunu niye paylaşayım. Paylaşan paylaşsın kötü gözle bakmam ama ben paylaşmam.
Paylaşırım:) çok tatlı fotoğraflar. Annelik duygusunu yaşadığın hatıra kalacak olan ilk güzel zamanlardan. Yobazlığa gerek yok. Hiç mi göbek görmediniz.
Oha o ne demek öyle Allah aşkına niye utanç kaynağı bebek niye yapıyorsunuz sanki tek senin karın hamile kalıyor da utanç kaynağıymış mucize ya bu mucize ne demek utanç kaynağı
tamamen paylaştığı sosyal ağdaki paylaştığı insanların hanzoluğuna bağlı olarak tepki verrim herkesin göreceği şekilde bu şekilde açık fotolar paylaşmasını istemem tabi ki
Anam anlatirdi eskiden kadinlar karnini saklamak icin sekilden sekile girerlermis ayib ve utandiklarindan. Simdikiler sasmislar nasil insanlarin gozune sokacaklarini ayib bence.
Ayib denen birseyde war toplumda elini beline koyarak adamlara karnini gere gere gostere gostere dolasmak ayibti. En azindan yeleklerle kapatirlardi. Eskiden ayrida yemek yerlerdi. Babalarindan cekinerek yerlerdi. Oyleydi eski zamanlar
Buun amacı ne ben çözemedim. Bebeğini karnına bağlar çekersin bu anlaşılır. vs vs ama bu ne ya senin göbeğini görecek de ne olacak millet? Kız arkadaşlarına hava için olabilir bakın kızlar hamileyim gibisinden ama ayıp yani bide çok saçma
Hamile bırakırkende paylaşsın isterse, tabi ki paylaşamaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence doğallığı anneliği temsil ediliyor böyle bir sorunun sorulması saçma aklı olan bir erkek bunu doğal ve annelik içgüdüsüyle bağdaştırarak olgun karşılar bu çıplaklık olarak değerlendirelemez çünkü
Ben asla izin vermem ve kabul etmem namahrem olur haramdır başkası benim eşimin çıplak fotoğraflarına bakmasına müsaade etmem kıskanmayan erkek domuzudr domuzlar eşini kıskanmaz çünkü.
En İyi Cevaplar