AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Bir de bunlara para yatiran seven beyinsizler vardi
Demek ki önceki içişleri bakanı bunları koruyup kolluyormuş
valla kanka bu zamanda her şey oluyor acaba gerçek mi yalan mı
Ne istiyorlar bu adamdan ya o zaman tüm fenomenler influenceur leri de tutuklayın
@ganjharuki yahu kadın çalışmış ayrıca inslara yardım ediyor o zaman seda sayan da yakalasinlar ve tüm diğer influencerlar
@ganjharuki influencer demedim. Kara para aklayan çok ünlü kişi diyorum sana. Bunlar zayıf kesim güçleri yetiyor kolaysa seda sayana tutuklasinlar kadın sağlıksız ürün tanıtımı yapıp para kazanmaya çalıştı.
Kimseyi takip etmiyorum kendin çalıp oynama adamı hasta etme
@ganjharuki boş olan senin örümcek beynin
Üstün zeka
Türkiye'de yaşayıp zengin olan hatta geliri olanlar var hamgimizin uçağı 7 tane ferarisi var
Sonradan görme olmanın sonuçları. Görgüsüzlük yaparak koskoca çeteyi çökerttiler.
Başka olanlar da var tek bu yazdığın nedenler değil
Vergiyi usulüne uygun vermeyen vergi kaçıranlara açmamak gerekir
Ne kadar çok dikkat çekilerse o kadar çok düşman olur.
gösterişli yaşamak illegal değil. paranın nereden geldiğine bağlı
Sonradan görme , görgüsüz kadin Enginin hayatini karartti 😁😁 beter olsunlar
Sinerciiii asdfhjasdf yakında çıkarlar hrr şey aynı olur üstüne bide "o zaman ne zorluklar yaşadık su akacak paramız bile yoktu" denir.
Bunlardan daha fena kara para aklayan böylece ultra zengin olan aileler var bu ülkede. Ama sosyal medyadan paylaşmadıkları için göze batmıyorlar halk bilmiyor ve tutuklanmadan o gösterişli hayatlarına devam ediyorlar.
😴😴😏😏😏😏
Her yükselişin bir inişi de var diye boşuna dememişler
Bu yüzden birşeyler yaşayacaksan birilerinin gözüne sokacak gibi yaşamaya gerek yok Kendi halinde yaşamayı bilmelisin
Kolay kazanılan para ego ve kibir getirir. Daha önce yasayamadiklari şeyleri millet beni değerli görsün diye. Gösteriş yaparlar. Dilan polatin yaptigida bu. Tabi para kaynağı farklı olunca da gereken yapildi.
Kesinlikle katılıyorum
Ben bu çifti son günlerde yapılan opersyonlarla tanıdım ondan önce kim olduklarını ne iş yaptıklarını bile bilmiyodum. Gündem olunca karşıma kısa videoları çıkıyodu o videolar bile nefret etmemi sağladı. Beter olsunlar.
Ya yeter nereye gitsem bunlar.. bu kadar gündemi meşgul ediyorlar Gazze'de çocuklar ölüyor sonra bunlar çıkıyor gündem değişiyor l
Kayınpederinin evine gitmiş polisler bahçeyi kazarak delil aramışlar baya örgüt üyesi bunlar.
Gündem olmasa normal devam ederlerdi. Umarım kalırlar orada.
Geryzekalılar o kadar milletin gözüne soktular ki böyle olması normal. İyi olmuş beter olsunlar
Parayı nerden buldukları önemli. Konu paralarının olması değil
nerden geldigi belli paranin gogusuzlerde aldigi sekil
Kadın görgüsüzlügü ile koca serveti telef etti mk enginin yerinde olsam bosarim o salgi , kara para aklamissin hayali ihracat yapmışsın , sen tut karının malligi yüzünden yakaln
O kadar yardım yaptılar belki onlar bile yalan ama para bu kadar insanın gözüne sokulmaz insanın mal varlığının çok olması
🫶🫣
bence ihbar falan vardır. yoksa böyleler cok var
Traji komik ülke.
Baştakilerde yiyor ama ses yok kimseden.
Bunu herkes biliyor birkere paşta olan manipülasyoncu ki doğru söylediğin. Balık baştan kokar derler.
Müebbeti hakediyorlar. Onlar ve onlar gibi bir sürü instagram fenomeni.
Fazla hava atmanın bedeli budur be Dilan her neyse gerçi siz hapis veya zindanda fazla kalmazsınız adamlarınız vardır neyse hakkında hayırlısı
biz burdayız diye bagırdılar resmen din sömürüsü yaptılar vatan demagojisi yaptılar fakir edebiyatı da yaptılar yolun sonu artık
Bizim millette bunlara Reyting rekorları kırdı
Ünlüler de zengin ama milletin gözüne sokmuyor görgü meselesi
Engin bana hapishane al😂😂😂
Para insanı bozar bu da kanıtı, tabi ki de içinde istisnalar vardır
Bence yaşanmamalı.. iyi de kötü de nazar değiyor.. bu kadar biraz fazla.
