Mağaramdan yeni çıktım, evet! :D Ya herkes izliyor, ortamlarda sohbete giremiyorum. Hadi bana Survivor Nagihan Karadere kim anlatın canlarım. 😇

Mağaramdan yeni çıktım, evet! :D Ya herkes izliyor, ortamlarda sohbete giremiyorum. Hadi bana Survivor Nagihan Karadere kim anlatın canlarım. 😇
Nagihan Karadere bir sporcu ve eski Survivor yarışmacısı. Çeyrek finalden hemen önce elenmişti diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Sonlara kadar kalmıştı orası kesin.
Bunca zamandan sonra ilk defa izlemek gerçekten çok ilginç. :D
Fenerbahçe'de yetişen Nagihan Karadere, 2003'te Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazanmış. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya, 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazanmış.
2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk milli takım formasıyla gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazanmış.
2016 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı ve 5. oldu. 2018'deki Survivor All Star'da 2. oldu. 2022'deki Survivor All Star'da ise 6. olmuş.
Nagihan Karadere, 16 Şubat 1984 yılında dünyaya gelmiş. 2024 tarihi itibariyle 39 yaşında oluyor.
Nagihan Karadere, Adana'nın Kadirli ilçesinde dünyaya gelmiş. Yani kendisi Adanalı.
Nagihan Karadere Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur.
Cevap
5Cevap
testoyu köklediği zamanlar performansı çok üst düzeydi. sonra eşi aldattı sanırım ve o da tekrar kadına dönüştü
teyzecim keşke google kullanmayı öğrenseydiniz, adınızı gizlemekle en doğrusunu ypmışsınız. nasl bu ismi yazabildi google kullanamazken derdim
Survivor Nihat Altınkaya kimdir? ↗
Survivor'ı çok takip etmiyordum ama bu sene izlemek istiyorum. Survivor Bozok kimdir, hangi takımda yarışacak? ↗ ilk bakışta çıkan google kullanmayı bilmeyen mağara kaçkınları YERSEN :D :D
Sîktir et nagiyi, Taner Tarlacı zamanlarını izle
Aman boş ver valla
Erkek.
Huuuu seyret gör