@Feckson tiple ilgisi yok güzel bir kadın ancak fazla estetik operasyon yapıldığı için güzelliği arka planda eskiye nazaran. Ayrıca Türkiyede ki kadınlar için de çirkin olanlar kadar güzel olanlar da var. Ben de mesela Türk kızlarına laf sayıştıran çirkin erkekleri anlamıyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzel görünüyor beğendim
Bu kadını beğeniyorum ama dudaklarındaki estetik çok yapay durmuş o yüzden kendi doğalını gölgelemiş
evet dudakları yapay duruyor
Aynen öyle 😇✨
Çocukluğumdan beri hayranıyım, aklımda hep o doktorların ELA'sı olarak kaldı.
bende de öyle kaldı hep ldjkajsldas
tabi şimdiki hali ile ELA halinin bir alakası kalmadı, o belki yakışıyor güzel oluyorum sanıyor ama zerre eser kalmadı.
esmerimsi seksi birsey ama sunger bob gibi olmus kodumun karisi.. ama gideri var... esmer kadinlara dayanamam...
Fazla rüküş. Saçlar falan mayoyla hiç yani.. Renkler cart. Bizimle değilsin yasemin :d
Turkiyede kizlar tipten kaybediyor
@Feckson tiple ilgisi yok güzel bir kadın ancak fazla estetik operasyon yapıldığı için güzelliği arka planda eskiye nazaran. Ayrıca Türkiyede ki kadınlar için de çirkin olanlar kadar güzel olanlar da var. Ben de mesela Türk kızlarına laf sayıştıran çirkin erkekleri anlamıyorum...
Çirkin derken bana mı söylüyosun 😀
Hayırdır neremiz çirkinmiş. Söyle biz de bilelim
Daha güzel ürünler varken bunu giymezdim açıkçası yakışmış ama yinede ne bileyim emanet duruyor.
her sene cok beğeniyorum
Kıyamam fotoğraf çektireceği kimse bulamamıs
hahahah selfie mağdurları
tanımıyorum ama guzel olmus bence tatlış
doktorlar dizisinin ela'sı...
hiç olmamış çocuk gibi
Renkli
ben beğenmedim
Bu kadin cok guzeldi ama cirkinlesmis yaa
Beğenmedim
Gece görsem korkarim
ne tuhaf olmuş