Dün, Kerimcan Durmaz instagram hesabında cinsel içerikli bir video paylaştı sonradan fark edip silmesine rağmen hızla yayıldı. Açıklaması videonun başka birine ait olduğu videoyu avukatına gönderip o kişiden şikayetçi olacağıydı. Ama videodakinin o olduğu çok belliydi. Sizce böyle bir şeyi gündeme oturmak için yapmış olabilir mi? Sizin tepkiniz ne oldu?Kerimcan Durmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kerimcan Durmaz'ın uçakta cinsel içerikli videosuna tepkiniz nedir?
Bence herkes kendi kapısının önünü süpürsün. yaptığı ya da yapmadığını iddia ettiği şey... Kısaca yapılan, çekilen o video hayvani bir dürtü ile oluşmuştur. Yani kişi eylemi gerçekleştirirken kontrolünü kaybetmiştir. Yani bunu yapan her kim ise psikolojik tedavi görmesi gerekmektedir. Video çekerek ya da kendi organı ile oynayarak haz duymaya çalışmak bir manevi eksiklikten kaynaklanmaktadır. Tüm bilin insanlarının bu konuda sayısız araştırması ve sonucu vardır.
Lütfen bunu gizli ya da alenen yaşayan kişiler ve tanıdığı olanlar, durumu ayıplayarak basitleştirmek yerine bu hayvani dürtüyü yapan kişiye farkındalık oluşturup, tedaviye yönlendirsinler. çünkü tüm bu tip davranışlar eksiklikten kaynaklanmaktadır. bu görüntüleri görüp “sadece” ayıplamayı seçenlerin de tedavi alması gerektiği görüşündeyim. bu görüntüleri görüp “sadece” düşünce özgürlüğü diyenlerin de tedavi alması gerektiği görüşündeyim. hele hele sırf gelir kaynağı oluşturmak için fonda bir köprü ve sahil deniz kum spor ayakkabı earpods bileşenleri kullanıp güneş gözlüğü ardından bana bakan bir çift gözün samimiyetsizce yalan düşüncelerini video oluşturup bana aktaran kişinin de tedavi görmesi gerektiği görüşündeyim. sonuçta şizofreni de böbrek yetmezliği kadar doğal bir hastalık. Hatta şizofreni çok daha ciddi bir hastalık.
İzle bunu ve şunuda eklemek istiyorum o senin gibi safları kandıra bilir ben değildim başka birisi bana gönderdi diyerek sen gibilerini kandırabilir ama adaleti kandıramaz ıspatlasın ozaman videoyu ona kimin attığını
O gün uçaga bindiğinde giydiği kıyafet ve kolundaki bileklikte videodakiyle aynı onada dikkat et ⚠
Hemen sonra niye silsin diyorsun silmeyipte ne yapacak okadar kısa sürede bu kadar hapis cezası isteniyor 24 saat cesaret edebilir mi orda bırakmaya sokuk
@Duygusalız_be_aga kızım sen rahatsızmısın ben o kerimcan deilmi dedim o oldugunu biliyoruz ama hiç bir insan kendini gündemde tutmak için boyle rezil bir paylaşım yapmaz o bilmiyomu sanki bu vidyo yayildiktan sonra herkesin onu kinayacagıni böyle biseyi bile bile neden paylassin yanlislikla atmıştır
@Duygusalız_be_aga ayrıca 24 saat tutmaya cesaret edemez diyosun adamı 3 mlyn kidi takip ediyo saniyesinde yüzlerce kişi görüyo bilerek atmis olsa buna cesaret edebilirmi
@Deren_üstün bir anlık cesaret gelmiş ve atmış çünkü gündemden fazlasıyla düşmüştü nasıl ses getireceğini düşündü ve 3 saniyelik bir şrfsizlk yaparak gündeme geldi ama ne yazıkki artık onu 80.000.000 kişi şrfsiz haysiyetsiz tacizci pzevenek olarak hatırlayacak kardeşin olsa bu kadar savunmazsın sanada yazıklar olsun
@Duygusalız_be_aga okdr tacizci tecavuzcu varken hayvanlara eziyet eden öldüren varken kerimcanın şeyini niye bukadar önemsedin neleri var adam şeyini çekip atmis kendi ayıbı kendi cezası kimi ılgılar kimene?
@Deren_üstün senin baya hoşuna gitmiş olmalı onun penisini görmen ben böyle düşünürüm senin dediğinden
Şimdi sana birşey dicem ben Bu aşağılık insanın yaptığına bu kadar tepki gösteriyorsam o dediklerine düşün ne kadar daha fazla tepki gösterdiğimi anlaman lazımdı tabi o düşünce beyni varsa sende
@Deren_üstün anlaşılan her zaman gördüğün şey oldugu için durumu pekde önemsemiyorsun topun yarra senin baya hoşuna gitmiş ki avukatlığını yapıyorsun laf yetiştiremeyince boş yapma oluyor boş yapan kim belli oluyor hadi git sen kaldığın yerden devam et boş hayatına
Hayatımdan 4 dakika 17 saniye çalan pr çalışması. izlemeyin, hit yaptırmayın. Vay efendim; kimse Kerimcan Durmaz’ı takip etmemiz için zorlamamış, vay efendim kimse silah dayamamış izleyin diye!
Ben onu takip etmiyorum ama yaptığı saçmalıklar magazin programlarında boy boy gösterildi! Buna cevabın, “efendim, siz de televizyon izlemeyin” mi olacak? instagram’dan değil başka bir platformdan öğrendim olayı?
Eline telefon alan ahkam kesmeye başlıyor(ben dahil) neyse sakinim, hadi iyi geceler.
Gündem için yapmadı bence... bunlar düşük karakterli insanlar bir yerde patlak verir zaten, reddetmesi ayrı fiyasko bence teşhircilikten suçlanması lazım, toplum ahlak ve degerlerine aykırı davranarak rahatsızlık vermek..
sansasyon yaratmak amacıyla yapılmıs olabılır de sımdı 3.5 atıyordur zıra youtube, insta ve twıtter hesaplarına el konulup men edılme korkusu var. elı kulağında
En İyi Cevaplar