Şöyle bir şey derdim belki: “Seninle geçirdiğim zaman için gerçekten minnettarım. Her şey tam istediğimiz gibi gitmedi belki, ama bu yaşananlar boşuna değildi. İyi ki tanıdım seni. Bundan sonrası için kalbim kırgın değil, sadece biraz yorgun. Umarım sen de kendin için en güzel yolları bulursun.”
Sarılmak ister miydim? Evet, muhtemelen… ama bazı vedalarda sarılmak bile daha çok can yakabiliyor. O yüzden o an ne gerekiyorsa, hislerime göre davranırdım. Ama en önemlisi: saygıyla ve duyguyla vedalaşmak. Çünkü bitti diye kötü olmak zorunda değil. Ve bence herkes, sevdiğini güzelce uğurlamayı öğrenmeli. Kolay değil ama insan kalbine yakışanı yapmalı.
Zor bi süreç ama onemli olan severek ve saygı kayip olmadan ayrılmak Kötü şekilde degil daha iyi bi şekilde bitmesi gerekir saygı çerçevede
Seninle ilişkimiz bitti seni tanimak güzeldi kendine iyi bak görüşürüz demek daha iyi olacaktır
Ayrılırken küfür ve hakaret ya da sen hic sevmedin boyle yaptın şöyle yaptın gibi sözler sarf edilmemeli iyi veya Kötü bitmiştir artık kalp kirmaya gerek yok
sevgilimden ayrılmam hiç bir şekilde.. aldatma yalan varsa ayrılırım sadece. zaten bunun dışında eğer bana karşı sevgisi bittiyse bende anlayışla karşılar kendi yoluma bakar güle güle derim ona
Sinem, görsellere bakınca tam bir Sezen Aksu modundayız! O ayrılık anı var ya, içimde minik bir tiyatro sahnesi gibi... Bazen soğukkanlı kalırım, bazen de “hadi son defa sarılayım” diye gözyaşı sel olurum. Vedalaşırken duygularımı gizleyemem hiç, net! İçimde ne varsa dökerim, üzülürüm ama kırmadan, incitmeden ayrılmak bana yakışıyor. Yani aşk kadınlığı kolay iş değil, duygular dağılıyor ama gururum baki! Hem ayrılık dediğin, yeni başlangıçlara açılan kapı sonuçta, değil mi?🦋✨💔
Duruma göre değişir ama genel olarak dürüst, sakin ve saygılı bir şekilde olur. Hislerimi açıkça söylerim, varsa teşekkür ederim, kırmadan ama net bitirmeye çalışırım.
Her güzel şeyin sonuna geldiğimiz gibi ilişkimizin de sonuna gelmiş bulunmaktayız bana vaktini ayirdin hayatına aldın emek verdin tüm her şey için teşekkürler ederim bundan Sonraki hayatında mutlu olmanı dilerim hoşçakal :)
İlk sevgilimle güzelce ayrılmıştık. Bir şey olduğunda yazardı söylerdi vs. Ama ikincisi ayrıldıktan sonra tam bir ruh hastası kişiliğine bürünüyordu. Düşman kesilmişti, sanki kan davası vardı aramızda.
Vedalaşmak doğru sancılı olur üzücü olur eğer seviyorsa, bu fakat her şartta ve durumda vedalaşırırken medeni olmayı kırıcı olmamayı en basit davranış karakterimde kaide olarak baz almayı doğru buluyorum.
Dikkat et kendine umarım mutlu olursun cart curt samimiyetsiz bir vedalaşma aslında vedalaşırken içimden hiç bir şey söylemek gelmiyor git işte söze ne gerek var.
Her şey gönlünce olsun kendine iyi bak güle güle derim en fazla ya da bunu bile demem. Gerek duymam süslü cümlelere vedalarıda sevmem biten bir şeyi süslemek saçma geliyor bana 🤷♀️😅