büyük balık küçük balığı yer mi? bu iş her sektörde mi böyle? şaşırdım doğrusu Tilki'ye.. Bu kadar ünlü ve başarılı bir isim bile böyle engelleniyorsa.. video aşağıda. tarayıcıdan gözüküyor sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Özellikle medya sektöründe bu tarz durumlar çok yaşanıyor. En ünlü isimlerinbbile başına henüz şöhreti yakalamadan evvel böyle şeyler geliyor. Büyük balık küçük balığı yiyor maalesef. Sektörde sınanan binlerce kişiden en iyi göğüs geren kişi de sonunda savaşı kazanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eskisi kadar televizyon ekranlarını yakından takip etmiyorum. Ancak televizyon dünyası bir çok ismi ünlü etti. Örneğin beren saat türkiyenin yıldızları programı. Uğur pektaş da yine programlardan çıkma bir ünlü oyuncu oldu. Engin akyürek de. Uğurun oyunculuğu var , eyvallah. Karizmatik ve yakışıklı. Berenin de oyunculuğu ve güzelliği var , eyvallah. Artık survıvor programına millet önce ünlü , sonra oyuncu olmak için katılıyor. Amaç önce şampiyonluk , sonra şöhret , sonra da oyunculuk ya da sunuculuk. Tabii şöhret gerçekten klişe ifadeyle ya da tabiri caizse ateşten gömlek. Sektör de tutananlar oluyor , yok olup gidenler oluyor. Yok ataymış , yok semra kaynanaymış , yok popstar mehtapmış , abidinmiş falan filan. Evlenme programlarına bile önceden millet artık şöhret olmak için çıkıyordu. Örneğin pompacı hanife. caner bilmem ne. Vasıfsız şöhret olmak felakettir. Bir de ben hiperstarım diye dolanan ajdar var. Tam bir dangalak. Tam bir tahrikçi ve provokatör. Kafayı sıyırmış. Alihan iyi ki bir tokat patlattı o geri olan zekalıya. Ellerine sağlık. Aleynaya gelince bizim acurun programında şöhret oldu daha çocuk yaşlarda. Aynı vasıfsız ve koca avcısı şeyma subaşı denen ne idüğü belirsiz o kadın gibi. Aleyna sen gibi dünya starı olmak gibi. Sen kim en zeki olmak kim. Bu yaş da bu şöhrete şükret ve dua et. En önemli de haddini bil. Hayal dünyasından çok. Gerçeklere odaklan.
11 Yorumla
u
1 yılİlk dönem gerçekten de başarılı işler yapsa da son dönemler de kendini harcadı.
Sahneye çıkmaya engellemeye çalışmak eskiden beri var olan bir şey. Yeni bir şey değil. Görüyorum ki, bu durum hâlâ devam ediyor. Tepki vermekte haklı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
Aleyna Tilki yi çok fazla sevmem ama sonuçta oda senin benim gibi bir insan oda bizim gibi etden ve kemikten yaratılıyor sonuçta oda normal bir insan gibi sinirlenip küfür edebilir sırf ünlü diye özel bir insan değil ki
10 Yorumla- 1 yıl
Böyle terbiyesizleri engelleyeni tebrik etmek lazım sanatçı mı bu şimdi kötü örnek olan basit bir insan.
00 Yorumla Kız gerçekten yetenekli. Ve haklı. Ne zaman şarkı yapsa eski ve kendisinden yaşça büyük şarkıcıları örnek veriyor millet.
00 Yorumla- 1 yıl
Küçük olmasından ziyade gündemden düşürmek adına yapıldığını düşünüyorum. Kendi isimlerinin önüne geçilmesini istemiyorlar
00 Yorumla nasıl engelleniyor mesela çek klibi koy youtube a. konser tarihi falan mı vermiyorlar acaba
02 Yorumla- 1 yıl
konser yerlerinden engelleniyormuş bazı ünlüler tarafından sanırım
- 1 yıl
özlem tekin neden yok piyasada , eskiden okuyun anlarsınız
13 Yorumla- 1 yıl
İsmini ilk defa duyuyorum ve merak ettim neden yok?
- 1 yıl
@erkosununaskosu şebnem ferah için yolunu kestiler :)
Aleyna'nın son şarkıları çok berbat olduğu içinde olabilir
10 YorumlaReşit olmadan gece kulüplerinde çıkıyordu dolayısıyla yüzü çabuk eskidi yazık
00 YorumlaÜnlü olup cozutan bir tipti, hakettiyse diyecek laf yok.
00 Yorumla- 1 yıl
Bence kendini güzel ifade etmiş bilmiyorum haklı gibi
00 Yorumla - 1 yıl
Bence potansiyeli vardı belki daha iyi konumda olabilirdi ve bu konuda haklı.
00 Yorumla Meyvesini yedi yedi simdi sallamaya başladı kendi kendine yaptı
00 Yorumla- 1 yıl
Videoya bakmadım ama kim kimi engellemiş
02 Yorumla- 1 yıl
izle
- 1 yıl
Netim az bakamam söyle pls
- 1 yıl
Sondaki hareket peki sen ergen misin hala?
10 Yorumla bu kızı çok abartıyorlar yaa
10 YorumlaPara kazandı kazanacağı kadar. İyi günler
00 YorumlaMagazin konusunda 395 cevap paylaştı. İsim versin kimler engellemiş
00 Yorumla- 1 yıl
Aleyna Tilkiye küçük isimde denmez yani
00 Yorumla u
1 yılEngelleyebilirler.
00 Yorumla- 1 yıl
İçinden geleni söylemiş helal olsun :D
00 Yorumla - 1 yıl
Eh yani rekabet çok sıkı o tarafta.
00 Yorumla - 1 yıl