SEVGİLİM MÜSLÜMAN DEĞİL VE AİLEM MUHAFAZAKAR?

Merhaba ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 22 yaşında ve Müslüman değiliz. 2 yıllık bir ilişkimiz var ve bazı olaylardan dolayı ailemle tanışmayı çok istiyor inada bindirdi. çünkü kız kardeşim erkek arkadaşını muhafazakar ailemle erken tanıştırdı ve şu an ailemle araları çok samimi aileler tanıştı 2 sene sonra evlenicekler. bizim ailenin kafa yapısı tanışma olayından sonra evlilik kafası ve ben evlilik için hazır değilim ve maddi açıdan da imkanım olmadığını düşündüğüm için, aynı zamanda tanıştırmak için de erken olduğunu düşündüğüm için ailemle erkek arkadaşımı tanıştırmak istemiyorum. o bu konuda hırs yaptı ve artık kalp kırmaya başladı. kendisinin yok sayıldığını önemsenmediğini düşünüyor. halbuki ilişkimiz sorunsuz çok güzel gidiyor. kız kardeşimin sevgilisinin ailesi ve ailem ne zaman plan yapsa bu konudan kavga ediyoruz. son tartışmada bana ailenle tanışma hevesim gittikçe düşüyor dedi ve tanıştığımda onlara kendimi sevdirmeye çalışmayacağım, ilk tanışmada dinsiz olduğumu söylerim dedi. benim için aile çok ön planda ve o bunu biliyor. dindar taklidi yapmasını istemek çok bencilce biliyorum ama ben aileme bu hayal kırıklığını yaşatamam. elinden geldiğince din konusunu açmamasını ve yalandan da olsa müslümanmış gibi davranmasını istiyorum. güvenimi çok kırdı. ben onun ailesi için hareketlerime çok dikkat ediyorum kendimi sevdirmeye çalışıyorum. bu sözlerinden sonra onu ailemle tanıştırmak istemiyorum. ailem beni çok sever 4 yıldır Müslüman gibi yaşıyorum. dinsiz olduğumu söylesem kahrolurlar. o bildiğiniz dinci geri kafalı yobazlardan değiller çok anlayışlılar ama üzüntüden kahrolurlar ben onlara bunu yaşatmamak için hayatımı kısıtlı yaşıyorum. ve erkek arkadaşım bunu biliyor ama yine de o cümleleri kurdu. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum onu çok seviyorum ama evlenmeden önce gerçek düşüncelerini görmüş mü oldum yoksa sinirden mi söyledi nasıl anlayacağım
SEVGİLİM MÜSLÜMAN DEĞİL VE AİLEM MUHAFAZAKAR?