Hazar'ın s beyaz bir body paylaştığı poz ise sosyal medyayı kasıp kavurdu. "Bahar gelsin artık" notuyla fotoğraflarını paylaşan ünlümüz sütyensiz olduğu belli olan fotoğrafları art arda paylaşmış. Ünlüler rahatlığı abartmada zirve değil mi?
"Bahar gelsin" diyen Hazar Ergüçlü, art arda sütyensiz pozlarını paylaştı! Ünlüler rahatlığı abartıyor mu?
Hazar Ergüçlüyü pek tanımıyorum sadece Kuzey Güney dizisinde izlemiştim ve o dizideki oyunculuğu iyiydi. Bu olay özetinde bir yorum yapmayacağım daha genel bir eleştiride bulunacağım.
Bizim ülkemizin dizi, müzik vb sektörlerindeki kişilerin çoğu oyunculuk yeteneğiyle veya sesiyle değil bedenleriyle varolan kişiler zaten o yüzdendir ki bu kişilerin bir yerlere gelmesi vücudu ile gündem olmasına bağlıdır ki zaten çoğuda açılıp saçılma ile gündeme geliyor zaten. Aynı şekilde ülkedeki bazı erkeklerde bu şekilde televizyon sektöründeler oyunculuğu sıfır ama tipi ile saçma bir yaz dizisiyle başlayıp daha sonra bu sektörde varolmaya devam ediyor.
Ülkemizde televizyon sektörü rezalet bir durumda zaten hep aynı senaryolar, hep benzer oyunculuklar ve hep aynı yüzler... Başarılı yapımlar ve oyunculuklarda var herkesin hakkını yemeyelim ama genel itibariyle başarısız bunu televizyon dizilerimizi pazarladığımız ülkelere bakarak anlayabiliriz.
O yüzden çoğu kişinin bu tür şeylerle gündeme gelmesini suni gündem oluşturma çabası olarak görüyorum.
Ünlülerin hayatını takip edip, gündem olmak için yaptığı hareketlere oha gözüyle bakan bir toplumun asla gelişemeyeceği gerçeği. İsteyen istediğini yapsın sorgulamak kimseye düşmüyor isterse çıplak foto atsın bizene
Bana gerçekten bilgisi, becerisi, yeteneği, zekası, kültürü vs. ile gündeme gelen, bu özellikleriyle popüler olup takipçi sayısını artıran kaç kadın ünlü sayabilirsiniz?
Sütyen biz kadınlar için gereksinim değil, meme de cinsel organ değil. Senin için rahatlık ne anlama geliyor onu sorgulamak lazım ilk önce. Yani bir çift meme sizi ne kadar rahatsız ve tahrik edebilir? Bu kadar mı yokluktasınız?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
48
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay aman sanki kocaman kizin şeyi ya biz kucuk memelileri rahat birakin😡 sutyen taksak büyütmeye calisiyor dersiniz takmasak namus bekcisi olursunuz😀 napalim ucu bile belli olmuyor zaten hafif cikinti var biz küçuk memelilere özgürlükk lanet olasi koca memeli hatunlar😡😡😡🐍
Ünlülerle ne alakası var mk erkeklerin heryerde üstsüz fotoğrafları geziyor kadınlar sütyen takmak zorunda değil sikimsonik adetleri bırakın ya da millete burnunuzu sokmayın
Sütyen takıp dekolteyle şu görüntüyü aratmayan pozlar veren ünlüler de var. Bu fotoğraf beni rahatsız etmedi o yüzden. Ayrıca göğüsleri küçük, sütyensiz fazla da göze batmıyor.
Ne kadar patavatsız bir insansın senin gibi erkekler insanlığın yüz karası. Yıllardır kimse dik dik bakamayacağını öğrenemedin galiba. Ayrıca size pek de fark etmiyor her türlü bakıyorsunuz
Ahlaki yozlaşma, begenilme, tahrik ederek kabul görme durumları. Saglikli beynin yapacagi seyler degil. Bircogu da böyle aile kulturu sevgisi almamis olmanin sonucu
Ahlaksız olmak için para şart değil ya da ünlü olmak ünlü olmayanlar da yapıyor bu tarz dengesizlikler ama onlar daha çok göz önünde oldukları için dikkat üstüne dikkat çekmeye çalışma çabası
Kimsenin sütyen takma gibi bir zorunluluğu yok. Kadinlar daha düzgün ve toplu gorunmek icin kullaniyor. Anamizjn karninda böyle mi ciktik. Ben garipsemiyorum. Herseyi gizlemek saklamak zorunda miyiz
Herkesin çok namus timsali gibi eleştiri yapmasına çok gülüyorum. Kime ne bir ünlü bir fotoğraf paylaşmış diye. Enflasyonu bu kadar konuşsak belki çözüme ulaşırız birgün.