Ben böyle yarışmaları çok takip etmem ama ailem bakıyor, belki de ben de bu sene izlerim diye düşündüm hem All Star iken. Survivor Bozok Gören'i tanıyor musunuz?

Ben böyle yarışmaları çok takip etmem ama ailem bakıyor, belki de ben de bu sene izlerim diye düşündüm hem All Star iken. Survivor Bozok Gören'i tanıyor musunuz?
Merhabaa :) Spor sever biri olarak Survivor All Star 2024 yarışmacıları kimlermiş, nelerle uğraşıyorlarmış bakıyorum elbette. Survivor Bozok Gören sorunuza cevap vermek istiyorum o sebeple, kendisinden genel olarak bahsedeceğim.
Bu sene Survivor All Star kadrosunda olan Kırmızı Takım'daki yarışmacı, İstanbul doğumlu Bozok Gören, eğitim hayatını Ankara , İstanbul ve Amerika'da geçirmiş bir dalgıçtır. Boyu 1.95, kilosu 90-95 civarındadır. Babası ise avukattır. 2000 yılında Neşe Erberk ajansında mankenlik yapmaya başlamıştır. 2002 yılında mankenliği bırakarak Amerika New York'ta yaşamaya başlamış, orada önce Manhattan’daki bir mekânda barmen olarak çalışmış daha sonra da Mahattan’da bir bar restoran açarak işletmesini de kendisi yapmıştır.
Mankenlik yaptıgı dönem Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle sevgili olan Survivor Bozok şimdi Amerikalı eşi Amy ile evlidir ve çiftin ayrıca Gemma Ocean adında bir kız çocuğu vardır.
5 ocak 1974 tarihi doğumlu Bozok, şu anda 49 yaşındadır.
İstanbul'da doğmasına rağmen Bozok, aslen Ankaralı'dır.
Bozok Gören, su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıçtır. Bahsettiğim gibi 2000'li yıllarda mankenlik yapmıştır. Daha sonrasında Amerika'da barmenlik ve bar işletmeciliği yaptı. Şu anda da Çeşme'de eşiyle birlikte restoran işletmektedir.
Cevap
3Cevap
KS neden boyle Survivorla doldu ücretli sponsorluğu bu kadar belli etmeyin ya
Survivor kadar boş yarışma görmedim. Amaçsız gereksiz bir program
ünlüler de yarışacak sanırım
Tanımıyorum izlememde tv izlemek saçma