İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanmış. Tüm malvalıklarına el koyulmuş ve dosya hakkında kısıtlama kararı verilmiş.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanmış. Tüm malvalıklarına el koyulmuş ve dosya hakkında kısıtlama kararı verilmiş.

İnsanların %80'inden fazlasının kıt kanaat geçindiği ve geçim sıkıntısı ile boğuştuğu bir dönemde saçlara paralar sarmak paranın verdiği gücün doruklarını yaşamak olsa gerek. Çok fazla kazanılan para insanı daha çok para delisi yapar her şeyi yaşadıkları için belli bir dönemden sonra o hayattan da zevk alamaz hale gelirler. Halbuki kazandıklarını ihtiyacı olanlarla paylaşsalar bu mutluluğun verdiği bir şeyi hiç bir şey onlara vermez. Şunu asla unutmayın para geçici bir mutluluk getirir ama en çokta düşman getirir!
Bir sorunlar olduğu çok belliydi.
Bu kadar gündem yapılmasa Savcıların harekete filan geçeceği yoktu gelir gider tablosu ve vergi oranından paranın yasal olup olmadığını anlamak çok kolay sonunda harekete geçildi.
Fakat arkalarında siyasi kişiler olduğu bariz belli yoksa bu ülkede öyle para yedirmezler sonuna kadar gitmeli
Bence o kadar harcama yoktur. Dilan yenge heyecanlı karakter. Enişteye iş açtı. Arkası boştur. Kadın abartmayı sever. Dilan yenge de ben şöyle yaşadım böyle yaşadım hesabı işte. Ben böyle düşünüyorum.
Duyduğum kadarıyla paravan şirketler aracılığıyla zaten bunlar çok yüklü miktarda paralarını zaten çekmişler karar öncesi.
Saçma bulduğum diğer şeyde böyle şeylerle para kazanıyorsanız insanlara gösteriş yapıp kendilerini ifşa edecek kadar nasıl zihniyete sahipler anlayamıyorum. Sosyal medyada gösteriş yapmayıp gene lüks yaşasalar bunlar başlarına gelmeyecekti bile.
Cevap
39Cevap
ence hak ettiler.
Servet sahibi insanlar doğuştan buna alışık insanlar mal varlığını zenginliklerini milletin gözüne sokmazlar, oldukça mütevazidirler zaten kendilerini ispatlamışlardır parayla ispatlama gereği görmezler. Bunlar ise tamamen sonradan görme tipler. Eskiden buna alışık olmadıkları için parayı bulunca servet sahibi olunca öyle ya da böyle içlerindeki görgüsüzlüğü tutamıyorlar, kendini ispatlayabilecekleri tek şey para mal mülk. Öyle göze fazla batınca da böyle bir şey oldu sonucu. Mal varlıklarına el konulmuş ama kenarda köşede vardır bunların elbet başka yerlerde de parası ancak bir daha Türkiye'ye gelebileceklerini düşünmüyorum.
Yani zaten bir insan ayrı alın teri ile ya da bir anda öyle sadece nasıl doğum fotoğrafı üzerinden bu kadar zengin olamaz bunun altında bir şeyler oldu belliydi kimin hakkını hukukunu tüy bitmemiş yetimin hakkını çalıyorlarsa burunlarından fitil fitil gelsin
Gram acımadım, zengin olabilirsin Allah daha çok versinde sürekli ben zenginim demenin bunu insanların gözüne sokmanın bir anlamı yok. Yardım yapıyor olabilir ama yaptığı yardım kadar da reklam yapıyor iyiliğin yardımın gizlisi makbuldür. Bu aile tüm hayatlarını ortalıkta yaşıyor mahremiyet kavramı yok bi kere bunlarda. Suyunu çıkartıp işi ayarsızlığa vurmaya başlarsan burnun b@ktan çıkmaz haddini bil başkalarını haddini bildirmesin.
Adalet sistemimiz sosyal medyanın gazıyla çalışıyor. sosyal medyada insanlar tepki gösteriyor hop göz altı, insanlar tepki gösteriyor hop soruşturma. Bu ne ya yerin dibine batsın sizin adalet anlayışınız.
Halkın ses yükseltmesi sonucu ortaya cikan hic bir seyin gozumde degeri yok butun bunlari goremeyecek kadar kör bir adalet sistemimiz var
Bir şey vardı zaten daha 3 5 sene önce normal bir hayat yaşıyorlardı ne oldu da bir anda bu kadar zengin oldular boşuna dememişler çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz diye
O kadar övüülüyordu seviliyordu birde tabii bunlar ne kadar bozuksa bunları sevenler de o kadar bozuk işte normal yani bizim millet bozuk millet gelen de s.. kerr giden de s.. kerr normal yani
Bu ülkeden vergi kaçırıp da zenginliğine zenginlik katanların hepsine yapılmalı bu..
