Ne zaman ayrılsam beddualar, ritüeller, büyüler falan şöyle ahlak kuralları çerçevesinde ayrılacak birileri var mı? 🥱😁

Ne zaman ayrılsam beddualar, ritüeller, büyüler falan şöyle ahlak kuralları çerçevesinde ayrılacak birileri var mı? 🥱😁

üüüf bu ne ki bi kere benden asker olmak istiyorum diye ayrılmıştı ayrılmadan öncede inşallah dağda bayırda seni kaçırırlarda tecavüz edip öldürürler cesedin bile bulunmaz şehit haberini izleriz kolay sanki asker kadın olmak ben uğraşamam öyle şeyle diye neler neler dedi
Hmm ilginç
yat kalk Allah'ından bula şükret sen biz Allah'ımızdan da bulamadık elin teröristinden bulduk sayesinde sdvmsldkmcsşolmdcsş
bence medeni olmak lazım. ayrılırken medeni bir şekilde ayrılırım hep. tabii karşımdaki de hep öyle oldu. belki de ben hep beyefendilere denk geliyorum ondandır :D
Şanslısınız.
neden ki siz değil misiniz
Ben genellikle cadılara denk geliyorum
ahhhahahah benim de ilişki sırasında cadılığım çoktur sadece ayrılırken diyorum beddua etmesin taş olurum yoksa ahhhahaha
😁😁
Böyle ayrılınca geri dönüyorlar. Sövmek en iyisi
Cevap
3Cevap
Medenice ayrılıyorlar
Valla ben de iyi bir şekilde ayrılamıyorum. Her ayrıldığım kişiyi kırıp döküyorum çünkü saçma sebeplerden dolayı ayrılmak istiyorlar.
Karakterimiz düzgün ondan hskdkksks
Haklısınız erkekler niye yaratıldı ki :D
Erkekler kapatılsın hahshjsjsjs şaka şaka. Benim erkek arkadaşlarımın da karakteri düzgündü o yüzden kötü ayrılmadık. Ben de zaten çirkef değilim. Şans
Oyle bir kız yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?