Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ı aldattı mı?

Bazı haberciler iddiaların bot hesaplardan yayıldığını ve asılsız olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ı aldattı mı?

Bazı haberciler iddiaların bot hesaplardan yayıldığını ve asılsız olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnanmıyorum buna, feci kıskanıyorlar onları, tahammül edemeyen hasetçiler var onların mutluluğuna, çomak sokmak istiyorlar. Kenan müthiş düşkün Sinem'e, çok seviyorum Kenan İmirzalioğlu'nu, bu haberlerin asılsız olduğu kanaatindeyim, bilhassa çocukları olduktan sonra daha bi düşkün oldu Sinem'e, ona olan sevgisi daha da bir katmerleşti kızlarından sonra, sadakat duygusu daha da bir çoğaldı, kesinlikle bu haberlerin yalan dolan olduğunu düşünüyorum.
Aşkın varlığına inancım var aşk kirlenmeyecek kadar temiz saf bir duygudur ve onu sırf insanlar kirletiyor diye aşk kirlenmiş olmuyor o yüzden benim şu zaman diliminde insanlara olan inancım yok.
Cevap
9Cevap
Hayır banane başkalarından.. onlar aldatıyor diye benim aşka niye inancım sarsılsın sanki onların ki gerçek aşk da...
Erkekler olarak elimizde koz da kalmadı ah be kenan abi ne yaptın sen 🤦♂️
Son kale kıvanç tatlıtuğ diyorum.
Aşk'a inancın niye sarsılsın? İmirzalıoğlu Peygamber mi?
İnsanın karakterinde varsa yapar.
Kimle aldatmış... ama dürüst olayım mi bekliyordum
@jwjwk Ya yarışmada falan bazı yarışmacılara davranışları beni tedirgin ediyordu zaten... ondan beklerim
Bir şeyin sarsılması için öncelikle var olmadı gerek
Haberin kesin doğruluğunu görmeden yorum yapamam. Ki yorumlanacak bir tarafı da yoktur bence
İnanmam bunun olduğuna.
Boş insanların uydurduğu para kazanmak için yaptıkları haber diyorum.
erkeklerin aşıkken de aldatma özellikleri var. kenan abim o sayılı alfalardan
kimse kimsenin malı değil
arkadaş
çok fazla bu konu işleniyor
kadınalr sanıyor ki erkek ömür boyu sevecek
böyle bir ddünya yok
Ünlüler yapar aldatirbizim saf halk dedikodusunu yapar 😃
Kimle aldatmış acaba?
Ben artık hiç birşeye inanmıyorum
Hiçbir zaman inanmadık ki
Kenan yapmaz dedikodudur.
Aşka inancım kalmamıştı zaten ki
Yalandır yapamaz bunu 😿
Bak iste buna inanmam iftiradır
Herkes aldatıyo intihwt edicem artık
Aldatmak insanin fıtratında var hemen hemen herkes aldatır sende dahil
Ben aldatmıyorum ve insan fıtratında falan da yok suçunuzu kapatmak için uydurmayın
Başka erkeği arzulamak aldatma olmuyor mu çoğu kız sevgilisi olduğu halde başka erkekleri arzuluyor
Niye aldatır oda erkek bunlara güven olmaz
Sanmam Adam bagli kadina
Aman banane
Erkeklere güvenmiyorum 😂
Bir sürü adamın altına yatarken aklın neredeydi aklın bakireliğini kaybedip terk edilince mi yerine geldi?
Firat ve Ceyda ayrilirsa daha da inanmam
Bize be
Kenanım yapmaz
Beni o kadar şaşırtmadı ki
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?