Şunu KOÇ'a Sabancı'ya da yapabilen devletten daha büyük devlet yoktur..
Aslında ünlülerden siyasetçilere kadar herkesin mâli durumu araştırılmalı. Belkide piyasada bunlar gibi birsürü kişi vardır
Bilmiyorum neden araştırmıyorlar acaba en başta Çağrı Taner
Tepkim ektedir
İşin içinde bir halt döndüğünü düşünmüştüm normal değildi yani misal altın yiyordu kadın tv programında. Hızlı çıktı hızlı indi gibi görünüyor. İ
Konu medya gündeminden düşünce verirler parayı aklanır kurtulurlar.
Buyrun Türkiye yüzyılına 😉
Yaaa şunlardan twitterda zaten bıktım birde KS de mi karşımıza çıkacaklar yeter gözümü oycam artık hsjxjsksk
bu çiftin normal yolla para kazanmadığı en başından beri belliydi zaten
bence bu ülkenin leydisi prensi olmalılar ahahaha bukadar hırsızlığa bakarsak gtlerine kyum
Sokayım ikisine de. Dolandırıcı oldukları apaçık ortada. Boş yere gündem meşgul eden iki kırkayak
Çok yükseklerde gezenin genelde sonu böyle oluyor...
İğrençler hiç bakmadım takipte etmem , düzenbaz karı koca
Görgüsüz bi kadın zaten sonradan görme. Şimdi otursun tiktok çekmeye devam etsin embesil
İnsanlar ölüyor, biz bu kişileri mi konuşacağız? Zaman kaybı olur, geçiyorum…
Kadın erkeği vezirde eder rezilde sözlerinin vücut bulmuş halleri😄
Severek izliyordum ama dedikleri gibi suçlularsa cezalarını çeksinler
Bu kadının bütün hayat hikayesini neden orada burada görmek zorundayız
Günde 750 bin harcayan karı savcıyı satın alamamış mı? Hayatları dümen bunların
Yargıya intikal eden dava ile ilgili olarak yorum yapılması etik olmaz.
Net * deyil kendileri etti kendileri buldu umrunda deyiller
Ondan mi kara para aklama dedikodularına aşırı sinirleniyordu
Kendilerine de el koysunlar komple. Şöyle güzel bir 5-10 yıl yatsınlar vergi kaçırmaktan vs. diyeceğim de nerede..
İyi olmuş bence, zaten legal yoldan 4 senede o kadar servet yapması mümkün değil, görgüsüz leş karının tekiydi zaten
Hiç bişey düşünmüyom tanrı herkesin yüreğine göre versin
Mahkeme kararıyla bütün videolarına yasakta gelse keşke kadını takip etmediğim halde sürekli sayfama düşüyor görmekten gına geldi artık
Beter olsunlar devletten calmak. nedir gosteris budalalari
Büyüklerimiz hep derdi kadın adamı bitirir die. Örneği ekte
İyi olmuş böyle tipleri temizlemeli gündemden.
Memleketin çarpık düzeni işlemeyen işini yapmayan bir devlet te olabilecek işler naylon fatura hayali ihracat Vs Erdoğan yok etti bu devleti
enerjı vakfıktan emeklı maası baglanacak dılan polata 4300 tl onunla gecınecekk
Umrumda değil BEŞLİ ÇETE ve malum partililere de hesap sorulsun o zaman birşeyler düşünürüm
Yurtdışına 500 milyon lira kaçırmayı başarmışlar öyle söyleniyor el konulsa ne olacak
Resmen kadının görgüsüzlüğü yüzünden tezgahları bozuldu.
Çok zipladır sonunda adalet tecelli etti şimdilik çok iyi oldu
Daha beter olsunlar sonuç olarak yine gündemi bir şekilde değiştirdiler.
Bence bunlar dolandırıcı
Çok isabetli karar, göz tirmalayiciydilar
Çok güzel olmuş hakettiler şükürler olsun.
İyi olmuş diye düşünüyorum
Engin bana uçak al engin der artık :D
normal olarak var demek ki bir açıkları
Hırsızın malına ben neden çene yorayım bana ne
Dosya kısıtlaması ne oluyor peki 😅
Ben çözemedim tam noldu
Aman iyi olmuş umurumda değiller
Buda bir reklam malzemesi
Ayn tek derdimiz buydu
yurt dışına kaçtı diyorlar
Gundemi mesgul ediyorlar
Geç bile kalındı. Fazlasıyla hakettiler