Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. İstanbul merkezli altı ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polat çifti ve 17 şüpheli gözaltına alınmış. Magazin programlarında altın tozlu kahve içerek, gösterişli hayatını sürekli paylaşmasının bu durum ile ilgisi var mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHelal paraları olduğunu Allah var düşünmedim. Babasından sonra batmışlar borç harç vs. Sonra dayısı destek olmuş sözde. Ama bi gün olsun dayısınla ilgili tek bir kare fotoğraf paylaşmadı. Bu çok şüpheliydi bence.
Madem destek olan dayın var madem görüşüyon hala madem senin elinden tuttu insan tek bi kare fotoğrafını paylaşmaz mı gurur duymaz mı?
Günde 40-50 tane story atıyorsun bari storyinde paylaş öne çıkanlarda değil mi?
Taha Duymaz için takip etmiştim çünkü bi tek o önemsemişti ama bence Taha yı da prim olarak kullandı.
Aşırı görgüsüzler ve aşırı iğrençler. Adaleti yanıltmasınlar adalette gereğini yapsın.04 Yorumla- +1 yıl
Bende düşünmedim çünkü kadının 50 den fazla şubesi var ki böyle düşünmek normal ve daha bir çok yerde satışı fabrikası ve herşeyi var yani şok oldum ben inan bana bende hiç düşmedim hatta alladığı videoların altına yapmayın kadın resmen kendini parçalayor böyle söylemeyin dedim resmen savundum ya kadını yazık gerçekten bize ülkemize yazık gerçekten insanlar hayatını özendi özenmeside normal ki yani haksızmıyım ülkenin zenfileri bile uçak kiralıyor satın alamıyor ki?
- +1 yıl
Taha'nın prim olduğunu battaniyesini paylaşıp sonrasında hiçbir şey paylaşmamasından anladım ben. Sonra vefatını paylaştı halktan tepki alınca yargılamayın benden başka önemseyen mi vardı falan diyip Taha'nın ailesine laf giydirmeye başladı. Ben o zaman Taha'nın hesabına ablasının girdiğini sanmıyorum. İlgileniyo gözüktürmek için kendi totosunu kollayan köpeklerinden biriydi. Hesap hackleyip girmek çok basit yani... Ki zaten baz istasyonunda sıkıntı vardı orada çoğu yerde çekmiyordu bile telefon. Spikerler muhabirler güçlükle yayın yapıyordu. Keriz silkelediler işte...
- +1 yıl
Arkadaşlar fabrika felan yok araş tırın ve ticaret bakanlıgına girin bakın fabrika değil depo ve fabrika gibi gösterildi daha bir çok şey var ve toplum olarak bizler bilinçsiz hareket etmekteyiz. İki youtube da ünlü takip etti trend yolda önerildi diye insanlar alıyorlar ama merdiven altında bile karısım yapıp paketleyip üzerine etiket yapıştırılıp ve gerçekten fabrikasyon muş gibi satışını… [+] @Burakcihane
- +1 yıl
Arkadaşlar fabrika felan yok araş tırın ve ticaret bakanlıgına girin bakın fabrika değil depo ve fabrika gibi gösterildi daha bir çok şey var ve toplum olarak bizler bilinçsiz hareket etmekteyiz. İki youtube da ünlü takip etti trend yolda önerildi diye insanlar alıyorlar ama merdiven altında bile karısım yapıp paketleyip üzerine etiket yapıştırılıp ve gerçekten fabrikasyon muş gibi satışını yapan çok firma var ve bunlara bakanlıkların el atması gerek.. Türkiye de bu işlerden haksız kazanç yapan ünlenen çok firma çok şahıs var. en azından ticaret bakanlıgı vs. Hangi bakanlık ise kagıt üzerinde onay vermemeli yetkinliği olan kişilerin satış yapması yasaklanmalı dilan Polat vs kimler kimler sadece reklam işe kazanç sağlıyor.. @befoderler
En İyi Cevaplar
+1 yılKim yaparsa yapsın bu kadar milyon giriş yapıpta vergisini az ödüyor ise enin de sonunda zaten acıga çıkar gösterişten dolayı da halk kin kustu ve bu süreci kendileri daha çok hızlandırdı ve olması gereken süreçti eninde sonunda zaten yakalanacaklardı..
00 Yorumla
+1 yılGösterişli hayat mı bunların sorunu? Adamlar muhtemelen uyuşturucu parası aklıyordular, bu yönde iddialar var, bir de bunu görgüsüzce afişe ettiler sadece.
