Küçük Sırlar, Yalan Dünya ve Tehlikeli Karım gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.
Gonca Vuslateri, kırmızı sütyenli pozlarına ''Yasak arzu doğururmuş. 'Bu ne açıklık' dendiği günden beri hepimizi ter basmış...'' notunu düştü.Ünlü oyuncunun paylaşımına ''Yaşayan güzellik'', ''Yakıyorsun Gonca'' ve ''İçim acıldı'' gibi yorumlar yapıldı.Sence nasıl olmuş?
Güzel
Sıradan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gonca Vuslateri sosyal medyada iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Ünlülerin cesur pozları sizce nasıl?
Bence saçma sapan şeyler yapıyor. Gonca vuslateri Türkiye'nin en iyi kadın oyuncularından birisi. Böyle avam paylaşımlar yapıp pr kasmasina gerek yok bence ama kendi gerek duymuş yapmis. Sevişmeli sahnelerde ki bayan oyuncu olabilirim deyip yönetmenlere göz kirpmis gereksiz. Bir insan neden iç çamaşırı ile poz verip sosyal medyaya yüklesin. Haa ben bunu burada gördüm. Bu bir iç çamaşırı firmasının reklam çekimi ya da gizli bir reklam anlaşması gibiyse yine onun mesleğinin bir parçası. Fotomedellerede saygı duyarım ama durduk yere ben neden kendimi donla çekip sosyal medyaya yükleyeyim. Gonca hanıma demeyeceğim ama bunu ben yapsam seksomanyak sapik ruh hastası biri gibi duracağımi düşünürüm. Gereksiz.
Soyunmak ve özelini insanların gözüne sokmak cesurluk oldu erkek kadın fark etmiyor Aklı ve becerisi ile bir yere gelemeyen örümcek kafalılar bir nesli böyle çıplaklığı çağdaş ve uygarlık olarak lanse ediyor
Utanmaz Ahlaksızlar Sizler ne biçim iğrenç mahluklarsiniz be Kaşarligin Adı cesurlik oldu ya Alır tabi Tam Puan Çünkü Namussuz çok var Eskiden Utanma Duygusu edep haya vardı şimdi Görüyorum Ki oda yitirilmiş Yazık gerçekten Özgürlük diye bir şey Yoktur Vardır ama İslami çerçeve de kurallarına göre vardır aşırısı haram şimdi müslüman değildir diyen olacak Müslüman olmayana demiyorum zaten müslüman olupda böyle yapanları diyorum
bide güzel olsa içim yanmayacak yakından gormus olmamla birlikte yayvan yayıla yayıla konusması hele arka tamponu iğrenç , airbag o kadar yok bunda destekli takılmış. dişleride kötü .
yani ben bunlara cesur poz demiyorum artık. herkes iç çamaşırı giyiyor herkesin memesi ve üreme organı var :) çırılçıplak poz verse o zaman ''cesur ünlü pozu'' diyebilirdim.
Ya kadınlar da erkekleri tahrik etme hastalığı var başka bir şey değil. Erkek tahrik edemeden duramıyorlar fetişzm gibi bir şey bu. Senin sütyenli halini kim hangi kadın merak ediyor anca erkelere malzeme