Dünyalar tatlısı Ahsen Eroğlu, Netflix'te yayınlanan yeni filmi Merve Kült ile yeniden sevenleriyle buluşmuştu.✨
Şimdi ise tatil mod on!💃❤️ Tatilden paylaştığı doğal pozlarını siz nasıl buldunuz?
Doğallık moda olur mu sizce?

Dünyalar tatlısı Ahsen Eroğlu, Netflix'te yayınlanan yeni filmi Merve Kült ile yeniden sevenleriyle buluşmuştu.✨
Şimdi ise tatil mod on!💃❤️ Tatilden paylaştığı doğal pozlarını siz nasıl buldunuz?
Doğallık moda olur mu sizce?

Yani genelde ünlülerin yaptığı birçok şey tabii ki insanlar tarafından dikkatini çektiği için bir moda durumuna dönüşebilir, ancak zaten aslında bakarsanız yani doğuştan itibaren kadınlar çirkin değildir sadece biraz daha kendilerine değer
Verdikleri için ve daha güzel görünmek istedikleri için makyaj yapıyorlar ama ne yazık ki bazı makyaj ürünlerde kadının cildini tamamıyla bozmaktadır.
olsun lütfen. ayrıca sonunda yaşını gösteren biri yahu 16-17 yaşındaki kızlar bile 40’larında gibi duruyor artık ben onların yanında liseli gibi kalıyorum. bir yandan da herkesi aynı tip yapma algısı ve botoks estetik cart curt. güzelim kızlar yaşlarını yaşayamıyorlar ve tra*estilere benziyorlar. ahsen çok tatlı bir kadın umarım tek tip güzellik değil herkesin kendine has doğal güzelliği moda olur
Cevap
16Cevap
Doğallık daha güzel zaten bence
Hiç sanmıyorum çünkü bizim kadınlarımızda özgüven pek yok doğallık o kadar nadir ki her yerde estetikle yüzü başkalaşmış insanlarla dolu hepsi birbirinin aynısı..
moda olsa keşke.. ama genel olarak ünlülerde doğallığını gösterecek şeffaflık ve cesaret yok maalesef
Allah bazılarına çok cömert davranmış doğuştan makyajı var zaten
Çoktan yeni trend makyajsız muhteşem olduğunu ispatlamak oldu zaten.
dogallık her zaman iyidir ama bazılarına da makyaj gerçekten gerekli
Ee bu hani yurt dışına çıkıyordu
Olurda adı üstünde moda gelir geçer
Makyajsız güzelmiş olabilir moda
Valla hiç bir halini de sevmiyorum.
Asla olmaz. Doğal güzel değinilse
Doggal daha gzuel
bu hatun hem guzel hem cok sempatik :)
Ne oldu bu kıza kayboldu ya
Endüstri ve kapitalizm buna izin vermez
bence olsun cok tatlı güzel kız
Çok tatlı çocuk gibi resmen
Hani bu gidiyordu yurt dışına
Aşırı tatlı sempatik kız
Dogallik isteyen düşünsün
çok tatlı gacı
keşke moda olsa
Olmaz bnece
Doğallık güzeldir, ama güzel olana tabiiki.
İnşallah olmaz
En doğal haliyle daha güzel Ahsen
Neresi tatlı la evlat olsa sevilmez
Şeker kız
Olmalı
Bence itici ya
Freed çakmaktaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?