Ulan hiç Breaking Bad de mi izlemediniz? Adam ne taklalar atıyordu kimsenin dikkatini çekmemek için, bu şerefsizliği yapmaları aynı, bunun hiçbir sonucunun olmayacağını düşünmeleri aynı
Gerçi arakalarında Sülüman Soylu'nun olduğuna güvenmiş de olabilirler de Soylu da yok şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
Onun kesin parmağı var bu konu hakkında bence durup dururken kadın çıkıp demez yani Süleyman soylu teşekürler diye.
Ülkenin durumunu düşününce her açıdan problem. Zaten bir tarafta kuru ekmek bulamayan kesim var, diğer yanda şatafattan taviz vermeyen. Hal böyle olunca bir yerde patlarsın. İşin içinde anormal paralar olup, arka planı kirli olacağı üç aşağı beş yukarı bilindiğinden. Allah şaşırtır adamı böyle...
08 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş onlar? Kurunekmek bulamayanlar?
- +1 yıl
@mertbarlasqq Ben Sultanbeyli'nde sabah taze ekmek alamadığı için ucuzundan dünün bayat ekmeklerini fırından isteyen tipler görüyorum.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Suriyeli göçmenlerdir
- +1 yıl
@mertbarlasqq Ya bi ziktirgit
Senden iyi ayırt ederim Suriyeli göçmeni mk malı seni - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok beyni olmayan küfür eder.
- +1 yıl
@mertbarlasqq KÜfür etmeyen beyinsizdir
Seni görünce herkes söver
Ne yani, insan muamelesi mi bekliyorsun? - +1 yıl
Evet insan muamelesi bekliyor kıyamam
- +1 yıl
Ya sen bu cümleleri utanmadan ve rahatlıkla nasıl söylüyosunya neyin yok ki yemin ederim tüylerim diken diken oldu yani düşünün söylemicem şeyler söyledim insansın saygım sonsuz ama lütfen böyle şeylere yorum yapma be kardeşim ricam ediyorum bazı insanlar sizin yüzünden kendi ülkesini hırsızlık ve bir çok şey yapıyor ai rahatsınız.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
94Cevap
- Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşanmamalı tabi ki de... neden tutuklandılar çok araştırmadım bilgim yok ama bu kadar lüks yaşantılarını reklam yapmalarını doğru bulmadım
10 Yorumla - Magazin konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gösterisi seviyor gadası. Kimlere mesaj verilmek isteniyor ki
10 Yorumla
+1 yılTanımam etmem ama halk olarak seviyoruz bu tip insanları takip ederek prim vermeyi devlet delil olmadıkça hareket etmez mutlaka bir pisliği vardır bu kadar paran var ve içeri giriyorsan avukatlarında çaresiz kalmış demektir. Herkes hakettiğini yaşar. Olaya nerden bakarsam bakayım elinde kalıyor bu hanım kızımızın ülke ekonomik sıkıntı içinde ve insanlar gergin!! Harcama yaparken her şeyi hesap eden%70 gibi bir çoğunluk karşısına gösteriş ile çıkarken utanır bir insan, kazan ye kimse bir şey demiyorum ama bunu gözlere de sokarken biraz haya et neyse umarım bu herkese ders olur diyeceğim ama bizim bu şakşakçı tayfası varken daha çok altın semer takar bunun gibi eşekler...
31 Yorumla
+1 yılYani bu insanları zaten normal bir kişilikler olmadığını az çok tahmin edebiliyoruz yani bir anda Bir insan bu kadar zengin olması normal bir şey değil Bir de alın teri diyorlar bilmem ne diyorlar ben böyle olmadığını kesinlikle inanıyorum da, ülkede bunlar gibi kaç tane var bunlar görünen sadece belki de birileriyle anlaşamadılar en sonunda ihbar edildiler yani işin detayını bilmiyoruz sadece medya üzerine bu kadar gittiği için bu kadar gündemde kaldılar belki birkaç ay sonra gizli gizli tahliye
olabilirler00 YorumlaDurum ile bir alakası yok. Günde 750 bin TL harcıyorum dersen, devlet bunu araştırır. Harcanan para ile ödenen vergi orantısızsa, kaynak sorgulanır. Gördüğünüz üzere de kara para aklanmış. Sadece akıllı olsalardı, belki de para aklamaları belli olmazdı. Nasılsa uyumuş devlet bunca yıl.
