Evet yaparım
Hayır yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Değerlendiririm. Mesela benimde zamanında erkek arkadaşım (şu an evliyiz) insta hesabımda bazı fotoğraflarımı kaldırmamı istemişti. Hangileri diye sordum. Hatta hangisini sil diyorsan onu like yap bildirim gelsin bakayım dedim. Bazılarını sildim, uygun gördüğüm kaldı duruyor.
Peki bunu nerden biliyoruz? Durduk yere ' sevgilim istedi kaldırdım ' mi dedi?
Geçen öyle duygusal klipler vardı denk geldi. Hadise ' abi aşık olunca girince bir kalbe kimseye bskmayacsksin' diyordu. Bunu kendisi aşklarıyla çok güzel uyguluyor. Reklam uğruna ne yapacaklarını şaşırdılar
Yapmam veya yapmamam gereken şeyleri gayet iyi biliyorum ama sevgilim için değil kendim için. Ayrıca videoyu silse ne olacak? O kadar insan gördü, hala YouTube’da geziyor video.
Cevap
22Cevap
Gerekeni yapmış valla gadası
Her dediğini yapmam. Ama Hadise'nin çektiği video gibi bir videom olsaydı ve sevgilim silmemi isteseydi asla itiraz etme hakkını kendimde görmezdim. Çünkü rahatsızlık duymasına anlam verebilirdim. Bazı şeylere karşı çıkmak yerine o şeylerden ödün verebilmek, fedakârlık gösterebilmek her ilişkide olması gereken bir şey...
Hadiseyi görmeyen var mı? 15 milyon izlenmisse silse de bir önemi yok o kadar insanin aklindan nasil silecen orasıni düşun ama şu Kaana iyicene sinir oldum sen git güzelim kızı boşa Hadiseyle birlikte ol bu işin icinde bie iş olabilir hic inanmiyorum
Bu kadının fiziğini beğenmeyen bir tek ben değilimdir inşallah. Su videoda gram etkileyecek birşey göremiyorum iğrenç
Kendimi bilen bir kadınım ben, yaptığım şey yanlış değilse sırf o istiyor diye silmem açıkçası geçerli bir sebep sunmali yapam için..
İyi olmuş ama bu çocuk bu kadına nasıl tahammül edecek ilerleyen zamanlarda merakla bekliyorum.
Evet yaparım dediğini milyonlarca kişiye değil sadece sevdiği kişiye yapması gerekir insanın yoksa, sevgili olmanın ne anlamı var?
Rahatsizlik verecek bir video oldugunu dusunsem hic paylasmam. Kaldirmaya gerek gordugu bir videoyu hic yuklemese cok daha iyiydi.
Sevgilimin her dediğini yapmam bana da mantıklı gelen isteklerini yaparım ama eşime itaat ederim istemiyorsa mantıklı gelmese de yapmam
Hadise mutlu demek ki yaptığına göre, Allah mutluluğunu daim etsin. Hepimiz istiyoruz işte bir şeyleri işte.
Kaan, bu eziyeti bize daha fazla yasatmadıgın icin tesekkürler ama kıskanclıgın cok yersiz olmus, hayatımda gördügüm en seksi olmayan videoydu o..
şu videoyu atmasının debebi neymiş ki. ben de llsam kaldır derdim de şimdi bu bu videoyu milyonlarca insan izlemiş zaten kadın böyle biri hayatı böyle ona göre sevgili olsaydı
Sevgilimin her istediğini yapmam. Onu üzeceğini düşünürsem yaparım.
Hayır yapmam, bu mu seksi video? Hiçte değıl tuhaf tuhaf hareketler yapıyor
bu da millete cemkirip özgur herkes vs deyip sevgilisi icin silmesi tuhaf. bak işte sevgilin bile rahatsız olmuş
Her dediği olmaz da bu tarz buyutulcek bişi yoksa yaparım
Her dedigini yapmam ama bu tarz videolar rahatsiz edici olabilir ona tamam derdim ben olsam yapardım
Sevgili dediğin ne b*ktur, ona mı hesap vereceğim. Daha öncesinde her şeyi sere serpe paylaşan kişi, hayatına birinin girmesi ile sevgili denilen lavuk seni kısıtlıyor sen de ona boyun eğmiş oluyorsun. Neydin ne oldun?
Hadise gibi bir kadını kaldırmak zordur
Ben olsam böyle birşey demem hadiseye
Zaten cuckold biriyim hoşuma gider
Sevgilim o kadar yakışıklı olsa yaparım ( asla olamayacağına göre = yapmam😁😁)
hadiseyi neden paylaşıyorsunuz ya, avrupa görmüş kezban bu
Bu kadın bunları konserde de yapıyo ona da mı engel olacak
Adamda öyle birini sevmiş ki terbiyesizlikte son noktaya gelmiş birisi. Gerçi her kız çıplak geziyor artık terbiyesizce
Su hadisenin fizini begenen var mı harbiden yaa hicbir cekiciligi yok tipik normal bir vucut
Hadisenin üstüne kaç posta atıldı şimdi mi aklıma gelmiş puhahah
Hadisede olsan kendi dediğin olmuya hanımef3ndiler örnek alın örnek
Böyle garip video çeken biriyle neden sevgili olunur acaba ahahaha
Iç çamaşırıyla bütün abazaların bakabildigi bir videoysa ozaman silerim özel bir video olsa silmezdim
çok saçma bir süre sonra ayrılcaklar ne gerek var böyle şeylere
Merak ediyorum nerden biliyorsun sevgilisi için sildiğini
madem erkek olan benim benim dediğim olmalı kuranı kerim erkeklerin daha üstün olduğunu söylüyor
Özgürlüğüne gölgeyi hakaret sayan hadise mi yapmış bunu?
Gercek ask boyle bir sey gercek asik lldun mu mutlaka sozun gecerli oluyor
onu seviyorsam değer veriyorsam kaybetmek istemiyor isem elbette yaparım
Hayır her dediğini yapmam
Kisitlanmaktan ve yonetilmekten hiç hoşlanmam.
hayır yapmam sevgililik tasma değil
Hadiseye bak sen hsjjs
Sevdiğim zaman yapıyorum.
Öyle her şeyi yapmam.
Ne seksiliği ya rezillik diye kaldırtmıştır
Genel olarak yaparım istemezsem de yapmayabilirim
Yaparım tabiki de öl desin öliyim 😂
@myzyeveks memnun olmadığı birşey varsa veya hoşuna gitmeyen birşey istemezse tekrarlamam anlamında yani
Yaparım ama sonra ayrılırım hiç uğraşamam
İlişkinin başında daha bunlar yapmam ben
Hayır yapmak zorunda değilim.
Evet yaprim silerim hiç dusunmeksizin
Yapmam diyenlerin%90 yapar 🙂
iğrenc bir video zaten iyi yapmis
her istediğini yapmam ama iyiliğim içinse yaparım
Her dediğini yapmam. Ama çoğu dediğini yaparım 🌺
seviyorsam yapaRIM ARKADAŞIM
Seks videosu diye okudum ya la 😂
Hayır
Çünkü karşılıklı olacak