Acımız var süse püse gerek yok diyen misiniz yoksa yataktan kalktığı gibi gelmesi de hiç hoş değil diyen mi?

Makyajsız canlı yayında var olabilmek hem ince düşünceli bir duruş, hem de kendisine dair özgüven ve güzelliğine güvenmenin canlı ispatı, nereden bakılsa avantaj!
Yani böyle bir programda bile kadınların makyaj yapıp yapmadığı konuşuluyor ya işte bizim ülkenin max olaylara bakış açısı ortadadır. .
Her zaman yerine göre giyinmeyi ve davranmayi sevmişimdir. Bu iki arkadaşımız da olması gerekeni yapmış.
Acımız var diye neden kimse makyaj yapmasın ki, kimse gülüp oynamıyor yüzünün daha canlı ve dinç gözükmesi için makyaj sürerse sürer bu kimseyi ilgilendirmez.
Cevap
32Cevap
Ben buna pek takılmıyorum. yaptıkları yardım ve destek önemli kimin makyaj yapması yapmaması beni ilgilendirmiyor aynı şekilde depreme de faydası bulunmuyor.
Acımız var diyenlerin kaçta kaçı gereken hassasiyeti gösteriyor ki gadası. Bu tarz söylemler yersiz söylemlerdir.
Bunlara gerek mi var zaten guzeller hala şu sitede senin gibi kizlarin süse püse takilipta elestirmeleri en manasiz sey onlae makyaj yapip ciksalar senden daha iyi olurlar bir seyler uzerinden prim kasmayi ne kadar cok seviyorsunuz
Ne kadar acımasızsınız
Hafif makyaj yapan kadını eleştirdiniz. Hiç makyaj yapmayanı eleştirdiniz. Bu kadar eleştirisi merakı varsa, doğru kişileri eleştirin.
İsteyen yapar isteyen yapmaz.
benlar zaten güzel kızlar.. makyaja ihtiyaçları yok. ama tv dünyası için makyaj yaptıklarına inanıyorum.. bakımsız pejmürde demesinler diye... ben onların özel hayatlarındada makyaj yapmadıklarını düşünüyorum..
herkes istediğini yapar hafif bir makyaj yapmak zor değil yapınca vatanı umursamıyor olmuyorsun sonuçta saçlarını yapmışlar kıyafetlerini düzgün giymişler acı ille depresyon görüntüsüyle olmaz
Çok büyük fedakarlık gibi.
https://voca.ro/1chvVTHOTtME
Kimi ne ilgilendirir ayrıca saygısız gibi makyaj yapması daha itici bir de bazıları orada gülüp durdular asıl onlar konuşulmalı
İster makyajlı olsunlar, ister olmasınlar bu durumdayken bunlara takılmak doğru değil.
insanların makyajını tartışacak kadar gerizek@lısınız size ne allah aşkına herkes kendine baksın
O kadar zeka çeşidi varken asıl sizin canım olmanıza saygı duyarım
O kadar da abartılacak bir şey değil eğer mevzu güya matem tutmaksa şebelek gibi gülenleri yargılayın makyaj yapanları değil.
gerçekten konuşmak istediğiniz konular bunlar mı bir de twitter da gündem falan olmuş siz komple tırlattınız kafayı
Ne suse nede yataktan çıkıp gelmiş hali olmamali . ama bunların ki yatam hali değil morali bozuk doğal olarak ve bunu yansitmalari daha samimi
Doğrusu bu zaten hani o kadar berbat bir durum içinde makyaj yapılmaz güzellik trendleri filan yani ne biliyim zaman onun zamanı değil.
Bence bunu tartışmak manasız hele daha yapmamış gereken tartışmamız gereken çok daha önemli konular varken
Bu durumda bunlar konuşulacak, tartışılacak konu olmamalı. Makyajlı ya da makyajsız ekrana çıkmışlar, o kadar şeyin içinde buna mı dikkat ediyorlar?
Öyle olmaları gerek zaten doğal çünkü yas var sanki podyuma çıkılır gibi olmaz ve dizide oynayın gibi olmaz program sunup gibi olmaz yani
Yaş tutuolar bell seda sayan da ferihanin nişan saçını yapıp gelmiş
Bence içten duruyo ama makyaj yapanları da yargılamam yıkılmadık ayaktayız mesajı veriyolar gibi
Dogru ya da yanlıs aramaya gerek yok ki. Öyle cıkmak istemiş cıkmıslar.
Hep makyajlı olacak halleri yok, böyle olmalarıda çok normal
Makyajsiz diyorum ki burada aslinda makyaja ihtiyaclari olmadigida belli
Kendi seçimleri her zaman makyaj yapmak zorunda değiller
Aslında pek umrumda değil, ister makyajlı ister makyajsız fark etmez, önemli olan yardım.
bunlarin makyajlik bir durumu da yokmus zaten . guzel dusunulmus incelik
İzlemedim yayını , benim için bi anlamı yok
Bir pudra yeterli diyeblerdenim sıfır makyaj destekçisi değilim belirsiz bir şey yapılabilir
Aynen bayağı makyajsızlar gerçekten. Bu kadar makyajsızlığa ne gerek vardı?
İnsanın kendine bakım gostermesi ile acımızın olması arasında hiçbir bağlantı kuramadım.
Makyajsız olduklarını sanmıyorum. Sadece full face makeup yapmamışlar okadar
Kendine bakmak ayıp değil abartmamak şartıyla dikkat çekmemek sartiyla
Ülkece acımız var. Bunlarda gercekten acılarını yaşayanlar bence. Eda ece nin yüzüne vurmuş üzüntüsü
zaten güzel kadınlar, süse ne gerek var böyle zamanda
Gayet doğru bir hareket. O gün seda sayan ordaydı yüzü gözükmüyor kadının yahu estetikleri söylemiyorum bile...
İnsanlar makyajsızda güzel olabilir makyajsız diye yataktan çıktığı gibi gelmiş diyemeyiz herkes kozmetik kullanmak zorunda değil ve şu an onun yeri değil
Bu durumda bile kadınların makyajına kafayı takmayı başardılar. Makyajsız halleriyle bile çok güzeller zaten.
Bence ne makyajsız nede aşırı makyajlı ortası olucak
gerçekten kimin ne yaptığı önemli değil. Yardımcı olmak için çabalayıp çabalamaması önemli
Evet her halleri guzel kalpleri guzel ayni benim laghertam gibi
İnsanlar canları ile uğraşırken bence kimse onları makyaj yapmadığı için kınamamalı.
umurumda değil hiçbiri
Olması gereken bu zaten.
yoo normal bir şey
Daha doğal geldiler bana evet
Makyajsız halleri bile aşırı güzel bence gerek yok
Ne yaptıkları değil niyetleri önemli
Galaya gitmiyorlar sonuçta her şey yerinde güzel.
Yas sürecinde kim makyajı süsü püsü düşünebilir ki
Gayet yerinde bir davranış 👏🏻👏🏻👏🏻
birileri gene saç tarama derdinde
Makyaj erkekler için yapılıyor zaten.
Çok doğru bir hareket.
müge anlı makyajlı çıktı
Makyaj mecburiyeti yok.
Evet çok doğru taktir ettim bende
Belli ki ağlamışlar. Zaten çirkin de değiller.
Yok bir de makyaj yapsalardı...
Ya bırakın Allah aşkına DKKDKDKFN
Olması gereken şey budur.
Yani benim için pek anlam ifade etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?