47 Yorumla- +1 yıl
@FATMANURİ bakalım :D
- +1 yıl
Devlet hep ayakta uyuyor ki insanlar bunu fırsat bulutolar zaten
+1 yılbazılarını sinir etmek için içiyorum bu altınlı kahveyi yoksa bir tadı yok diyerek kibrin vücuttan dile dökülmüş hali gibiydi 😂 iyi oldu
ee ne demiş hz. mevlana ; Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul azmadıkça...
50 YorumlaGözaltına alındıysa hayatını göz önünde yaşamakla alakası yoktur. Öyle "hakkınızda bir şey duyduk, siz çok para saçıyorsunuz" gibi saçma ve öznel şeylere bakmazlar. Bir delil bulunmuştur. Sorgulayacak delil yoksa avukatları öyle bir korur ki diyeceğim o ki DELİL KANIT..
11 Yorumla- +1 yıl
Muhammed Yakut patlattı zaten onları
+1 yılİnsan özel hayatını göz önünde bulundurursa yaşadığı her şey göz önünde olur ileriyi düşünmek insanın hayatında şart olan bir şeydir fakat bu insanlar zamanında bunu yapmadığı için şu an bunu yaşamaları normal insanlar zaten düşeni Genelde el değilde dil uzatırlar bu sebepten dolayı normal bulunabilir
00 Yorumla
+1 yılKomik olan da bu ya. Madem ilegal işler yapıyorsunuz, neden bu kadar göz önünde yapıyorsunuz? Yaparsanız böyle olur işte. Düne kadar Dilan'ı takip eden biriydim ancak işler bu raddeye gelir gelmez takipten çıktım. Durum sevimsizleşti...
11 Yorumla- +1 yıl
Sal@qlık:)
+1 yılKara para akladiysalar çeksinler cezasını. Ama ben şuna ayar oluyorum millet ne kadar içerlemiş bunların hayatına keyiften havalara uçtular çok kıskanç bir milletiz işimiz gücümüz hasetlik
20 YorumlaSosyal medya da gösteriş yaptıkları için değil.
Sosyal medya Dilan Polat dan Daha lüx hayat sergileyen ler var. Onları ele veren Şirketlerinin hali hazır da Gözaltına alınmış olması ve iş yaptıkları insan ları dolandırmaları oldu00 Yorumla
+1 yılSessiz sedasız zenginliklerinin tadını çıkarsalardı aslında şimdi paralarına para katıyor olacaklardı. Her şeyi göz önünde yaşadıkları için her şey bitti onlar için. Çocukları için üzülüyorum bi tek. Yapacak bir şey yok, adalet yerini bulur umarım.
00 Yorumla
+1 yılKaçakçılık... Ülkede kara para işleri çok kolay dönüyor bu bukadar kolay olmamalı demekki düzende bir sıkıntı var ki insanlae bu kadar kolay bu işlere giriyor
13 Yorumla- +1 yıl
@umursamıyorumartık rojda iyi kızdır sjkdks
- +1 yıl
JHGVCFXVKJHBVCKJHGVFCHJKL nefret ediyodum ya ben su kadından görgüsüz
Hayatları gösterişli miydi bilmem, ama vurgun yapılan paralar muhtemelen bizim paralarimizdi
O yüzden içeride uzun seneler kalmalarını dikrrim ordan selfie atıp takilabilirler00 Yorumla
+1 yılGöz önünde yaşıyor olması foyasını ortaya çıkardığı için iyi yapmış diye düşünüyorum. Devletin vergilerini ödememek için yapmadıkları halt kalmıyor ama bir de yüzsüz gibi hava atıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılyaptığı şeyler kurallara uysaydı gösteriş yüzünden göz altına alınmazdı sonuçta. paran varsa ve bunu resmi olarak kazanıyorsan yap gösterişini. bunlarınki "görmemişlik"ten
01 Yorumla- +1 yıl
Ki üleknin ileri gelenleri bile onların mal varlığı kadar zengin değil yani en zengin insanın bile mal varlığını kontrol etmişler yani şok oldum ben tekrar tekrar tekrar kontrol etmeseler zaten şüphelenmezler ki 7 ferari kimde var.