Ne olduysa kendileri yaptılar giz önüne bu kadar sokmasaydi normal devam ediyorlardı
Haydan gelen huya gitti görgüsüzler belliydi bir şeyler olduğu eninde sonunda ortaya çıkar çıktıda
Kendi topuklarına sıktılar, eğer bu kadar gösteriş yapmasalardı kesinlikle yakalanmazlardı
keşke onlara calissaydim biraz birikimim olurdu ailemin evid eolurdu of fof
Vallahi bende buna benzer düşünceler hissetmedim değilim en azından hayatımı azda olsa kurtarırım çünkü çalışanların suçu yok.
böyle adamları nasıl buluruz bizide bünyesine alsınlar
O zaman sizde o tutuklular arasında olcaktınız ama
olsun bu kaç yıl insan gibi yaşamış olurdum hiç değilse ve eminim kısa sürede cikarlar arkaları sağlam paraları var
Ki çalışanların suçu yoktur ki be ama onlar bu işin içideyse haklısın tabi tabikide istemezdim ama bunu farkında bile olmayan zavallı insanlarda vardır ki sonlar bir şekilde suçlanmamıştır ama korkusu bile yeter ya.
ben korkmam o yönden insan gibi yaşadığım. icin yeterdi bana belki kıyıda köşede parada saklardim bankada para tutmam ben 3 5 dairem bana kalırdı başkasının üstüne yapardım 🤣 kimsede bulamazdi
Helal Gökhan sana be knk aynı şekilde çoçuklarımıda garanti altına alırdım sülaleden olmayan birinede bunu söylerdim ama busefer daha fazla ortalık karışırdı be knk
benim acil bu işleri yapan biriyle tanışmam lazım beni alıp götürsün bu sefillikten kurtulmamız lazım bu hukemetin bize verdiği sadakadan ülkeyi yonetemiyolar zaten 11402tl maaş verip 20 bin TL kiramı ödenir yeter bunaldik %52 olamsaydi hayat daha güzel olabilirdi
Yahu evdeki çalışanları yatılıydı ve çoğu saftirikti onun neden? Daha süpürge çalıştırmayı, kullandıkları makinenin programlarını bilmiyorlardı. Dilan Polat ta işte bunlara emanet ediyorum kendimi diyip gülüyordu. İnsan çalışanlarına ne kadar iyi çalışırsa ona bunu prim olarak yansıtır. Ben onlarda gördüm "Aaaayyyy Sude bu ay çok iyi çalıştın gel kızım" diyip altın pırlanta vs taktığını. Bu ne demek? Bildiğin sus payıydı işte... "Engiiiiiiinnn kartı aktif et ayın elamanlarına hediye alıcam" tamam al aqqq da niye bunu milletin başına kakar gibi yapıyorsun? Kemal Sunal'dan değilse
"Mıçarım öyle gelen paraya..."
bana 2 ev alsa yeterdi 1 tanede olur
Ben de aynıtom be kardeş yazık ama bize emekler verdim yetmedi okudum yetmedi çalıyorum hala yine yetmedi ha okadar trilyondolar da olmak istemiyorum yani kensi işimi yapıyım bir tanecik işletmem olsun az ya da çok kazabiliyim yeter Allah'a şükürler olsun daha hiç bir şey istemem maddi olarak ama bu devlet insanı hirsizlığa kaçakçılığa ve birçok suça sürklüyor kardeşim ve budurum sahada fazla artıcak ve bu çok kötü
Kızım malmisin bunu gibi kaç tane var gözönünde yasamayan
Nerden biliyorsun
popondan
Ayıp ettin
Ayıp yatkta olur
O ne demek ki
Cinsellik yaşadın mi
Aaaa sanane bundan sorulur mu hiç
Nereden sorulursa oraya gecelim
🤦♀️
Hadiii
Görgüsüzlüğün cezasını çekti her şeyi story ata ata koca şirketi çökertti kadın helal dlcxkzllxncdm
Valahi sesli güldüm hahah
Öyle ama dimi 😂
Evet kadın günde 10 tane story Ata Ata Ata bütün şekeri çökertmeyi başardı yani hhhhhhjhhhhhhhhh
Bak tekrar2 gelipögülsüm5 yani cümlen beni ve söyleyişmtarzın resmen beni yerindibine soktu be kızım ileşim altıma.
