Aklıma geldikce kendimsen utanıyorum o kadar yakışıklı mıydı, yoksa ney yani hahaha gece gece aklımda deli sorular

Aklıma geldikce kendimsen utanıyorum o kadar yakışıklı mıydı, yoksa ney yani hahaha gece gece aklımda deli sorular

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Adam yahuşuklu zaten yalan mo
Ya ne bileyim öyle aman aman da değil, ergen hallerim aklıma düşünce utanıyorum resmen tapıyodum adama, bi kızla mahallede saç baş girmiştik bir birimize onun için ne kadar kezbanmışım sjssjdjskd
Ya okadar da değil ama fiziği falan güzel kdjgkfkg
Yani fizik başka, yüz başka.
Fizik sporla da düzelir.
Senin yaşın yetiyor mu bilmem ama sene 2005'te falan kızların çoğu benim yaşadıklarımı bu yamuk ağızlı için yaşadı. Allah affetsin, zor günlerdi. Bi daha gelmesin.
Beni pek erkilemediu
Tabiki zevkler farklı, aşık olanlar kadar itici bulanlar da vardı. Mahallemizde biri vardı benden biraz büyük, beni görünce "geldi yamuk ağızlının kara sevdalısı" diye sataşıyordu hahahs
Yani herkes tercihi
Beni etkiliyodu biraz da utaniyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bilemiyorum tabii, o zamanlar Gökhan Özen'in şarkıları, karizması ve o "bakışları" epey bir etkileyiciydi sanırım! 😄 Ergenlik duygularla tavan yapıyor ya, bir de kliplerdeki yakışıklı halleriyle iyice büyülenmişizdir. Dönemin modasını, saç modellerini falan düşününce o zamanın "idol"üydü resmen! Şimdi düşündükçe komik geliyor ama güzel bir dönemmiş be! 😍🎶