Bir yerde patlak verir işte, iyi olmus
30 Yorumla
+1 yılEngin bana temiz don allll odpsksjhs Dilan ablamız görgüsüzlüğü ile bir çeteyi çökertti helal olsun diyorum ve beter olsunlar.😂
10 Yorumla
+1 yılGösterişli hayatla veya gösterişsiz... Eski bir düşünür şunu demiş...
Su testisi su yolunda kırılır? Demişşşş10 YorumlaNasıl bir enerci nasıl bir sinerci oluyor oluyor haterlarım alerji umrumda mı? Değil hiç Allah'ın lütfu bana bu bitmeyen enerci. Hoppidi guppidi langıdılanlan enerciiii
00 YorumlaGösterişli gösterişsiz farketmez mahremiyet diye bişey vardır. Ulu orta paylaşmanın mantığını hiç anlamış değilim.
10 Yorumla
+1 yılHakkıyla zengin olanlar da böyle gösteriş durumu olmuyor bu sonradan görmelere has bi özellik.
10 Yorumlahic uzulmuyorum dilanin kendi etti kendi buldu. bu kadsr goze sokmasaydi hala kara para aklamaya devam ediyo olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de bir kaç tane değil, birkaç yüz değil, binlerce, onbinlerce belki yüz binlerce hırsız var. Ama bunların yaptığı mallık. Madem çalışıyon, diğerleri gibi sessizce yaşasana yaşayacağını...
00 Yorumla- Magazin konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarına sıktılar
66 Yorumla- +1 yıl
@darrr10 Gösterişi seven bir milletiz ondan kaynaklı sanırım
- +1 yıl
@darrr10 Ünlü düşünürümüz Lady Gaga'ya selam olsun :)
- +1 yıl
@darrr10 Bende severim
+1 yılCahil insanların yapacağı bir şey olmayınca böyle altı boş şuursuz kişilerle kendilerini meşgul etmesi gerçekten kötü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sonradan görme olunca birilerine kendini göstermek , ispat etme isteği oluyor.
Bu da böyle bir şey.00 Yorumla
+1 yılDilan Polat : Alo Engin Paralarımız Arabalarimiz Evimiz İş Yerlerimiz Gidiyor...
Engin Polat : Yenisini Alırız Aşkımmm YENİLERİNİ Alırız 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılMesele gösterişli hayat yaşama meselesi değil, anlık zenginleşmenin hesabının verilmesi gerekir.
00 YorumlaÇeteyi story ata ata çökertti. Halime şükürler olsun, zengin olup rezil olacağıma gururumla yaşarım.
00 Yorumla
+1 yılGösteriş yüzünden değil, kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi ağır suçlar yüzünden göz altına alındılar.
00 YorumlaBıktık bunlardan hergün tv de nette. Ne yaptıkları da belli değil. Kara para aklama ama para nereden geldi.
01 Yorumla
+1 yılSu testisi su yolunda kırılır. Gücü adam gibi kullansalarmış anca gösterişle böyle olur işte. Garibanın Hakkı çıkmış..
00 Yorumla
+1 yılaklıma takılan soru şu böyle şaibeleriniz varsa neden bu kadar gösteriş.. ya da amaçları başkamı.. işin içinde başka bir şey var
00 Yorumla
+1 yılHırsın ve nefsin yenilgisi işte.. bu ve bunlar gibi sonradan görmelere acıyıp merhamet edenin vicdanını bir sorgulaması lazım zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuklarını düşünmediler. Anne babanın sicili böylesine bozuldu onların gelecekte meslek hayatına geçişleri de zor olacak. Eğer gerçekten suçlularsa umarım hak ettikleri şekilde yargılanırlar. Ama çocuklara yazık…
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ya onalrı hayatı için kesin birşeyler yapardım en azında biraz garantiye almaya çalışırdım o masumların suçu ne ki.