İngilizce mi yazdın naptın üç kere okudum adam akıllı bi cümle ortaya çıkmadı
Nedense bilmiyorum gülmektwn yazamadım heralde şimdi düzgün yazıcak story Ata Ata kısmında hergeldiği de güldüm hala da gülüyorum 😆😆😆😆😆
Doğrusu bu ama
Doğru olduğunu biliyorum ama garip geliyor canım story Ata Ata koca şirketinde çökertti hemde Instagram hesabından hahahaha
Eee akılsız başın cezasını ayaklar çekerdi normalde bunların kendileri çekti
canım kadın engin bana şunu al engina bana bunu al diye diye en sonunda bekasını verdi birde çoçukları heangi ferariye bineceğini. şaşırıyordu oyüzden çok gülüyorum çünkü herkaresi izledim yani Instagram hesabından nasıl yaptı kendini bu canım bilmiyorum hala gül gül gül duramıyorum her aklıma geldiğinde engin bana uçak al dediği aklıma geliyor en son engin bana hapishane al demeden gitti kadın hahahah😂😂😂😂😂😂😂
Aşimdide Engin bana klimalı hapishane alll der
Yaşanmalı. eğer normal yollardan birşeyleri baarmışsan. illegal ise yaşanmamalı
bu devirde bu kadar servet normal yollarla mümkün mu?
Bencede
Bencede yaşanmalı ama yukardakide haklı şimdi ekmek alamıyoruz nerden 7 Ferrari araba alıcan be en basiti yani burakın ülkenin en zenginleri bile uçak alamıyor kiralıyolar yani bu yüzden zaten ortaya çıktı ya kadın ve kocası kaç arabası var 1 tane uçağı var Türkiye'de mümkün değil bu villa sahibi olabilirsin araban olabilir 3 tane evin abilir ama bu imkansız.
@salsero038 evet mümkün. kendi patronumdan yola çıkarak söylüyorum.
@Ms_Ojen istisnalar vardır elbette. Hangi sektördesiniz?
@salsero038 otomotiv sektöründeyim. sipariş üzerine araba getirtiyoruz müşterilere. onun dışında kendim araba alıp satıyorum 2. el
sosyal medya kullanıyor musunuz?
@salsero038 neden kullanayım
seninle nasıl iletişime geçebilirim?
Filan Polat’ın gösterişli kıyafetlerinden eser yok
Görgüsüzlük bir çeteyi çökertti resmen 🤣
kim bu kişiler bu aralar isimlerini çok sık duymaya başladım
Saçma sapan birleri işte bebek fotrafçılığı yapan birisi bir anda fenomen oldu.
Bir kadinin görgüsüzlügü koca çeteyi çökertti
gözaltı kremi gelir mi kdkdkd
Hadi o zaman sinercii
Sen emine benziyorsun
@Saudadee222 Kim ki o?
Instagram eminsann yaz
Gördüm evet benziyor biraz da
Evett
Teşekkür ederim 😊 Arabacıymış o da. Acaba akrabamız mı? 🤔
Shshhshs ne bileyim ya onu sen bilirsin
Bizimkiler Ahıska Türkleri ama
Aynı yerden gelmişiz demek ahahaha 😂
Hatta abime bile benziyor biraz da
Evet dogrudur
@Saudadee222 Merhaba, Emin San yeni resmimde de bana benziyor mu? :)
Ooh çok iyi oldu rezil olsunlar herkese
Yaaaa, Eneerciiiiiiiii!!
beter olsunlar bize ne
Pacoz kadın 2 milyarlık para aklama işini batırdı
Engin bana güzel bir gardiyan al 😁
O kadar görgüsüzlük yaparlarsa olacağı bu
Amma iyi oldu fışkıya elleme
Yaşasınlarda.. videolari aşırı iğrençti
Ohhh iyi oldu valla hiç üzülmüyorum
Gösteriş yaparsan olacağı bu
Gösterişin ve görgüsüzlüğün bedelini ödüyorlar.
evet gösteriş yapmasaydi Türkiye'nin milyarderleri den biri olurdu
Haram parayla Türkiye 🇹🇷 gibi bir ülkede milyarder olmak meşru bir şey mi sence Yapmayın! Allah aşkına
harika bişey tabi insan gibi yaşıyorum
Bu kafayla yaşamaya devam öyleyse eden bulur inleyen ölür
insan gibi yaşamadan olmektense biraz insan gibi yaşayıp sonr aolurum daha iyi 🫶
Ne demeye çalışıyorsun anlamadım
Dilan Polat en iyisini yapmış
Senin gibilere ne desem boş.
senin gibiler boş
Tabi
Cahil insana ne dersen boş
İyi oldu sonradan görmeler!!
Cirkinler zaten.. bu ozguvenleri paraymis sadece.
Cezalarını çekeceklerdir.
Ne cezası be bu Türkiye'de çıkar tekrar yaparlar utanmazlar yani ki nasıl aç kalan biri hırsızlık haoise giriyor buntürkiyenin durumu yüzümden tekrar aynı şeyi yapıyorsa tekrar aynı şeyi yapar niye çwkimsin ki kadın bikere zaten başında bunu hedefledi bence aman 1 sene hayatımı yaşıyım bari dedi ki öylede oldu oh hangimiz bu hayatı yaşaya biliriz ki söyle.
kendileri etti kendileri buldu