Instagram'da yazın neşesi ve enerjisini yansıtan mükemmel paylaşımlar gelmeye başladı. Güzel oyuncu Demet Özdemir'in son paylaştığı fotoğraf da çiçek gibi doğrusu!
Sizce pembe en çok Demet'e mi yakışıyor?

Instagram'da yazın neşesi ve enerjisini yansıtan mükemmel paylaşımlar gelmeye başladı. Güzel oyuncu Demet Özdemir'in son paylaştığı fotoğraf da çiçek gibi doğrusu!
Sizce pembe en çok Demet'e mi yakışıyor?

Elbette çok güzel bir şekilde yakışmış ayrıca kendisini başarılı bir oyuncu olarak da görüyorum, fakat şöyle bir şey söylemeden geçmek istemiyorum aslında güzellik konusu sadece ünlü olduğu için değil bizim ülkemizde de o kadar güzel kızlarımız var ki o kadar güzel kadınlarımız var ki sadece birçok keşfedilmeyi bekliyor. Yani dürüstlüğü namusu haysiyeti için yaşayıp da mükemmel olan kızları kimse görmüyor mesela şarkıcı olarak meydana çıkan insanlara bakın hep ahlaksızlık var ama o kadar sesi güzel o kadar mimikleri güzel ses ve edası güzel olan kadınlarımız var ki, onlar sadece sesiyle ve emeği ile bir şeyler yapmak istediği için meydanda görünmüyor yoksa bu rengarenk kıyafetler eminim bizim ülkemizdeki nice güzel kadını çok güzel yakışır.
Güzel günler diliyorum.
#AdaletinHukumdarı
Bana kalırsa her kim olursa olsun o sahneye çıktığında belli bir ün kazandığı zaman kendini bozuyor çünkü para gözüne cazip geliyor. Ünlü birinin gündemde kalması için çekici, seksi, göz alıcı olması lazım. Ayrıca gündemde duracak şekilde davranması lazım diye düşünüyorum. Yoksa diğer türlü maalesef dikkat pek çekemiyor toplumca. Yanlış anlamayın ben de sizinle aynı fikirdeyim.
@ayınhiddeti buna ilaveten birisinin bu insanların elinden tutması gerekir, yani bir yapımcı ve aktörün desteği olmadan da olmaz.
Cevap
16Cevap
evet yakışmış
Pembe sevdigim ve tercih ettiğim renklerden birisi değil. Demet Ozdemir'i de sevmiyorum çok iyi rol yaptığını düşünüyorum. Fazla maneviyata arasinin olmadığını da düşünüyorum. Evlenmesine de sasirmiştim zaten uzun surmeyecegini de söylemiştim.
bu kadını beğenmiyorum sokaktaki on kızdan biri gibi sıradan bi kız kesinlikle torpili var yoksa güzel değil
Evet kesinlikle demet harika bir kadın bütün renkler onda guzelllllll❤️❤️❤️❤️😍😍
Demeti beğenirim çok tatlı bir şey çok da yakışmış
Gitti Oğuzhan dan ayrıldı aptal fistik gibi adami bıraktı
Hıh hadi ordsn iguzga iyidi iyi
Adamin adini yazamamisim neyse anladin sen
Kadınlar zaten birer gök kuşağı değilmidir?
bu kadına bitiyorum
Demet guzel kadin
zeynep koltuka yakışıyor
Bu kadin cok cirkin ya
Abi bu nasıl bir burun yaaa
Bu pembe mi ben niye kırmızı görüyorum jdjd
Hayır bana yakışıyor 🐇💅🏻
Hic begenmiyorum nedense
Demet gun gectikce guzellesiyo ya
Ben bu kıza hiçbir şey yakıştıramıyorum
Yakışmış ama kızı pek beğenmiyorum
Kadın git gide cirkinlesiyor