Simgenin hastanedeki en kötü fotosunu koymuşsun her haliyle güzel bu listedekilere taş çıkartır burcu esmersoy tuba büyüküstün elçin sangu ve farah zeynep daha birçok kişi var ismini sayamicagim doğal halleri de gayet alımlı ve güzel
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Makyajsız halini koydum işte daha neyi koyayım? Simge fanı falan mısın? Farahı da çok beğenirim ama makyajlı halini beğeniyorum makyajsız güzel falan değil sokaktaki kızlar daha güzel.
Ece bitek bana çirkin geliyor sanırım simge fanı değilim ama simge daha güzel bence bilmiyorum güzellik göreceli aleyna güzel ama itici geliyor bana ece cesmioglu o da mesela çok güzel bilmiyorum şu an aklıma gelmiyo ama ece bana güzel gelmiyor
Yaşın 30-35 arası mı gerçekten? Ünlüler o yaşta olunca makyajsız daha da korkunc oluyorlar ama o yaştaysan Aleyna’yla aynı yaşta görünüyorsundur diye düşünüyorum onlar çok ağır makyaj yaptığı için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla Ece Seçkin makyajsız bile güzel ya. Hayranım ona.
Bence değil göreceli tabi.
Simgenin hastanedeki en kötü fotosunu koymuşsun her haliyle güzel bu listedekilere taş çıkartır burcu esmersoy tuba büyüküstün elçin sangu ve farah zeynep daha birçok kişi var ismini sayamicagim doğal halleri de gayet alımlı ve güzel
Makyajsız halini koydum işte daha neyi koyayım? Simge fanı falan mısın? Farahı da çok beğenirim ama makyajlı halini beğeniyorum makyajsız güzel falan değil sokaktaki kızlar daha güzel.
Elçin de sıradan ama Tuba Büyüküstün Ve Burcu Esmersoy hep güzel
Ayrıca gözlerinde problem mi var? Ece’yi beğenmem ama simgeden kat kat daha güzel makyajsız hali. Göz var izan var
Ece bitek bana çirkin geliyor sanırım simge fanı değilim ama simge daha güzel bence bilmiyorum güzellik göreceli aleyna güzel ama itici geliyor bana ece cesmioglu o da mesela çok güzel bilmiyorum şu an aklıma gelmiyo ama ece bana güzel gelmiyor
Aleyna makyajsız aynı rizeli fadime gibi olmuş
Makyajlı da beğenmiyorum onu çok sıradan
Bunlara bin çekerim bee
Yaşın 30-35 arası mı gerçekten? Ünlüler o yaşta olunca makyajsız daha da korkunc oluyorlar ama o yaştaysan Aleyna’yla aynı yaşta görünüyorsundur diye düşünüyorum onlar çok ağır makyaj yaptığı için
Aleyna bok gibi bir sevemedim şu veleti
Bin çekerim diyenler neden se hep arka kamarada😂
@Bakıpçıkacam34 bu resimdekiler de kadın mi
Dünya geneli kadın der sen ne dion 😁şayet güzellik fizik diosan seni göremiyoruz 🤷🏻♂️
@Bakıpçıkacam34 bu saçma sitede kendimi neden sergiliyimki
İşte sorun da burada sen diosun ki ben güzelim ama sergilemeye gelince neden sergilim burası zatn galeri sergisi değil 🧚🏻
Aynen güzelim ben senin bokunu bile yerim erkekler gibi sana katılıyorum
Ece hala sevimli. Çocuk gibi.
Aleyna berbat ama o hep makyajsız genelde
Kötü gözüküyorlar.
Ece’de çok fark yok bence
ohaa aşırı çrkinler
Evet özellikle Aleyna çok çirkin bence. Simge en azından makyajla bişeye benziyor Aleyna makyajla da sıradan. Ece de Aleynadan güzel bence
Bunlar makyajlı çok güzeller makyajsız igrenç yani