Bu uygulamadan güzellikleriyle ünlü dünyaca ünlü isimler de nasibini aldı ve makyajsız halleri ortaya çıktı. 1. Emilia Clarke2. Emma Watson3. Selena Gomez4. Jennifer Lawrence5. Taylor Swift 6. Johnny Depp7. Natalie Dormer MAKEAPP adlı uygulamayla, makyajlı kişilerin foyasını ortaya çıkarabilirsiniz. Uygulama, dijital anlamda makyajı kaldırarak, kişilerin doğal hallerini sergiliyor. Ayrıca makyajsız kişilere makyaj yapma özelliğine de sahip.
Birçok ünlünün makyajsız halleri, bizim televizyonlarda gördüğümüzden epey farklı olabiliyor. Bu uygulama sayesinde bazı ünlüler de nasibini almış oldu...
Makyaj cidden çok değiştiriyor. Bir keresinde çok ünlü dünyaca güzeller güzeli diye adlandırılan bir manken adını hatırlamıyorum podyum arkasında resmen suradı sivilce tarlasıydı, pütür pütürdü, gözlerinin altı inanılmaz mordu çok çirkindi inanamadım onu profesyoneller öyle bir güzel hale getirdi ki, nasıl kapattılar neler neler yaptılar var ya her şeye inancımı kaybettim. Ne çirkinler var dedim halime şükrettim Elhamdülillah. Şükrediyorum şimdi resmen şok oldum o görüntülerine mankenlerin falan.
Ben asla inanmıyorum ve inanmam da.. Ambalajda bakıyorsun yiyecek bir şey al beni diye bağırıyor ve alıp ambalajı açtığın da leş gibi bir koku ve inanılmaz bir kötü tat.. ne oldu o muhteşem ambalaj.. Tabi küfürün bini bin para o zaman.. Makyajda öyle , görüyorsun offf offf diyorsun başbaşa kaldığında tüm defolar ortaya çıkıyor ne oldu o makyaj. En güzel makyaj, bakımlı , temiz ve kültürlü olmak..
Hortum şart 😊bu ne öyle yaz günün -10 lari gördüm artık makyaj yapan kadınlara hep bir ön yargıyla yaklasacagim o kesin zaten oyleydim şimdi perçinledi bu soru
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Makyaj Silen Uygulamayla Makyajsız Halleri Ortaya Çıkan Ünlüler! Bu ünlülerin makyajsız hallerini de beğendiniz mi?
En İyi Cevaplar