Bunlar her yediği poku milletin gözüne sokmasaydı bizim adalet sistemi denen mekanizma 100 yıl boyunca bulamazdı, aslen bulurdu da dokunmazdı iş birilerinin çıkarını bozulmasın diye bunca zaman görmezden gelindi zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu gören insanlar da kendi hayatlarını kıyaslayıp maddi ya da manevi olarak üzülüyorlar. O yüzden empati yaparak abartılı gösteriş yaşanmamalı. Bu arada olan çocuklarınada oldu
10 Yorumla
+1 yılBirinin tavuğuna kışt demiştir. Yoksa gösterişli hayatını Dilan gibi yaşayan çok kişi var. Olay
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünmüyorum o bunun farkında değildi bence kendini bir şey sandı ayrıca piskolojisi bozuk Muş yoksa neden bu kadar milletin içine çıkarıp gözünün içiçerisne içerisine soksun ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıltiplerine bakınca nası biri oldukları ortaya çıkıyor tipleri görünce kocası ile bunlarda bişi olduğunu anladım şaşırmadım hiç çıkacağını da biliyordum
10 Yorumla
+1 yılAltından çöp kovası kullanmanın sonucu bu işte. İyiki bizimki naylon☺️
11 Yorumla- +1 yıl
😉👍👍👍
+1 yılŞu olaya on bir kelimeden fazla yorum yazanın zekasında problem vardır
10 Yorumla
+1 yılBunların tutuklanması ölmesi ya da nefes alması benim hayatımı değiştirmicek
10 Yorumla
+1 yılDilan hem kendisini hem ailesini yaktı. Bence mala çökme isteyen bürokrasinden birileri var
10 Yorumla
+1 yılBunlarda harbi sâlak. Günlerdir tutuklanacaklari belliydi hala bu ülkedeler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdnan Oktar da böyle pervasız tavırlar sergiliyordu. Aykırı işlerle gündem oluyorsan tetikte olacaksın. Devlet üstüne çökmek için delil biriktiriyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar devlet yıkar diyorlardı ya o kadar doğruymuş ki 😊 bu olayla para aklama yapanlar patladı
00 YorumlaDeli işte git adam gibi vergini vs ver kaçma devlet böyle öper
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de artık ahlâk, görgü ve nezaket para etmiyor, ahlaksızlık, görgüsüzlük ve ayılık para ediyor. Bunlar da vücuda gelmiş hali, inşallah içerden çıkamazlar.
00 Yorumla
+1 yılBir kadinin görgüsüzlügü koca çeteyi çökertti bence iyi oldu .
00 YorumlaMagazin konusunda 358 cevap paylaştı. gunah kecisi sececeklerine herkese uygulasinlar bunu. ozellikle siyasi kimliklere.
00 YorumlaÜn bir sihirdir bir gün hepiniz sahip olabilirsiniz. / Lady Gaga
00 YorumlaGöz önünde yaşadığı iyi oldu, yoksa çevirdikleri dolapların fark edilmesi pek mümkün olmayabilirdi.
00 Yorumla
+1 yılSonunda ya o kadar sevindim ki. Bide benim çevremde bunlar için üzülenler var 🙇🏻♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar fabrika felan yok araş tırın ve ticaret bakanlıgına girin bakın fabrika değil depo ve fabrika gibi gösterildi daha bir çok şey var ve toplum olarak bizler bilinçsiz hareket etmekteyiz. İki youtube da ünlü takip etti trend yolda önerildi diye insanlar alıyorlar ama merdiven altında bile karısım yapıp paketleyip üzerine etiket yapıştırılıp ve gerçekten fabrikasyon muş gibi satışını yapan çok firma var ve bunlara bakanlıkların el atması gerek.. Türkiye de bu işlerden haksız kazanç yapan ünlenen çok firma çok şahıs var. en azından ticaret bakanlıgı vs. Hangi bakanlık ise kagıt üzerinde onay vermemeli yetkinliği olan kişilerin satış yapması yasaklanmalı dilan Polat vs kimler kimler sadece reklam işe kazanç sağlıyor.. @befoderler
- +1 yıl
Yanlış yere yorum yapmısım üzgünüm
Gizli Üye(18-24)+1 yılZenginsen git kendi hayatını özel olarak yaşa niye millete gösteriş yapıyorsun anlamıyorum ki beter olsunlar Allah bu parayı yanlış kişilerden almayı nasip eder inşallah
00 YorumlaDilan Polat bundan sonra "Engin bana bana ceza ev al!" der.
00 YorumlaBirisi yazmış tek bi kadının görgüsüzlüğü bütün karteli çökertti diye, yalanda değil 😂
00 YorumlaParan varsa otur ye iş kur yatırım yap vs. genel olarak söylüyorum gösteriş yapmak nedir yani.
01 Yorumla
+1 yılYemin ederim bu kadın kendi kendine nazar değdirdi hahah
00 Yorumla
+1 yılgosterisli hayatlarini istedikleri gibi yasasinlar :)
ama dogru kazancla hirsizlikla degil03 Yorumla- +1 yıl
@aylemmm tesekkur ederim siz nasilsiniz :)
- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem