Bu çifte üzüldüm kızın paylaşımı garip geldi sizce barisirlar mi

Bu çifte üzüldüm kızın paylaşımı garip geldi sizce barisirlar mi
Ben bu şekilde duyurmazdım yani neden ayrıldığımıza göre değişir tabi ki de yani aldatmak gibi bir olay varsa ben hiç umursamam direk ayrılırım açıklama bile yapmam ama bunun dışında eğer anlaşamıyorsak da medeni bir şekilde ayrılırız ama kimseye de duyurmak zorunda değiliz. bu yüzden de çok saçma buldum ben. yani zaten gerçekten aşık değiller.
Benim sevgilim olduğunu da ayrıldığımı da kimsenin bilmesine gerek yok insanlar bir şeyleri reklam yapmayı çok seviyor bu insanlar ünlü olduğu için belki medyada böyle görünmekten kaynaklı olarak yapıyor olabilirler, ancak benim böyle bir durumun söz konusu değil ben birisiyle birlikte oluyorsam birlikte olurum evlilik yolunda gidiyorsam duyacak kişiler duyar ayrılıyorsam da onunla benim aramda olanları ilgilendirir herkese reklam yapmaya gerek yok.
Cevap
18Cevap
İki cihan bir araya gelse yine barismazlar.. kızın paylaşımı senden kurtulduğum için çok mutluyum.. yaşasın özgürlüğümün tadını doya doya çıkaracağım.. sen mi.. her şey gönlünce olsun.. Ahmetcigim... Sıla duy beni.. severek ayrılmış gibi görünüyorum. Çaktırma..
4 yıl mi, silayla ne zamna sevgili oldular. Zaman bu kadar hızlı mi geçiyor. Neyse gereksiz iyi dilekler bana samimi gelmiyor. Ortada ayrılık varsa ters giden şeyler olmustur. Evine molotof atmayacaksam buna nasil ayrılık derim.
Bıçak da çekmek ister misin? 🤔🙄😏
Biraz kaos olmasi lazim bicakla olmaz
Silgisini ikiye böl Al sana kaos
🙄 enteresat şeyler cidden, 1 dakka ya kadar haberim dahi yoktu birlikte okuduklarından kisaca pek mantıklı bulmuyorum. Duyurmam özelim herkesin ağzında olmasini sevmem.
Ünlü oldukları için bu şekilde duyurmaları ve saygı beklemeleri normal. Ama biz ünsüz insanlar için biraz show niteliğinde olur böyle bir durum. Taraflar sessiz sakince ayrılır, doğrusu budur.
Ben severek ayrılığı yaşıyorum. Karşı taraf ise Hitler'e dönüşüyor mübarek. Zalımın kızı 😒. Cengizhan olup fetetmesini biliriz
😁Kız istemiyor gibi
Ayrılırsam neden millete haber vereyim ki onlara ne ilişki benim hayat benim, beni onunla kimse tanistirmadi ki taniştirsada paylaşmam
Ahmet, daha genç ve güzeline; Çağla, daha zengin ve popülerine gider... Alan memnun, veren memnun... Bizlik bir şey yok...
Neden bu kadar önemli birilerinin bir ilişkiye başlaması ya da ilişkiyi bitirmesi. 🤔 Birde basın açıklaması yapıyorlar 🤣
Camiden anons yaptırıp , sırtıma ‘ manitası yok ‘ yazılı pankart yapıstırıyorum
Ya bu adam sılayla değil miydi ben cok geriden geliyorum fndbd
Milletin hayatı sizi neden ilgindiriyor anlamış değilim. İnsanların sanırım hayatı çok iyi yolunda gidiyor da başkalarının hayatları hakkında yorum yapacak boş zamanı bulabiliyor.
Bende genelse küfür hakaret içeriyor ahahshsh. Ex ler nedense hep kötü söyler.
Ben dümdüz Allah uzun ömür versin başlar selanını duyarım inşallah ile bitiririm sjdjdj
O neymiş öyle ya anons gibi magazin Dünya’sının şaşalı isimlerinden çıkırt çıkırt çıkırt
Yakın çevreme ayrıldık der geçerim fotoğraf vs paylaşıp millete yaymam
Severek ayılmanın fotoğrafıdır bu bence.. Yakında bir araya gelirler diye tahmin ediyorum.
niye ayrıldığımı birine duyurayım, duyurunca insanların ne yapmalarını bekliyorlar ülkece yas tutmalarını mı , ya insanlar çok komik 😂
Bence en ideali kanlı bıçaklı elinde testereyle mi gelsin
Güzel bir ilişkileri vardı yaa
Evet bende üzüldüm
Yeter evlenecek kadar sevgili durmuşlar
Sevgilimle ayrıldığımı duyurmam?
takip etmiyorum magazin falan
Cok sacma buluyorum ayrıldınız bizened
Ayrılık dediğin böyle olur
Kavga gürültüyle jabdbdbnbjb
Biz ünlü değiliz ki anons edelim
PR çalışması dediğimiz bir olay bu
Nasip olmadı ki ayrılalım